reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Oliwcia śpi. Obiad już miałam zrobiony. Posiedziałam troszkę na balkonie (łapałam ostatnie promienie słoneczne :-)) A teraz na chwilkę do Was bo młoda się pewnie zaraz obudzi (śpi od 13).
Dziś poszłam na małe zakupy na rynek. Spotkałam ex-teściową :-) i siostrę mojego byłego męża. Pogadałyśmy troszkę o pierdołach. Zaskoczyła mnie tym, że podobno mój ex pytał o mnie. O mnie?? miał zakaz jakiegokolwiek kontaktu ze mną - jego dziewczyna mu zabroniła :baffled: podobno chciałby powyjaśniać jakieś sprawy ze mną - ciekawe jakie, czyżby planuje mi kasę oddać? jakoś wątpię ;-)

Wieczór jednak nie samotny :tak::tak::tak:
nie lubię takiej niepewności, ale rozumiem, że pracuje, albo że chce do mamy pojechać. Zazdrosna nie jestem (no ciutkę jak każdy) bo jeśli będzie chciał coś zrobić to i tak zrobi więc się zadręczać niepotrzebnie nie będę.
@ już dzisiaj odeszła sobie w dal :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: wrrrrrr hahaha

reklama
Wieczór jednak nie samotny :tak::tak::tak:
nie lubię takiej niepewności, ale rozumiem, że pracuje, albo że chce do mamy pojechać. Zazdrosna nie jestem (no ciutkę jak każdy) bo jeśli będzie chciał coś zrobić to i tak zrobi więc się zadręczać niepotrzebnie nie będę.
@ już dzisiaj odeszła sobie w dal :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: wrrrrrr hahaha

No to fajowo,że nie będziesz wieczorem samiutka! :-D I zazdroszczę,że Ci ten @ już poszedł,achhhh... ;-) :-D :-p

Wy kobiety pracujace? Mieszkacie same?
Mi sie marzy porzadna praca i wyprowadzka na cos swojego... Ale jedna pensja + 400 zł alimentow watpie czy starczy :-/...
Narazie moze dostane prace ale na pol etatu... dobre i to no i do ludzi w koncu wyjde... Od ponad 2 lat siedze w domu z malym

reklama
Tzn? Ja tu nowa ;-) wiec lekko nie kumata ;)....

O 14 dzwonil M, czy o 16 wyjde z malym... Powiedzialam ze ok... Czekalam na niego 1,5 h ;)... jak zwykle sie nie zjawil ;)... "tatus" zakichany!!

Cara87 to powiedz mu, że następnym razem ma meldować keidy będzie pod domem a Ty wtedy przyszykujesz Małego i wyjdziesz. Kurde matka z dzieckiem czeka na ojca... brak mi słów.

Do góry