reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

No właśnie z wyglądu nam się podoba ale nie wiem jak się sprawuje nie wiem jak się je prowadzi i ogólnie jakie są wrażenia na jego temat mamuś.
Nam zależało na tym aby był on dość wysoki bo oboje z M jesteśmy dość wysocy i nie chcemy schylać się do wózka :sorry2:

reklama
No właśnie chyba jest wyższy bo w sklepie wyglądał na wysoki i nam właśnie dlatego podpasował. Był zdecydowanie wyższy od innych i dlatego zwróciliśmy uwagę na niego no i z wyglądu też jest ok.

a ja mam łużeczko już ubrane:-) Laurusia chodzi po sypialni i dopytuje- dzidzia, dzidzia?? I głaszcze brzuszek i buzi daje, to jest takie słodkie uczucie, że nie potrafie opisać tego żadnymi słowami. łzy mi spływają jak o tym myślę. I powiem wam, że mimo tego, że znam już ból porodu, to cholernie sie boje ale jak patrze na Laure... życia sobie nie wyobrażam bez niej....................... a teraz będzie drugie takie szczęście.

a ja mam łużeczko już ubrane:-) Laurusia chodzi po sypialni i dopytuje- dzidzia, dzidzia?? I głaszcze brzuszek i buzi daje, to jest takie słodkie uczucie, że nie potrafie opisać tego żadnymi słowami. łzy mi spływają jak o tym myślę. I powiem wam, że mimo tego, że znam już ból porodu, to cholernie sie boje ale jak patrze na Laure... życia sobie nie wyobrażam bez niej....................... a teraz będzie drugie takie szczęście.
justyneczka aż mi łzy stanęły:tak: Musi to być słodkie, jak taki mały szkrabik rozmawia z brzuszkiem:-)

Nati skoro w sklepie wózek Wam podpasował i wygodnie się go prowadzi - to dobrze.
My zdecydowaliśmy się na X-Landera z racji wzrostu i łatwo się go prowadzi.

Justynko to musi super wyglądać - taka rozmowa dzidzi z brzuszkiem.

Też powolutku się szykuję, chociaż jeszcze 7 tyg. Wczoraj zaczęłam "wielkie pranie".

Wózeczek już stoi (zdecydowaliśmy się na wymarzony od początku, ale z racji ceny - używany - Teutonia Spirit s3) Teutonia - Producent wózków dziecięcych

Łóżeczko powinno dojść lada dzień, zamawiałam na Allegro bo taniej - Drewex Kuba II bez szuflady w kolorze ciemny orzech.

Jak patrzę na te cudne malutkie ciuszki i piękną pościel w misie to tak już mam ochotę zobaczyć moją Marikę :) wszystko takie słodkie...

reklama
Do góry