reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

AGNIESZKA a my tu juz mialysmy nadzieje ze ty juz z dzieckiem :tak:No nic pozostaje tylko czekac;-)
MADZIU I ASIU milego robienia plkackow i SMACZNEGO :tak:
MADZIU wlasnie sie dowiedzialam ze M od 14 do 17 czekal na szefa a on przyjechal bez kasy i M pojechal z nim do banku ale babka w okienku powiedziala ze jest jakas awaria i nie da sie kasy wyplacic :crazy:Ale jakos to jest dziwne ze szef wie ze ludzie tyle na niego czekaja az przyjedzie z kasa a on zas jej nie ma i tak juz poltorej tygodnia z dnia na dzien ma byc kasa:baffled::baffled::baffled:A najlepsze jest to ze on nawet jeszcze nie policzyl ile sie komu nalezy PALANTA jakis I kasa ma byc jak zwykle jutro a mnie zaraz tel wylacza i zaraz nie bede miala co do gara wlozyc masakra :baffled:Ale jest zla i wogole nie mam dzis nastroju dzis mnie jakies hormonki szaleja :baffled:
M juz jedzie do domu przed 18 bedzie w domu i fajnie bo wczoraj byl o 22 zjadl i poszlismy od razu spac i tyle go widzialam to dzis bedziemy mieli chwile dla siebie :-D
ASIU wspolczuje tych boli brzuszka kochana:crazy:

reklama
ppatqa fajnie że już niedługo wózeczek odbieracie; kocyk i rożek też będę prać
beza to zupełnie co innego niż miał mój Seba, a może powinni Was skierować na testy i do alergologa, a jak nie to sami spróbujcie z alergologiem. Jedno szczęście że go nie swędzi
czarna co za sen :szok: ale macie fajnie z kaloryferami, u nas jeszcze nie grzeją
dorotka super że dentysta był dziś znośny, ja też byłam mały ubytek mi robiła, nie bolało ale maluszek nieźle rozrabiał i się wypinał w tym czasie. Jeszcze dwa mam do zrobienia, za tydzień, a potem trzymać kciuki żeby przy karmineiu się nie posypały
magdziunia ja też w tym tygodniu kupuję łóżeczko, materac i przewijak, ale będzie fajnie już je rozłożyć, prawda? :-) tylko ja będę musiała czymś zabezpieczyć bo znając moje koty zaraz się tam władują żeby pospać
kurcze jeden z wiatraczków w kompie mi siada i hałasuje potwornie, nie pomaga żadne dokręcanie ani czyszczenie

cześć, niedawno wróciliśmy do domku po drodze odebraliśmy Karolinę ze szkoly , kupiliśmy "niezdrowe" kebaby i jestem już przed kompem ledwo oddycham z przejedzenia:-D, M pojechal do kolegi a mala pobiegla do koleżanki i zostalam sama w domku.
Zakupy owocne bo kupiliśmy dużą lodowkę turystyczną za "half price", to teraz możemy z Polski nawieżc trochę zapasow:tak:
Któraś mamusia pisala że nie bierze no-spy bo jak się poloży to ból brzucha mija a u mnie na odwrot jak chodzę czy stoje to nie boli a jak się kładę to zaraz zaczyna tak pobolewać, co to jest, że na odwrót:no:
Pewnie już niedlugo ktoraś zawiadomi, że to już:tak:

Dorota- ten szef Twojego M to już naprawdę przegina

Agniesia o ty jeszcze w dwupaku,
dorko trzymaj się mnie też boli, wczoraj mało kołdry nie pogryzłam, a miałam takie co kilka minu. A z ta kasa to przegina
małaulka jak przeczytałam to mi ochota na kebab sie właczyła,ale u nas do 18, wiec juz za późno

a ja byczyłam sie w wyrku do 13.30. potem obiad po wyniki i na wizyte. znów boli mnie brzuch i krzyż ale zmykam do wyrka.

Witajcie!!!
Melduje ze ja nadal w dwupaku...niestety...
W niedziele przyjechala do nas moja mama wiec nie mialam jak sie odezwac.Widze ze my wciaz czekamy na te pierwsze malenstwo.Juz 16 a tu nic......
Ja to normalnie fiola juz dostaje, skurcze sie jakos uspokoily i nawet wczorajsz dluuugi spacer nic nie pomogl.
Bylam dzis na usg ale nic nie widzialam tylko kregoslup, bo mala sie tak ulozyla.Wszystko ok i mamy czekac.Nic o szyjce nie wiem bo niby skad, przeciez tu nas nikt nie bada.
Pozdrawiam.

Czarna jesli udostepnicz mi dostep do zamknietego bede mogla wziasc czyjs numer tel. i wrazie czego dam znac;-)
Ojjjjj kochaniutka czemu wczesniej nie pisałas. zaraz Cie zgłosze do moderatorki ale znajac opoznienia z dostaniem sie tam (nie z mojej winy!!!!) wysle ci numery na priv cobys wrazie co miała:tak:
Kurcze Wy tu na KTG chodzicie a u mnie cisza...nawet nikt nie wspomnial:dry:zobaczymy co w piatek bedzie, pewnie mi wtedy powie, ale juz bedzie za pozno bo sie wyprowadzam, a u nas KTG robi polozna w przychodni. zaytam sie jej dzisiaj moze na SR.
cos sie jakos zle dzisiaj czuje. bylam w sklepie przed chwila bo okazalo sie ze mleka nie mam i teraz znowu brzuch twardy jak stol i zasapalam sie jakbym biegla godzine:-(musze odpoczac chwile chyba i zabieram sie za placki:tak:bo juz mi tez slinka na klawiature prawie cieknie:tak:
U nas tez nie ma KTG:-:)-:)-:)-( chyba sie wykłuce o nie u ginki aby mi dała skierowanie:crazy:

Dorotka ten szef to przegina na całej lini:crazy: powinni go gdzies w ciemnym zakamarku dorwac i.......:wściekła/y::wściekła/y::ninja2:

Wiecie co normalnie drugie popołudnie z rzedu próbuje polezec i zawsze ktos mi przylezie. Normalnie szlak mnie trafia ja tam uwielbiam gosci ale jak ktos przyjdzie i siedzi 3 h bez sensu to mnie az skreca!!!!!! Uffff wyrzuciłam to z siebie juz mi lepiej:-p

;-)Oj Czarna, takie "posiedzenia", to wprost rewelacja :baffled::baffled::baffled: Rozumiem i współczuję... :tak::tak::tak:
Heh, mi nie wyszedł dziś ryż, bo kupiłam jakąś taka odmianę, że gotowałam go ponad pol godz., a on nadal nie byl miękki. Ale jabłuszka wyszły pycha ;-) Bylam przed chwilą w sklepie, kupilam na wieczor paluszki i Pysia i nowy Twoj Styl.... Mam niestety slabość do dwoch gazet, choć do Stylu mniejszą :-p Uwielbiam czytać "Pani" :laugh2::laugh2::laugh2: i żadne Cosmo jej nie pobije :-p:-p:-p Mała ogląda truskawkową dobranockę :laugh2:, M. dzwonił, że na bank ma wolny nast. tydzień. :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: MMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... Już się rozpływam :-p:laugh2: A teraz ciepła herbatka, zaraz kąpiel, ciepłe skarpetki i LB!!!!!!!

ja poszłam się przejśc do stajni, jak przyszłam patrze krew ciemna na papierze, dzwoniłam do gina powiedział ze nie powinno byc po badaniu, ale mam sie położyc i obserwowac co się dzieje czy nie idzie swieża, już się boje

reklama
ja poszłam się przejśc do stajni, jak przyszłam patrze krew ciemna na papierze, dzwoniłam do gina powiedział ze nie powinno byc po badaniu, ale mam sie położyc i obserwowac co się dzieje czy nie idzie swieża, już się boje
Czyżbyś ...??? Ja nie wiem,ale wydaje mi się Pati, że to już.... A to nie był czop?

Do góry