dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WANILIA ja z tym ustepowaniem to mialam na mysli glownie autobusy i busy bo w kolejke to tez sie mnie pchaja w sklepie 

Ale ja zawsze mowie co mysle Ze WEJDZIE MI ZARAZ NA BRZUCH TAK SIE PCHA HEHEH

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh, ja też dzis miałam kolejny dowod na to, że u nas w kraju panuje znieczulica... Bylam w aptece po podklady gin. Stala dosc sporo kolejka, ja z Julką i duzym brzuchem, kolejka taka, że się zawinęła i doskonale było nas Troje widaćz tym ustepowaniem to w komunikacji to tak, ale w sklepach to nie zawsze...tzn w tych w ktorych mnie znaja to ekspedieentki prosza mnie same, bo przeciez ludzie na to nie wpadna...a w tych "obcych" to nie ma zmiluj...walka o zycie w kolejce
babcie z ciezarnym i matki z dziecmi...
No wlasnie dziewczyny widze ze nasz miesiac ma jakies problemy z rozpakowywaniem sieno bo Agniesia to ma termin na nast tydzien wiec moglaby juz cos ruszyc;-);-);-)
Gosia bardzo mądrze powiedziałaś (napisałaś), to prawie tak jak za czasów, kiedy byłyśmy nastolatkami i nie mogłyśmy się doczekać dorosłości, zamiast cieszyć się młodościąA co do naszych terminów... Uważam , że wczesniej czekało się o wiele łatwiej na usg, np. za trzy tygodnie, niż teraz na poród... Kwestia podejścia. Dziewczyny, nie śpieszcie się. Rozumiem, że każda już by chciała Maluszka/ki trzymać na rękach, ale... teraz mamy jeszcze czas dla siebie (o ile niektóre Mamusie go wcale nie mają) i warto się tym cieszyć
![]()
No, to mi się podoba! Odmeldowała się, co by innych w stresy nie wpędzać ;-)Melduje ze żyje i wpdane raczej pozniej bo jakos brakuje czasuWiecznie cos albo ktos mi przeszkadza
![]()
No nie....caly kopiecGosia bardzo mądrze powiedziałaś (napisałaś), to prawie tak jak za czasów, kiedy byłyśmy nastolatkami i nie mogłyśmy się doczekać dorosłości, zamiast cieszyć się młodością
No, to mi się podoba! Odmeldowała się, co by innych w stresy nie wpędzać ;-):-):-):-):-)
Nasmażyłam sobie kopiec naleśników z jabłkami i teraz Was czytam i wcinam. Wczoraj mi się nie chciało stać przy patelni, ale odpuścićnie mogłam, za bardzo miałam na nie chcice
![]()