reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

gusia 80:-) różnie z tą kolejką bywa:tak: Heh ja ostatnia na liście jestem...ale sama nie wiem czy tak będzie;-):szok:
Tak czytam co Kaka pisze i jakoś mam przeczucie,że to blisko... te jej mdłości itd...
Przyznam,że poczytałabym już jakąś relację z porodu:tak:;-)
Co do M był załamany wczoraj...gadał,że nas zawiódł i taki tam...Następnym razem to już musi się udać - bo on chce rezygnować,a tyle kaski już na to poszło...

reklama
Majeczka przytul mocno swojego M. Kuczaki naprawdę załamać sie mozna jak się tyle razy podchodzi do egzaminu. Ja trafiłam na naprawdę fajnego egzaminatora i puścił mnie za 1 razem a napewno moja jazda nie była idealna.
Wypiłam sobie herbatkę miętowa i mi lepiej;-) Muszę isc odebrac wyniczki ale nie mam ochoty ruszyć 4 literek.

Dzieńdoberek

Jejciu dziewczyny nie było mnie 2 dni tutaj a wyście cała książkę zapisały.Później postaram sie nadrobić bo muszę teraz uprzątnąć bo wstałam dopiero o 10tej,choć nad ranem wstawałam parę razy.Później odezwę sie.Trzymajcie sie.

a no z kolejka moze byc jak najbardziej róznie bo sama zastanawiam sie czy nie rozsypie sie przed terminem, ostatni czuje sie nie najlepiej a do tego jeszcze sie przeziebiłam nie wiem gdzie, ale moze szybko sie z nim uporamy miodzik i cytrynka w domku sa soczek malinowy tez M kazała siedziec w domu no dzis to nie wyjdzie bo musze isc do ogólnego po recepte na euthyroks na tarczyce wiec przymusowe wyjscie a zakupki zrobi M po pracy wiec tylko dzis jakies małe porzadki w domku i obiadek a do tego małe pranko i bedzie jak znalazł prawie wszystko zrobione a i jeszcze trzeba dopakowac troszke rzeczy tak od wszelkiego wypadku do torby szpitalnej głównie ubranka dla Wiki

Witam się kochane!
Mi akurat ta pogoda nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Mam czym oddychać w końcu :-):-)
Dzisiaj spałam jak zabita, Jasiek wskoczył do nas o 6 rano,
i tak do 8 smyrał mnie po włosach. Nie zawsze to należało do przyjemności, zwłaszcza wtedy jak mu się moje włosy zaplątały w jego paluszki...:wściekła/y:

Witam wtorkowo:-)
beza faktycznie to uczulenie nie ciekawie wygląda:sorry2: Może spróbujcie pójść do innego dermatologa.A swędzą małego te krostki?

Zobaczymy co powiedzą dzisiaj. Wizyta ok 12. No właśnie nie widzę, żeby się drapał, żeby go to w jakikolwiek sposób drażniło...
Nie wiem co o tym myśleć.
Moja mama wymyśliła, że może to łuszczyca, bo mój wujek ma i syn mojego ojca z 1. związku...
Oby nie.

Witam się z rana,
widzę, że nie tylko ja mam dziś wizytę u gina. Ale się denerwuję, jak zawsze zresztą.

Beza, faktycznie te krostki nieciekawie wyglądają, naprawdęnie macie porządnego dermatologa. Normalnie tak mi szkoda Jasieńka, że przywiozłabym go do naszego porządnego dermatologa. Właściwie to on z Łodzi przyjeżdża.

Ja też ubolewam w takich momentach, że nie mieszkamy w Łodzi, tam mamy świetnego fachowca. Dr Stańczyk jest alergologiem i pulmonologiem dziecięcym.
Nie wiem czy czasem nie robi specjalizacji z dermatologii.
Napisałam do niej wczoraj, wysłałam zdjęcia. Czekam teraz na odpowiedź!

Fajne masz te koleżanki w pracy :-):-)

Beza rzeczywiście nie wygląda to najlepiej :no: Trzymam kciuki za wizytę.
Kciuki suę zawsze przydadzą! Dzięki!

Kurcze ale sie wkurzam na d tym netem juz kilka raay dzis stralam sie do was wejsc raz sie udalo ale tylko zdazylam poczytac a juz moj post nie chcial sie wyslac Kurcze boje sie ze nic z tym nie zrobie i w erze powiedza mi to samo:crazy:
BEZA nie widzialam zdec syna bo nie chca mi sie otworzyc przez ten moj net ale wspolczuje i 3 mam kciuki za dzisiejsza wizyte :tak:

Musisz walczyć o ten net, bo coś jest z nim naprawdę nie tak!!
tzw. przepustowość zależy od zasięgu jaki ma w Twoim domu era.
Są specjalne, nie drogie anteny, tzw. wzmacniacze, które powodują, że sygnał jest o wiele mocniejszy! Ciekawa jestem co powiedzą Ci w tej erze... Daj znać!

Dziendoberek;-)
Beza mi też sie to nie podoba:no:ale badzmy dobrej mysli ze madry lekarz wkoncu zapisze jakas masc i plamy ustalia!!!
Jak ja chce juz czwartek i wyzyte u gina:tak:
Minisia ja też mam taka nadzieję, czekam z niecierpliwością na tę dzisiejszą wizytę i maila od pani dr z Łodzi!

Trzymam kciuki za wizytę! Ja mam jutro ok 20.

Witam i ja noc caluśka przespana :szok:, samopoczucie też dziś lepsze, zaraz jedziemy do drugiego miasta oglądać bagażniki na samochód i lodówki turystyczne bo potrzebujemy na podroż, tak więc nie będzie mnie caly dzień
Do wieczorka:tak:

Powodzenia wszystkim które mają dziś wizyty z dentysą włacznie:tak:

beza naprawde to nieciekawie wygląda

A mnie wieczorem złapały skurcze, ze na niektóre w pół mnie zginało, wziełam nospe, ale zanim odpusciło myslałam ze jajo zniose,teraz tylko pobolewa mnie dół brzucha, jakbym miała zakwasy. Dzisiaj mam wizyte to będe wiedziała co tam się dzieje. Ja nie spałam od 3 do 5, i znowu teraz, ale teraz to przez moją starą bo nie umie budzika wyłączyc na komórce, a połozyła ja na szawce koło nazych drzwi, już za to bure dostała.
ppatqa moze ci sie powolutku wszytko przygotowuje
Zobaczymy co powiedzą jutro..
Już nie mogę się tego jutra doczekać!!
CZEKAM niecierpliwie na wiesci

Beza rzeczywiście nie wygląda to najlepiej :no: Trzymam kciuki za wizytę.
Marma to się mąż sprężył. Ja mojego też muszę zagonić. Już go sąsiadem postraszyłam ;-), że jego poproszę żeby mi półki wymierzył. Hmm, może jeszcze w tym miesiącu się zabierze :confused:

Miłego dnia :rofl2:
Na mojego takei argumenty by niepodziałały:)))
Witam sie i ja.

Byłam wczoraj na BB z rańca a potem już sił nie miałam. Wczoraj czysciło mnie z obu stron:sorry2: więc sobie leżałam w łóżeczku. Potem byłam z siostrą w spagheterii i zaczął mnie pobolewać brzuch. Siostra tak mnie obserwowała jak sobie cicho postękuję przy stole i mówi: ze chyba zaczynasz rodzić...widać skutecznie mnie przestraszyła bo zaraz przestało bolec;-)
W spagheterii byliśmy razem z moją 3 letnia siostrzenicą. Jest tam taki koncik dla dzieci. Był też chłopiec w wieku naszej Agatki. Kiedy jego mama poszła zamawiać jedzonko on wpadł w szał...krzesła przewracał, Agatę opluł, potem moją siostrę...demolował zabawki...normalnie szok przeżyłyśmy. Jak sie pojawiła mama to zaraz nabył minę aniołeczka i wszystkich przeprosił. Tyle że za chwilę zaczął straszyć Agatkę, nie chciał jej wypuścić z domku i właściwie ciagle był płacz.:wściekła/y: Odsapnęliśmy jak sobie w koncu poszli.

Potem byłam juz do wieczora u siostry pilnować Agatkę. A potem to już na nic siły nie miałam...
Pozdrawiam Was wszystkie;-)
Kaka moze masz inny organizm i jednak te rozpakowanie coraz blizej????
Ja z Niki tez miałam ostre bóle w 38 tyg i pojechałam okazało sie fałszywe:((( i wrociłąm po 2 dnaich do domku:((

Dziendoberek;-)
Beza mi też sie to nie podoba:no:ale badzmy dobrej mysli ze madry lekarz wkoncu zapisze jakas masc i plamy ustalia!!!
Ja zaraz wioze Wike do szkoly a potem do kumpeli na kawusie;-)
Wlasnie gdzie sa nasze zaginione kolezanki??????:confused:

Jak ja chce juz czwartek i wyzyte u gina:tak:
A jutro idziemy z mezem na wywiadowki bo oboje maja o tej samej godzinie:baffled:
Narazie spadam odezwe sie pozniej papapa
Mam nadzieje ze nasze zaginione sie odezwa albo juz nas bedzie wiecej:confused::-D
ja mam jutro zebranie

Dorotka spokojnie mnie nic nie bierze i szybko nie wezmie:)))))
Magdasf a na jaki wózio sie zdecydowaliście????
Anetka miłego dnia z koleżankami:)))
Wanilia hmmmm akurat Niki wczoraj tez miała aktywny dzionek szkoła do 15;20 potem chwila odsapnąc, lekcje
pozniej poszłysmy na Hip Hoop (pierwsze zajecia) wrociła po 19 i znow do lekcji. Jak widac tez nie jest lekko:)))
Wanilia to bardzo milutko ze strony koleżanek. powiem Ci u mojego M w pracy tez jest taki zwyczaj ze zawsze
sie składaja. Ja im potem robie liste co ewentualnie moze sie przydac on robia wywiad z "młodym tatusiem" co maja
a co chcieliby miec i zawsze zadowoleni z prezentu:))

Gusia dasz rade widze ze bardzoooo sie starasz:))) Ja tam sie niewpycham narazie dla mnie odpowiednia data to 13.10:)
Majeczka jakby mdłości miałay świadczyc o szybkim porodzie to ja juz dawono powinnam urodzic. Mnie co jakis czas ostro
czysci:((( I przykro mi z powodu egzaminu M. Tzrymamy kciuki jak za M Minisi teraz musi sie udac:))))
Ja dzis wyspana bo spałysmy z malutka prawie do 9!!!! dla mnie to sukces:))
Chatka w miare ogarnieta a rankiem było miłe zaskoczenie bo okazało sie ze zaczeli nam powoli grzac w kaloryferkach:)))
Kurde ale miałam dzis dziwny sen Najpierw ze urodziłam na wizycie CÓRKE była łysa jak kolano:))) Potem leżała ona na śmietniku
bo lekarze stwierdzili ze skoro nieodpadł jej pępek przy porodzie to małe szanse ze bedzie żyła:(( wiec ja zabrałam i oczywiscie wsio było
OK ale tu już miała czarne długie włoski z kitunią:))) Potem mi sie sniło ze uciekałam przed gosciem bo chciał mnie zgwał..... bo nierobił jeszcze
tego z ciężarna.
Kurde wstała przerażona i pierwsze co zrobiłam to za brzuch czy jeszcze jest i jak tam maluch. A on jak na zawołanie zaczął sie wypychac i wierzgać:)))

I ja witam
a ja dzisiaj mialam ciezka noc. skurcz za skurczem:baffled:myslalam ze cos sie zaczelo. panika kompletna, a mojego wspol nie bylo wiec bylam sama kompletnie...i co tu robic.zaczelam lazic, lezec, lazic i lezec i w koncu przeszlo:tak:kurcze ja juz chce do mamy bo tu sie boje troche:baffled:
a dzisiaj wieczorem ostatnie spotkanie w SR:tak:wiec relacje zdam, ale na cwiczenia o ile beda to nie pojde, bo po ostatnich 2 dni dochodzilam do siebie.w sumie od tamtego czasu mi jeszcze gorzej:sorry2::dry:

reklama
Kaka czyzby organizm juz się oczyszczał
dorotko mam nadzieje ze net szybko ruszy
czarna ale ja mam jeszcze duzooooooo czasu
wanilia to miło
beza daj znac po wizycie

ja jeszcze z lózka nie wyszłam, bo jak leze to mniej mnie brzuch boli, juz niemoge doczekac sie wizyty

Do góry