reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ja tez piersze słysze o takich chusteczkach ale jak tylko je dojrze to kupie i przetestuje bo mam kilka ubrn które puszczaja i mecze sie z nimi piorac recznie aby niczego nie pofarbowac
Ewela swietne łózeczko i slicznie przygotowany pokoik :-)

reklama
Magdziunia mam taki sam :happy: i planuję taką pościel kupić, a baldachim i prześcieradło maskujące w krateczkę ecru.

3cz_drabinki_q8.jpg

Ewela śliczne łóżeczko :rofl2:
Sylwia fajny pomysł z tymi chusteczkami. Ja mam inne produkty tej firmy i jestem zadowolona.

Kasiu, też piękne to łóżeczko i pościel - naprawdę teraz rzeczy dla maluszków są cudne :)
Moje łóżeczko jeszcze nieskręcone, bedzie dopiero skręcone przez mojego R. jak urodze :)

Kaka, bardzo ładny fotelik :))
Magdziunia - mam taki sam przewijak, tylko z zagłowkiem :)

Dziewczęta - czy kocyk i rozek też trzeba wyprać przed pierwszym użyciem (nowe)? Wszystko juz poprałam, wyprasowałam i czeka,ale cały czas zastanawiaja mnie ten rożek i kocyk akrylowy (bo bawełniany wyprałam).
Ja tez prałam:)))

Ewela ŚLICZNIUTKIE ŁÓŻECZKO. Malutka bedzie mega zachwycona

reklama
Przewijak mam bardzo podobny. Dzisiaj oglądałam program Mamo to ja i mamuśki bardzo chwaliły te wynalazki;-)

Ewela pięknie przybrane łóżeczko. Sama bym sie w nim położyła;-)

Kasiu ja mam z tej serii pościel i jest naprawdę fajniutka;-)

Ja sobie w weekendzik ubiorę łóżeczko i wtedy wkleje foteczkę:tak:

Do góry