reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Ja poleżałam i dalej nic mi się nie chce.

wanilia fuj
dorota przykro mi, powinien zapłacić
gosia uwież mi lepiej nie wiedzieć

reklama
Blond, masz suwaczki obok siebie i się strona rozciągnęła :-p
A swoją drogą to bardzo jestem ciekawa, jak naprawdę powstaja niektóre "produkty" :laugh2::laugh2::laugh2:
naprawde sie rozciagnela???bo mi normalnie pokazuje tylko sa kolo siebie...kurcze:sorry2:
minisia mi na poczatku tez sie wkleic nie chcialy bo ja nie ten link wklejalam:zawstydzona/y:bo to ma byc ten do forum a ja jakis inny wklejalam:zawstydzona/y:

BLOND ja juz nie wiem co ty masz z tym brzuszkiem ze on cie tak non stop boli Ale jutro masz usg i napewno bedzie wsio oki :-)Nic nie rob kochana :-)

PPATQA jak masz lenia to lez i nic nie rob ja tez go mam :-)

GOSIU zazdroszcze chumorku :-)

Moj M jedzie do domu bedzie za jakies 30 min jak M dojedzie do ja wyjde z Waflem po niego i pojdziemy razem dac pieskowi kocie jedzienie heheh :-)
M jest strasznie wscielky i ja tez i zabronilam mu juz dzis gadac o tej kasie zobaczymy jak to bedzie z ta kasa jutroA dzis juz nie chce o tym gadac aby sie nie denerwowac
Dzis mial jednak przyjechac wlasciciel po kase ale jeszcze go nie ma i sie wkurzam bo mama chce isc spac bo rano wstaje do pracy i wczas ona chodzi spac Ja tez juz zmeczona i jak wroce ze spaceru to chcialbym sie umyc i byc w pizamie a tak to glupie przed wlascicielem paradowac w pizamie Wkurza mnie ze jest juz dosc pozno a go nie ma :-(

Moja Oliwia kopie pieknie i to mnie cieszy :-)

reklama
nie mo bez sensu:(mi pokazuje ze jest dobrze u mnie na profilu a tu obok siebie...wrrrr
jest już ok!!!!!;-):tak: Oglądałam reportaż o mleku, serach i jogurtach. Wynika z tego, że skoro wapń z mleka krowiego jest dobry do budowy (uwaga): kopyt i dla człowieka jest tak naprawdę bezwartościowy, to jak zaspokoić nasz popyt ( szczeg. w naszym błogoslawionym stanie) na ten pierwiastek?????? Jestem w lekkim szoku, ale mnie nie zbałamucili.....:laugh2: Chyba teraz zamiast pić mleko, zacznę jeść orzechy :tak:

Minisiu, śliczny Weronikowy napisik :tak::tak::tak:

PS. Od jutra mleko z Olecka i jogurty z Augustowa (bo mam pewność, że mleczarnie skupują prosto od rolników:tak:), a sera przez jakis czas nie tknę... :-p A jednak wpadłam w sidła medialnego szumu ;-)

Do góry