Ciężko było wszystkie Wasz posty nadrobić. Ledwo się udało 
Moja nocka była dzisiaj słaba, budziłam się dosyć często, a przy przekręcaniu bolał mnie brzuch! Pierwszy raz! Nie ukrywam, że się trochę przestraszyłam :-(
Dzień też do bani, spać mi się chciało, przez co maniuni też był mało aktywny, ale właśnie zaczął nadrabiać zaległości :-):-):-)
Ale po dzisiejszej wizycie, humor mi się poprawił, ale to już na innym wątku.
Od razu tam wskoczę i napiszę jak było.
No właśnie, nie wiadomo :-(
gencjana? a w jakich proporcjach??
I to właśnie mnie najbardziej wkurza!! Możliwe, że te leki zaleczą to paskudztwo, ale czy wyleczą?

Moje gratulacje! Ale mimo tego, że znasz termin to uważaj na siebie!!
Mam nadzieję, że nadrobię jeszcze inne wątki i idę spać.
Kolorowych...
Moja nocka była dzisiaj słaba, budziłam się dosyć często, a przy przekręcaniu bolał mnie brzuch! Pierwszy raz! Nie ukrywam, że się trochę przestraszyłam :-(
Dzień też do bani, spać mi się chciało, przez co maniuni też był mało aktywny, ale właśnie zaczął nadrabiać zaległości :-):-):-)
Ale po dzisiejszej wizycie, humor mi się poprawił, ale to już na innym wątku.
Od razu tam wskoczę i napiszę jak było.
Beza kurde ale jak odstawicie wszystkie produkty które moga uczulac to skad bedziecie wiedziec od czego to????? hmmmmm a spróbuj w jakims małym miejscu gencjana na wodzie posmarowac????? moejej niuni to wlasnie pomogło
No właśnie, nie wiadomo :-(
gencjana? a w jakich proporcjach??
beza no metoda prób i błędów, szkoda tylko małego, steryd wyciszy wysypke, bo działa na wszystko,ale przyczyny dalej nie będziesz znać
I to właśnie mnie najbardziej wkurza!! Możliwe, że te leki zaleczą to paskudztwo, ale czy wyleczą?

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Mam super wiesci własnie lekarz zadecydował ze poród oczywiscie cesarka odbedzie sie 27 wrzesnia jesli wytrzymam. Chyba bede pierwsza mamusia z mamus październikowych.
Moje gratulacje! Ale mimo tego, że znasz termin to uważaj na siebie!!
Mam nadzieję, że nadrobię jeszcze inne wątki i idę spać.
Kolorowych...