agusia9915
Matka wariatka
wyyyysoookiii ten Filipek!!! chyba pobił wszystkie lutówkowe dzieciaczki co??:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyyyysoookiii ten Filipek!!! chyba pobił wszystkie lutówkowe dzieciaczki co??:-)
27.07Sara prawie 18 miesiecy;-)
waga :12,600
wzrost :86cm
do wzrostu 800g niedowagi(według endorynologa)
08.08Jasne że ładnie waży- Stach 87cm i 12,5 kg i powiedzieli nam, że idealnie środkowa waga do wzrostu![]()
88 cm
troszke chyba urosły te dzieci cono co ty??to ile ma Sara wzrostu??
![]()
no wszystki rosnaNo sporo tych wysokich dzieciaczków,ale krasnoludki tez rosną,choć każde w swoim tempie.
Mój krasnal od ostatniego mierzenia w przychodni 3 cm.,a widać,że Jenni też urosła.No i Weronisia pewnie też.![]()
Sara wyższa, Antek tez...
a mnie troche denerwuje, ze młody tak rośnie..bo na wadze nie przybywa...chudy sie robi...a do tego wyrasta z wszystkiego szalenie...i niestety większość ubrań, które liczyłam na jesień staje sie za mała...co założę to krótkawe..![]()
Emilce tez wszystko robi się krótkiewczoraj zrobiłam segregację rzeczy i prawie nic nie zostało
a jeszcze troszkę letnich ubrań zostawiłam
![]()