reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Beza rzeczywiście nie wygląda to najlepiej :no: Trzymam kciuki za wizytę.
Marma to się mąż sprężył. Ja mojego też muszę zagonić. Już go sąsiadem postraszyłam ;-), że jego poproszę żeby mi półki wymierzył. Hmm, może jeszcze w tym miesiącu się zabierze :confused:

Miłego dnia :rofl2:

reklama
Kurcze ale sie wkurzam na d tym netem juz kilka raay dzis stralam sie do was wejsc raz sie udalo ale tylko zdazylam poczytac a juz moj post nie chcial sie wyslac Kurcze boje sie ze nic z tym nie zrobie i w erze powiedza mi to samo:crazy:
Ja zaraz do dentysty ide ale nie chce mi sie i boje sie jak zwykle a jutro lub w czwartek na badania ide bo na krew musze byc na czczo a do dentysty musialam sie najesc wiec dzis mi to nie podrodze hehehe
ANTUANET mielgo dnia
BEZA nie widzialam zdec syna bo nie chca mi sie otworzyc przez ten moj net ale wspolczuje i 3 mam kciuki za dzisiejsza wizyte :tak:
JUSTYNKA czuje ze ty juz tuz tuz :tak:Mam nadzieje ze dasz nam naz jak bedziesz jechala do szpitala
CZARNA I widze ze ciebie cos bierze oDPOCZYWAJ
PPATQA cos mi sie nie podobaja ostatnio te twoje skurcze ale dzis sie dowiesz co i jak 3 mam kciuki

Ja moze kiedys cos tam napisze jak mi net pozwoliJa juz nie spie od 3 bo nie umialam:baffled:

To ja tez sie witam w ten zimny wtorek. My z m. juz od 5 nie spimy, tzn ja nie spie a m. przeze mnie nie spi;-):rofl2: Juz po sniadanku, zocha juz w przedszkolu i pewnie cale dopoludnie bede sie lenic, bo wczoraj caly czas prasowalam, a zostalo mi jeszcze jedno pranko dla malenstwa. Ogladalismy wczoraj wozki, i zdecydowanie bedziemy zamawiac przez allegro, bo roznica w cenie tego samego wozka miedzy sklepem a allegro byla 300 zl:szok:
U mojego taty juz lepiej na cale szczescie, mam wyrzuty sumienia ze nawet w szpitalu go nie dowiedze, ale mama powiedziala ze on to rozumie i mam sie nie przejmowac zeby tak czasem nie zaczac rodzic (ja tam bym sie za bardzo nie przejela:-p)
Im blizej tym bardziej ogarnia mnie panika, czy dam rady i czy wszystko bedzie dobrze.
Juz wam nie smece i zycze milego i "owocnego" wtorku tym ktore juz moga spokojnie sie rozpakowac:rofl2::tak::-D

Witam sie i ja.

Byłam wczoraj na BB z rańca a potem już sił nie miałam. Wczoraj czysciło mnie z obu stron:sorry2: więc sobie leżałam w łóżeczku. Potem byłam z siostrą w spagheterii i zaczął mnie pobolewać brzuch. Siostra tak mnie obserwowała jak sobie cicho postękuję przy stole i mówi: ze chyba zaczynasz rodzić...widać skutecznie mnie przestraszyła bo zaraz przestało bolec;-)
W spagheterii byliśmy razem z moją 3 letnia siostrzenicą. Jest tam taki koncik dla dzieci. Był też chłopiec w wieku naszej Agatki. Kiedy jego mama poszła zamawiać jedzonko on wpadł w szał...krzesła przewracał, Agatę opluł, potem moją siostrę...demolował zabawki...normalnie szok przeżyłyśmy. Jak sie pojawiła mama to zaraz nabył minę aniołeczka i wszystkich przeprosił. Tyle że za chwilę zaczął straszyć Agatkę, nie chciał jej wypuścić z domku i właściwie ciagle był płacz.:wściekła/y: Odsapnęliśmy jak sobie w koncu poszli.

Potem byłam juz do wieczora u siostry pilnować Agatkę. A potem to już na nic siły nie miałam...
Pozdrawiam Was wszystkie;-)

Dziendoberek;-)
Beza mi też sie to nie podoba:no:ale badzmy dobrej mysli ze madry lekarz wkoncu zapisze jakas masc i plamy ustalia!!!
Ja zaraz wioze Wike do szkoly a potem do kumpeli na kawusie;-)
Wlasnie gdzie sa nasze zaginione kolezanki??????:confused:

Jak ja chce juz czwartek i wyzyte u gina:tak:
A jutro idziemy z mezem na wywiadowki bo oboje maja o tej samej godzinie:baffled:
Narazie spadam odezwe sie pozniej papapa
Mam nadzieje ze nasze zaginione sie odezwa albo juz nas bedzie wiecej:confused::-D

Witam wtorkowo:-)
beza faktycznie to uczulenie nie ciekawie wygląda:sorry2: Może spróbujcie pójść do innego dermatologa.A swędzą małego te krostki?
Cześć dziewczynkiJa dziś o dziwo przespałam całą noc. Ale za to coś mnie brzuch boli. tak jak by mi ktoś w niego wszędzie szpilki powkładał. W tym tygodniu jeszcze będę miała wymienione kaloryfery w mieszkaniu :).
Marma gratuluję przespanej nocki:-) Oby takie częściej. A u nas kaloryfery stare zostaną, bo już zaczęli grzać:szok: Wczoraj jak się kładłam spać, patrzę a grzejnik gorący. Chyba trochę wcześnie.:sorry2:Trzymam kciuki za wizytę.
Kurcze ale sie wkurzam na d tym netem juz kilka raay dzis stralam sie do was wejsc raz sie udalo ale tylko zdazylam poczytac a juz moj post nie chcial sie wyslac Kurcze boje sie ze nic z tym nie zrobie i w erze powiedza mi to samo:crazy:
Ja zaraz do dentysty ide ale nie chce mi sie i boje sie jak zwykle a jutro lub w czwartek na badania ide bo na krew musze byc na czczo a do dentysty musialam sie najesc wiec dzis mi to nie podrodze hehehe
dorotka powodzenia na wizycie:-) Trzymam kciuki żeby nie bolało :tak:A do tej ery dziś się wybierasz?
U nas pogoda porażka, znów suszenie prania w domu będzie.Pada od samego rana:sorry2: Trochę ogarnęłam mieszkanko, teraz lecę do kuchni sprzątać. Koleżanka będzie ok. 11;-)Miłego dzionka:tak:

Witam się z rana,
widzę, że nie tylko ja mam dziś wizytę u gina. Ale się denerwuję, jak zawsze zresztą.

Marma i Ppatqa trzymam kciuki za Wasze wizyty.

Beza, faktycznie te krostki nieciekawie wyglądają, naprawdęnie macie porządnego dermatologa. Normalnie tak mi szkoda Jasieńka, że przywiozłabym go do naszego porządnego dermatologa. Właściwie to on z Łodzi przyjeżdża.

Czarna oj widzę, że i u Ciebie coraz więcej bolączek. Wiem, że nie ma Cię kto wyręczyć, ale może powinnać Troszkę Niki zagonić do pomocy, to już spora pannica.

Ah i muszę się pochwalić :-pwłaśnie rozmawiałam z koleżanką z pracy i powiedziała, żebym nie kupowała nosidełka, bo dziewczyny się zrzucają i na prezent dla maluszka kupią. Kurcze, aż byłam w szoku. Rozumiem jakieś śpiszki, grzechotki, ale nosidło? To naprawdę miło z ich strony.:-)

Buziam, po wizycie się odmelduję, chyba że późno wrócę to jutro.

Hej Mamusiaki! Kaka coś mi się wydaje,ze Twoje rozpakowanko ...za moment... Tylko daj znać komuś na komcie. Po rozpakowanku-wszystkie tu chciałybyśmy wiedzieć:tak::-) A mnie od 3 dni ból w dole pleców i ból w dole brzusia na raz:szok:

reklama
Witam
No nie wiem jak ja sobie tu poradze z tymi poscikami ale zawzieta jestem i musze sobie poradzic choc bedzie nie ukrywam ciezko bo w domku troche pracy a tu zawsze jest cos do załatwienia poza domkiem wiec pewnie bede sie pojawiac i znikac jak murzyn na pasach ale po mału i bedzie dobrze
Majeczko szkoda ze sie M nie udało zdac tego egzaminku :-(
Kaka ty sie nam tu nie wygłupiaj zaciskaj nogi i nie puszczaj bo pujdze lawina z rozsypka :-) wszystkie po kolei a piersza jak sie nie myle z terminkiem jest justynka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry