No jakzebym mogla ominac taaaki kinder bal:-)...dziekujeMY, bedzieMY!!!To super!
A za rok robię kinder party, z tą córeczką szwagrostwa, z Igorkiem, Stasiem Hrudy i paroma innymi dzieciaczkami znajomych. Hruda, Nuśka, proszę już wpisać w grafik!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jakzebym mogla ominac taaaki kinder bal:-)...dziekujeMY, bedzieMY!!!To super!
A za rok robię kinder party, z tą córeczką szwagrostwa, z Igorkiem, Stasiem Hrudy i paroma innymi dzieciaczkami znajomych. Hruda, Nuśka, proszę już wpisać w grafik!

oj, piekna. tylko czy bedzie tak slonecznie i cieplo?
Więc z zimna nie powinna zamarznąć! Tak myślę 

Zabrakło chrzestnego z narzeczoną,ale wybaczam,bo za tydzien bawimy się u nich.
Sernik pomimo @ wyszedł mi tak pyszny jak nigdy![]()
Świczuszkę dmuchała mama. Mały złapał 1-kluczyki 2-pieniążki 3-długopis. Podsunęłam mu kieliszek z ciekawości co zrobi to zrobił to co trzeba;-) Po książeczce do nabożeństwa pisał długopisem,a różańcem zdecydowanie wzgardził
Dostał:
hamera
osiołka na biegunach
samochód KIDDIELAND: GRAJĄCA WYWROTKA Z SORTEREM (432865234) - Aukcje internetowe Allegro
piżamkę
sztruksowy garniturek
2 bluzeczki
kasiorkę