reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Ciężko było wszystkie Wasz posty nadrobić. Ledwo się udało :)
Moja nocka była dzisiaj słaba, budziłam się dosyć często, a przy przekręcaniu bolał mnie brzuch! Pierwszy raz! Nie ukrywam, że się trochę przestraszyłam :-(
Dzień też do bani, spać mi się chciało, przez co maniuni też był mało aktywny, ale właśnie zaczął nadrabiać zaległości :-):-):-)

Ale po dzisiejszej wizycie, humor mi się poprawił, ale to już na innym wątku.
Od razu tam wskoczę i napiszę jak było.

Beza kurde ale jak odstawicie wszystkie produkty które moga uczulac to skad bedziecie wiedziec od czego to????? hmmmmm a spróbuj w jakims małym miejscu gencjana na wodzie posmarowac????? moejej niuni to wlasnie pomogło

No właśnie, nie wiadomo :-(
gencjana? a w jakich proporcjach??

beza no metoda prób i błędów, szkoda tylko małego, steryd wyciszy wysypke, bo działa na wszystko,ale przyczyny dalej nie będziesz znać

I to właśnie mnie najbardziej wkurza!! Możliwe, że te leki zaleczą to paskudztwo, ale czy wyleczą?:confused::confused:

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Mam super wiesci własnie lekarz zadecydował ze poród oczywiscie cesarka odbedzie sie 27 wrzesnia jesli wytrzymam. Chyba bede pierwsza mamusia z mamus październikowych.

Moje gratulacje! Ale mimo tego, że znasz termin to uważaj na siebie!!

Mam nadzieję, że nadrobię jeszcze inne wątki i idę spać.
Kolorowych...

reklama
ppatqua, magdziunia, blond, gosiakuprewicz,dorotka,czarna, nie wiem czy kogoś ominęłam:confused: dziękuję za ciepłe słowa, wiem że to pewnie hormonki ale to wszystko jest takie dołujące a słoniem i tak wiem ze jestem bo przytyłam co najmniej 20kilo...umarłabym chyba jakbym sie zważyła:baffled:

Dzisiaj cały dzień jakoś dziwnie się czuję, 3 razy wymiotowałam-nie wiem od czego i dlatego pół dnia spałam.

ja dziś też jakies dziwne mdłości mam i takie zmęczenie w ciągu dnia mnie dopadło, ale Laura niestety nie dała mamci odpocząć

No i jestem znów - bogosik wstawiony, w domku zrobiło się cieplej od kuchenki gazowej.
Pogoda jest do kitu a jeszcze godzinkę temu przebijało się słoneczko i niebieskie niebo było.
To chwilowe.
Właśnie zamóiłam sobie książki przez internet za 19,90.

aż u mnie czuć ten zapach bigosu.... mmm...rozmarzyłam się;-)

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Mam super wiesci własnie lekarz zadecydował ze poród oczywiscie cesarka odbedzie sie 27 wrzesnia jesli wytrzymam. Chyba bede pierwsza mamusia z mamus październikowych.

super, że znasz termin, też bym tak chciała;-):-)

No dobra. zmykam spać kobietki. I dziś znowu zadam sobie pytanie, układając sie w łużku, może to dziś coś się zacznie???????????????????????????????????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie czwartkowo, i prawie ze kolejny weekend przed nami...:rofl2:Zaraz idziemy z zocha do przedszkola, wczoraj mialam taki zapierdziel zenawet nie zdazylam nic napisac.
Troche przezylam szok po wszystkich oplatach w przedszkolu bo wszystko mnie wyszlo prawie ze 500 zl!!!!!! Na szczescie juz pazdziernik bedzie tylko 300 ale i tak wydajemi sie ze dosc duzo. w zeszlym roku za prywatne przedszkole placilam 500 zl a tutaj panstwowe tyle kosztuje....
Juz mam wszystko wyprane dlamalenstwa, tzn zostalo jedno pranie ale za nic nie chce mi sie tego zrobic, ciagle chodze zmeczona i ...glodna:baffled::sorry2:
Justynka ty sie nie martw tymi kilogramami, ja mam to samo co ty, zyje tylko nadzieja ze z 2-ka dzieci latwiej je bedzie zrzucic:sorry2::laugh2::rofl2:
Ja wlasnie szamie czekoladke z nadzieniem truskawkowym...milego czwartku mamusie:-)

gosiakuprewicz gratuluję spakowanej walizeczki.A ten spirytus tak bez recepty kupiłaś?Bo u nas babka w aptece powiedziała że pewnie przy wypisie dostanę receptę na niego.
Ja właśnie się wykąpałam, teraz czekam na M-wrócił już z Warszawy ale pojechał jeszcze do szefa bo coś mu się w kompie zepsuło:nerd: Dzisiaj cały dzień jakoś dziwnie się czuję, 3 razy wymiotowałam-nie wiem od czego i dlatego pół dnia spałam. Jutro chyba rano skoczę do real-a bo znów mają być "dzieciowate" rzeczy:-) Miłych snów.:-)
Anetka, sama byłam zdziwiona :tak::tak::tak: Bo dla J. dostałam przy wypisie receptę. A tak kupiłam bez :laugh2: Uważaj na siebie!!!! Bo jak czyści, nawet w ta stronę, to jakaś oznaka porodu :tak:

Ja już po zakupach,sniadanku, teraz herbatka i kolejny dzień przed nami. Pełen oczekiwania, bo już nie mogę wytrzymać, kiedy któraś Mamusia napisze, że jest już "PO". :laugh2: Buziam mocno :*************** Miłego dnia :tak:

natusia trzymam kciuki z to chorobowe
Magdasf ja wogóle ten tydzień mam pod znakiem lenia

Ja łykam wit c i rutynoskorbin, narazie z gardlka zeszło, tylk katar na razie, Przespałam cała noc co u mnie dziwne, tzn wstawałam, ale odrazu zasypiałam. Dziś SR i skocze do pracy zawieść L4, a nie wiem czy w domku coś zrobie, bo mi się nic nie chce, jeszcze nic wtym tygodniu.

Witam z rana.

Mężuś w pracy a ja siedzę i zastanawiam się w co ręce włożyć. No i oczywiście żeby się przy ty nie narobić hehehe. Dziś m sr mamy spotkanie z położną i bardzo bym chciała tam być ale wszystko zależy od tego czy mi dziś brzucho odpuści czy nie. Jak na razie jest dobrze.

Widzę że zaczyna się poważa nagonka która pierwsza :) Ja tam mam nadzieję że maleństwo jeszcze chwilkę posiedzi. Tylko lepiej dla niego :) Choć jak myślą o tym żeby trzymać już moje szczęście na rękach to jakoś ten czas wydaje mi się wiecznością.

życzę wam dziś dobrych humorków bo pogoda to raczej do d...

A ja poleżę sobię teraz i poodpoczywam - bigosik dochodzi.
Hmm dodałam do niego pół szklanki winka czerwonego ależ zapaszek.
Mniam ale poczekam na męża i zjemy razem.
Moje maleństwo dziś się rozpycha i 5 minut temu dostałam kuksańca mocnego aż mi dech zaparło.

Ale fajnie, ze już wiadomo.

Ja dzis humorek nadal dobry ale jak więkoszośc mam nie umiem się skupić na odpowiadaniu na Wasze posciki:sorry2: ale przeglądam je wszystkie:tak:

Witajcie czwartkowo - pogoda bez zmian czyli do kitu.
Ja właśnie wróciłam z badanek - dziś morologia i mocz, jutro wizyta u gina.
Zjadłam już śniadanko - kanapeczki z tuńczykiem i herbatka.
Mniam.
Dziś planów konkretnych nie mam i będę się byczyć :-p

Magda daj kawałek czekolady - oj narobiłaś smaczku :-D

no i mamy kolejny dzień, cześć dziewczyny:-)

i pogoda za oknem,widze, całkiem całkiem, nawet słonko mamy:happy:
no i kolejna noc, bez efektów, za nami... Ja nie wiem co sie działo dzis z moim brzuchem ale jakiś obolały był, jak wstwałam do wc to czułam, ale byłam tak zmęczona, że sen był silniejszy od wszystkich boleści.

dziś sprzątanie przede mną, troszke prasowania .... i czekam na kruszynke, miłego dzionka dziewczyny :-)

reklama
Hej! U mnie też paskudna pogoda buuu brrr.... Wczoraj w SR mieliśmy pogadankę o niemowlaczku:tak:w następną środę jest zakończenie i rozdanie dyplomów:szok: szok:-D
Mój M jest na zwolnieniu do końca następnego tyg. Wczoraj nie chciał jechać ze mną do SR...bardzo było mi przykro...miałam ochotę się rozwyć-ale byłam dzielna... W koncu zdecydował,że jedzie... pózniej w szkole wyszeptał mi,ze cieszy się,że przyjechał...
Nie wiem co w niego wczoraj wstąpiło...a co jak zostawi mnie samą na porodówce bo w ostatniej chwili się rozmyśli...???
Jakoś tak mi niedobrze....

Do góry