reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
26.07
Sara prawie 18 miesiecy;-)
waga :12,600
wzrost :86cm
do wzrostu 800g niedowagi:baffled::szok:(według endorynologa)
27.07
Jasne że ładnie waży- Stach 87cm i 12,5 kg i powiedzieli nam, że idealnie środkowa waga do wzrostu:tak:
08.08

no co ty??:confused::confused: to ile ma Sara wzrostu??:confused::confused:
troszke chyba urosły te dzieci co:rofl2:;-)
jest troche tych wysokich bobasków dla przypomnienia:rofl2:

Ostatnia edycja:
Sara wyższa, Antek tez...

a mnie troche denerwuje, ze młody tak rośnie..bo na wadze nie przybywa...chudy sie robi...a do tego wyrasta z wszystkiego szalenie...i niestety większość ubrań, które liczyłam na jesień staje sie za mała...co założę to krótkawe..:baffled::baffled:

No sporo tych wysokich dzieciaczków,ale krasnoludki tez rosną,choć każde w swoim tempie.
Mój krasnal od ostatniego mierzenia w przychodni 3 cm.,a widać,że Jenni też urosła.No i Weronisia pewnie też.:tak:

No sporo tych wysokich dzieciaczków,ale krasnoludki tez rosną,choć każde w swoim tempie.
Mój krasnal od ostatniego mierzenia w przychodni 3 cm.,a widać,że Jenni też urosła.No i Weronisia pewnie też.:tak:
no wszystki rosna :tak::tak::tak:ładnie
ja tylko o wspomniałam o tamtych długich ;-)choc wolałabym ,zeby moje nalezało do tych krotkich;-)

Sara wyższa, Antek tez...

a mnie troche denerwuje, ze młody tak rośnie..bo na wadze nie przybywa...chudy sie robi...a do tego wyrasta z wszystkiego szalenie...i niestety większość ubrań, które liczyłam na jesień staje sie za mała...co założę to krótkawe..:baffled::baffled:

Emilce tez wszystko robi się krótkie :tak: wczoraj zrobiłam segregację rzeczy i prawie nic nie zostało :szok: a jeszcze troszkę letnich ubrań zostawiłam :rofl2:

reklama
Do góry