dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
AGNIESZKA a my tu juz mialysmy nadzieje ze ty juz z dzieckiem
No nic pozostaje tylko czekac;-)
MADZIU I ASIU milego robienia plkackow i SMACZNEGO
MADZIU wlasnie sie dowiedzialam ze M od 14 do 17 czekal na szefa a on przyjechal bez kasy i M pojechal z nim do banku ale babka w okienku powiedziala ze jest jakas awaria i nie da sie kasy wyplacic
Ale jakos to jest dziwne ze szef wie ze ludzie tyle na niego czekaja az przyjedzie z kasa a on zas jej nie ma i tak juz poltorej tygodnia z dnia na dzien ma byc kasa

A najlepsze jest to ze on nawet jeszcze nie policzyl ile sie komu nalezy PALANTA jakis I kasa ma byc jak zwykle jutro a mnie zaraz tel wylacza i zaraz nie bede miala co do gara wlozyc masakra
Ale jest zla i wogole nie mam dzis nastroju dzis mnie jakies hormonki szaleja 
M juz jedzie do domu przed 18 bedzie w domu i fajnie bo wczoraj byl o 22 zjadl i poszlismy od razu spac i tyle go widzialam to dzis bedziemy mieli chwile dla siebie
ASIU wspolczuje tych boli brzuszka kochana

MADZIU I ASIU milego robienia plkackow i SMACZNEGO

MADZIU wlasnie sie dowiedzialam ze M od 14 do 17 czekal na szefa a on przyjechal bez kasy i M pojechal z nim do banku ale babka w okienku powiedziala ze jest jakas awaria i nie da sie kasy wyplacic

M juz jedzie do domu przed 18 bedzie w domu i fajnie bo wczoraj byl o 22 zjadl i poszlismy od razu spac i tyle go widzialam to dzis bedziemy mieli chwile dla siebie

ASIU wspolczuje tych boli brzuszka kochana