reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

ja go miałam przy pierwszej ciąży, wykrył od razu, II kreska była bardzo wyrazna, test zrobiony parę dni po terminie@, nie pamiętam ile dokładnie, dwie kreseczki do dzisiaj są wyraźne;-)

i też robiłam z pierwszego moczu

reklama
ja go miałam przy pierwszej ciąży, wykrył od razu, II kreska była bardzo wyrazna, test zrobiony parę dni po terminie@, nie pamiętam ile dokładnie, dwie kreseczki do dzisiaj są wyraźne;-)

i też robiłam z pierwszego moczu
Tak więc jutro testuję... Oj, doczekać się nie mogę... Ile ja bym dała za piękne II :-(

zakupiłam teścik QiuckVue (ten z bobaskiem) i aż krci mnie by już go zrobić... ale zrobie z porannego moczu, wtedy nie będę miała sobie nic do zarzucenia, że nie wyszło.
Macie jakieś zdanie o tym tescie? Dobry jest?
z tego co wiem to jest uznawany przez dziewczyny za najlepszy :-D
trzymam kciuki mocno za piekne dwie trlusciutkie czerwone krechy :tak::-D:tak::-D:tak:
szkoda ze ja jeszcze sie tak postresowac nie moge ;-)

Witajcie Dziewczyny!!!
Katarzynak83 GRATULUJĘ Ci serdecznie!!!!!!!! Bardzo sie ciesze Twoim szczesciem :-):tak:
imagination zycze Ci aby jutrzejszy tescik pokazal 2 kreseczki :tak:
Witam wszystkie Staraczki, Szczesliwe Przyszle Mamusie i Obecne oczywiscie!!!!!:-)
Ja obudzilam sie dzis..... przeziebiona :crazy:
Na razie nie czuje bolu podbrzusza a bolu piersi wiec zaczynam sie zastanawiac czy te wczorajsze dolegliwosci nie byly aby zwiazane ze zblizajacym sie przeziebieniem:no: Mam nadzieje ze nie.... Pozdrawiam Was Dziewczynki!!!!!!

Stres w TYM stanie nie wskazany ponoć:-) a ja się stresuję jak przed maturą:-) Jutro będzie jeszcze gorzej robiąc teścik:-) Ale jestem dobrej myśli:-):-):-)

Na dworze zimno, w pracy też, co nie sprzyja zdrowiu:dry: A ja się dość dobrze czuje:-) Głowa tylko pobolewa i piersi. Czasem normalnie mam wrażenie ze chcą ''wyskoczyć'' ze stanika:baffled: Do tego apetycik, gazy i mdłości:baffled:

Tzn piersi dzis tez mam jakies inne, tak jakby mnie swedzialy i mrowily... Dziwne uczucie.... A bol w podbrzuszu tez jest choc na razie nie tak intensywny jak wczoraj..... Musze jeszcze troszke poczekac, dzis 28dc......

Tzn piersi dzis tez mam jakies inne, tak jakby mnie swedzialy i mrowily... Dziwne uczucie.... A bol w podbrzuszu tez jest choc na razie nie tak intensywny jak wczoraj..... Musze jeszcze troszke poczekac, dzis 28dc......
Mnie też czasem swędzą. Ból jest w sumie nieprzerwanie. Ogólnie mi urosły i są nabrzmiałe.
A ile trwa Twój cykl, że musisz czekać? Mój 28-29 dni, więc jutro testuję (30 dzień);-)

ja bez testów:) ale to nasz pierwszy planowy miesiac starań (cały bez zabezpieczeń), w ubiegłym zaczęlismy na spontan, ale prawdopodobnie 3 dni za poźno:) ( według obliczeń) bo tak czy tak w ubiegłym miesiącu nie czułam owu w ogóle, albo jej nie pamietam;-) Mam nadzieję, że tym razem będzie widoczna, a jak nie to w następnym cyklu pomyślę o testach:tak:

trzymam kciuki za Wasze starania:-)

my w tamtym cyklu mieliśmy tylko jedna próbę:zawstydzona/y: i to w 15 dniu cyklu, który okazał się cyklem 25 dniowym a nie 28 jak do tej pory. Więc w sumie szanse na zafasolkowanie były znikome.... ale i tak mi było przykro że dostałam @. Teraz @ sie już kończy (dziś ostatni dzień) i niedługo staranka, oby teraz było więcej prób. Musze zadbac żeby mój M nie pracował po nocach i był wypoczęty:-):-):-)

reklama
Na pewno będą dwie piękne krechy. Podziwiam Cię jabym kupiła dwa testy i zrobiła jeden dzis a drugi jutro;-);-)ale bądź twarda:-):-)
Hehe, tu nie ma co podziwiać. Wolę mieć spokojna głowę, ze wszystko dobrze zrobiłam i jakby nie wyszedł nie będę obwiniać siebie, ze nie zrobiłam jak powinnam. Ja to chyba nie uwierze w dwie krechy i pewnie zrobie kolejny test po kilku dniach:-)

Do góry