reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam się środkowo-tygodniowo :laugh2: Noc minęła szybko i bez większych atrakcji. Pogoda pod psem, dalej butelkowa, chyba już tak zostanie do pa.ździernika;-) Nie mam planów na dziś, choć chyba zacznę prasowanie, które zbiera mi się od poniedziałku :-p Czyli proza (mam nadzieję, że z odrobiną komedii, ale bez dramatu :laugh2:) MIłego dnia Mamusie , buziam mocno :*********************
PS. Został mi równo miesiąc do terminu, czyli zaczęłam 9mc

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja!!
Nadal wszystkie 2 w 1???
U mnie cisza:-( jutro do gina to sie okaze jak daleko jest maluda :tak:
Ja dzis mialam piekny sen snila mi sie moja niunia taka usmiechnieta i kochaniutka mowie Wam normalnie nadal czuje jak mam ja na rekch:tak: i jak tu potem nie myslec caly dzien ze juz sie ja chce jak sie sni o niej:confused::-D
Zreszta dzis mnie obudzila tak sie rozpychala:-D
Ja zaraz szykuje mlodych i do szkoly rozwoze a potem nuuuuuuuuda :-pwiec BB i allegro:laugh2:
Chybaze cos sie zacznie dziac i z nudow pojade sobie urodzic;-)
Wanili ajaki aparacik??? ja sie napalilam na motorolke ale musze wytrzymac do wakacji:baffled:

Ostatnia edycja:
Heja Ranne Ptaszki !!

Ale Wy wcześnie wstajecie !! choć ja dzisiaj i w noc też coś spać nie mogłam.. zasnąć nie mogę, a ziewam jak szalona !!
U nas pogoda straszna !! zimno, brzydko, szaro..po prostu okropnie !! na szczęście w mieszkanku cieplutko :)
No nic..idę się jakoś ogarnąć i zaraz tu wracam :-)

witajcie środowo

nadal 2w1:baffled: co dzień kłade sie do łużka z nadzieją, że może tdej nocy cos sie zacznie...:rofl2:
dzis mam moją chorą położną.bez sensu te wizyty:no:
nie mogłam dzis spac nocy. mała ostro buszowała. nie moge sie jej doczekać. nie słucha co do niej mówie:no: ale czuje ze ma tam juz malutko miejsca.

15 dni :)

miłego dnia dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie! U mnie też dziś okropna pogoda...wczoraj wieczorem i w nocy miałam kilka skurczy:szok: bolało...Nie panikowałam poprostu powiedziałam sobie,że to ćwiczenia i dalej poszłam śpiuniać i przestasło..:tak::-D
ściskam

Moj maz powiedzial mi wczoraj ze ma przeczucie iz urodze dzis w nocy albo jutro:)) ucieszylam sie ale tej nocy jego przeczucie sie nie sprawdzilo moze dzis w nocy???? :))))

beza no metoda prób i błędów, szkoda tylko małego, steryd wyciszy wysypke, bo działa na wszystko,ale przyczyny dalej nie będziesz znać
blond to powodzenia na wizycie
Antuanet ja chyba sie nie spakóje bo nie mam gdziee tego trzymać, nawet posciel dla Kamilka leży w kartonie, a ubranka ja mam większe do 104 po chrześniaku, dostalam hurtowo
minisia fajne przeczucie

Ja mialam noc bez skurczyków, brzuch mnie w końcu nie boli, a planów na dzisiaj brak, moze pojade z M po motor, ojejku cieszy sie jak dziecko, siedzi na alegro, za kaskami i ochraniaczmi, ma zapowiedziane ze bez kasku i kamizelki nie wsiada nawet na motor.bOjejku w co ja się wpakowałam. moja nocka jak zawsze pobudka przed 4 i do 6 nie mogłam zasnąć,a potem kima.
Co mozna na przeziębienie, bo mi in pozwolił wit C i rutynoskorbin, a ja juz zaczynam mieć ropny katar i schodzi mi na oskrzela

Ppatqa- oj biedulko będziesz musiala chyba odwiedzić lekarza to Ci pomoże na to przeziębienie
Beza ja też myślę żebyś elimnowała te zakazane rzeczy po kolei bo może się dowiesz z czego ta wysypka
Gosia gratuluję 9 tki
Motylku powodzenia na "wizycie"
Blond Tobie też zyczę powodzenia, u lekarza

Ja znowu przespałam całą noc bez wstawania:szok:
U nas dziś słoneczko- hurra-świeci wię trzeba korzystać i zrobić pranko:tak:
Jak ładna pogoda to i humorek od razu lepszy, już po śniadanku M poechal z małą do szkoły. Nie mam na dziś żadych planów, ale jak tak słońce świeci do okien to przydałoby im się porządne mycie, ale reakcja M była..."ja ci dam mycia okien!!!!!", no to chyba jeszcze poczekam z tydzień:-D

Witam sie i ja Juz drugi raz do was pisze i nie wiem czy sie wysle bo tamto sie nie wyslalo :wściekła/y:
BEZA zycze powodzenia w walce z wysypka synka
MALULKA dobrze ci M powiedzil Ty lepiej nie myj okien :tak:
JUSTYNKA I BLOND powodzenia na wizycie :tak:
BLOND na ktora idziesz dzis do gina ?????

U mnie pochmurno i szaro ale chyba nastroj mam ciut lepszy jak narazie ;-)
Zaraz musze sie wziasc za jakies sprzatanie i pojsc do sklepu po rybke na obiad i ja zrobic ale mam dzis strasznego lenia :-(
W nocy fajnie spalam i sie wyspala i nie chcialo mi sie dzis wstac rano na badania wiec jutro ostatnia szansa i jutro lece rano na badania bo w piatek do gina :tak:
Jak sie tak kilka razy budzilam to raz mnie bolal brzuch zas jak na @ ale usnelam i narazie nie boli Moze i ja sie ciut ciut przygotowuje ;-)
PPATQA moze idz do lekarza ?
JUSTYNKA a ja mialam nadzieje ze moze u Ciebie cos ruszylo ;-)

reklama
Witam się środkowo-tygodniowo :laugh2: Noc minęła szybko i bez większych atrakcji. Pogoda pod psem, dalej butelkowa, chyba już tak zostanie do pa.ździernika;-) Nie mam planów na dziś, choć chyba zacznę prasowanie, które zbiera mi się od poniedziałku :-p Czyli proza (mam nadzieję, że z odrobiną komedii, ale bez dramatu :laugh2:) MIłego dnia Mamusie , buziam mocno :*********************
PS. Został mi równo miesiąc do terminu, czyli zaczęłam 9mc
Gratuluje 9 miesiaca. czyli kolejna co juz moze bezpiecznie sie rozpakowac:))))
Witam porannie:-)

czarna79 wooow ale długo nie śpisz...Mnie to prasowanie wczoraj zmogło i poszłam spać po 23;-)A synek będzie Kubuś. Bo wszystkie imiona męskie co mi się podobały już są w rodzinie:sorry2:
wanilia79 i jak się nowy aparacik sprawuje? Już rozszyfrowałaś go?Wklejaj foty jak już sobie te mebelki ustawicie:-)
blond_20 cieszę się że zajęcia w SR udane:-) A ten Twój gin to naprawdę jakaś "wybitna" jednostka jak wszyscy go tak znają:sorry2:
Idę posprzątać w kuchni, a potem może jakoś sałatkę zrobię. Miłego dnia.:-)
Zaraz wpisuje w liste:));-)
Moj maz powiedzial mi wczoraj ze ma przeczucie iz urodze dzis w nocy albo jutro:)) ucieszylam sie ale tej nocy jego przeczucie sie nie sprawdzilo moze dzis w nocy???? :))))
hhaahaha zycze aby te słowa były prorocze:-p

Ja wlasnie zjadłam sniadanko. chatka wygląda w miare wiec nie bede juz sie nad nia rozczulac:-p. Dzis musze pozamrazac kurki co by M miał co jesc bo ja tam anty grzybowa jestem:rofl2: Jedna porcja juz wyczyszczona sie parzy jeszcze dwie czekaja:szok::-p Obiadek na dzis mam wiec chyba mam prawdziwy wol ny dzien:-D:-D:-D ale znajac zycie ktos przyczłapie:-p Dobra idu sie ubrac i ogarnąć:rofl2:

Do góry