reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ha ja też oglądałam ten program i w sobotę ma być następny.Przewijak mam bardzo podobny. Dzisiaj oglądałam program Mamo to ja i mamuśki bardzo chwaliły te wynalazki;-)
Było też o aspiratorkach i groźnych chorobach.
Hmm - pralkę mam do 5 kg i fakt dla 2 kocyków i ręczniczka nie opłaca się jej uruchamia.Magdziunia, to zależy ile tego masz , bo może nie oplaca się uruchamiać pralki. Ja mam pralke 4,5 kg i jak włozyłam kocyk akrylowy i rożek to pralka jest pełna
Ponieważ ciuszki dziecięce są bajecznie kolorowe i boję się, że jedne pofarbuja drugie polecam chusteczki wylapujące kolor firmy Dr Beckmann - są rewelacyjne! Używam ich i do prania naszych ubrań (kiedy mam obawy, że cos puści kolorek) i stosowałam w praniu ubranek dla malucha. Zdziwiłam się, że czerowne i zielone ubranka nie puściły koloru, za to żółte tak- chusteczka była po praniu cała żółta, ale ciuszki niezafarbowane![]()
A te chusteczki to fajna sprawa - muszę kupić.
Pościel super - widziałam taką samą, śliczna i mi się podobała bardzo.Magdziunia mam taki sami planuję taką pościel kupić, a baldachim i prześcieradło maskujące w krateczkę ecru.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Kaka, magdziunia super zakupy :-)
Ewela nie mogę się napatrzeć na łóżeczko, cudo
Sylwia muszę wyhaczyć te chusteczki, dzięki
Ewela nie mogę się napatrzeć na łóżeczko, cudo

Sylwia muszę wyhaczyć te chusteczki, dzięki
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny slicznie to soe tyczy wszystkich :-)
A ja lozeczka nie ubieram bo M z MAMA ubiora jak ja bede w szpitalu Nawet go nie rozkladam do porodu tylko lezy w czesciach pod sciana w miejscu gdzie bedzie lozeczko :-)
Jak oni tak chca to niech tak jest A ktoras tez rozklada lozeczko dopiero po pordzie ???? tzn ktos w domu rozklada?????
A ja lozeczka nie ubieram bo M z MAMA ubiora jak ja bede w szpitalu Nawet go nie rozkladam do porodu tylko lezy w czesciach pod sciana w miejscu gdzie bedzie lozeczko :-)
Jak oni tak chca to niech tak jest A ktoras tez rozklada lozeczko dopiero po pordzie ???? tzn ktos w domu rozklada?????
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorotko u mnie jeśli nie rozłożymy teraz to już jak ja będę w szpitalu mąż z teściową ubiorą.
Chociaż sama chciałabym to zrobić - sprawia tyle frajdy i kupowanie i szykowanie pokoiku, że ach
Chociaż sama chciałabym to zrobić - sprawia tyle frajdy i kupowanie i szykowanie pokoiku, że ach

gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ewela, łóżeczko sliczne!!!!
Chciałabym już ubrać dla małego, ale będzie troszkę zamieszania, więc odkladam to na poczatek pazdziernika....
Chciałabym już ubrać dla małego, ale będzie troszkę zamieszania, więc odkladam to na poczatek pazdziernika....

reklama
Podziel się:

i planuję taką pościel kupić, a baldachim i prześcieradło maskujące w krateczkę ecru.