reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Dziewczyny albo ja jetem jakas dziwna ale Agnieszka ja jakbym miala takie surcze jak ty to juz bym do szpitala jechala :tak:Skad moglas wiedziec ze one ci przejda ?????? a jakbys tak za dlugo czekala ze skurczami w domu ???????
Nie wiem moze ja jestem jakas dziwna :-(
Aga dasz rade jak my wszystkie jakos musimy dac rade ;-) nie mamy innego wyjscia .
:
Ja jednak bede czekac na te regolarne skorcze, wiem ze u nas nie ma sensu jechac od razu bo odsylaja do domu.Ale powiem Wam ze bola jak cholera!!!Caly dzien mnie lapia co jakis czas, ale zdecydowanie nie sa co 5-7 minut wiec pewnie to te przepowiadajace, sama nie wiem.Mam je od 3 dni i z kazdym dniem jest gorzej wiec moze cos z tego bedzie.Za chwile wraca maz wiec nie bede sama w razie czego;-)

reklama
Dziewczyny jutro jest pelnia a wtedy same pisalyscie ze wiele sie moze rozpakowac :-) wiec moze dzieciaczki od JUSTYSI I AGNIESI czekaja na jutrzejsza pelnie ;-)

Justyna ty juz chyba najblizej finalu jestes :-)

A ja z tym polozeniem mojej malej moge sie mylic ale juz jakos mam to gdzies najwazniejsze aby byla zdrowa choc nie powiem ze chyba wole pocierpiec przy normalnym porodzie niz miec cc :-) ale co ma byc to bedzie dowiem sie na USG czegos :-)

Moj M pomyl wlasnie podlogi Ale on dzis caly czas gra na komputerze na grze a mnie to wkurza jakos bo ja chce aby on ze mna siedzial a nie na kompie I jak on konczy po 2 godzinach na kompie to ja do was zagladam i tak oboje sie zmieniamy tylko przed tym komputerem Dobrze ze tv i komoa mamy w tym samy pokoju bo przynajmniej siedziemy w jednym pokoju :-)

Moja juz 3 dzien strasznie kopie i normalnie czuje sie taka cala POOBIJANA od srodka I NORMALNIE JAK SIE CZASEM RUSZY TO AZ SYCZE Z BOLU :-)

"Mnisia wyobrazam sobie ta zemste. Ma gosciu to na co zasłużył "
Czarna masz racje ma na co zasluzyl!!!!!! i mimo iz to nie w moim stylu i zle sie z tym czuje to mam jakas tam satysfakcje bo wiara nieraz jest bezmyslna i trzeba nauczyc innych jak nalezy sie zachowac!!

Oj Rafalek tez sie dzisiaj rozkopal porzadnie:tak:bo dzisiaj mam dzien na slodycze i pewnie dlatego;-)
Minisia dobrze ze mu powiedzialas. ludzie czasami nie mysla jak parkuja.
ja za chwile klade sie przed tv i bede Nianie ogladac a pozniej Mam talent:tak:ciekawe czy to fajne bedzie.
a moj brat z narzeczona juz po egzaminie. tzn juz dawno bo o 15 skonczyli. wymeczeni podobno strasznie bo to cholerstwo 4 godziny trwalo!
Dorotko a ja do mamy w nastepny weekend jade tzn mama przyjezdza w sobote i jedziemy w niedziele:tak::tak::tak:

Asiu wieczór leniwca i dobrze, ja też sobie zaraz zafunduje polegiwanko hehehehehe.
Właśnie zjadłam całą kiść winogrom :-p i jogurt probiotyczny z aloesem - mniam, mniam.

Miłego wieczorku dziewczyny i spokojnej nocki bo już chyba nie wejdę.

ASIU ja tez zaraz polegne przed tv :-) ale ja bede ogladac z mama JAK ONI SPIEWAJA :-)

Ja juz dzis nic nie zjem chyba bo po obiedzie po 15 min zjadlam 6 tostow .cala chalwe az mnie zmulilo bo slodka byla i winogrona i teraz jakos mi ciezko :-(
Nawet M musial balkon otworzyc bo jakos nie mam czym oddychac :-(
Juz mi sie strasznie ziewa i nie wiem ile wytrzymam przed tv :-)
Ide sie wykapac i juz tez raczej nie wejde dzis
Aha smutna wiadomosc bo umarl ojciec od Jasia ( facet mojej mamy ) :-( :-( :-(

justyneczka ooooo czyżby brzusio juz opadł
czarna to trzymam kciuki za rodzinkę
Agniesia jejku ty już jestes w terminie dobiero teraz zauważyłam

Któras z was pisała ze ma być pełnia jakoś.

reklama
Blond wiesz ja mu nie powiedzialam nic bo nawet goscia na oczy nie widzialam ://
Ja cos zrobilam bo tak mnie wkurzyl.
Dobra napisze:porysalam mu drzwi.

Do góry