reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
NIe, ja ulozylam w komodzie, tak jak trzymam naszeppatqa odpoczywaj, też myślę że to po badaniu
Antuanet super że spotkanie i ploteczki udane :-) a z kompem coś czuję że nie tylko wiatrak do wymiany, korzystam ze zdjętą boczną osłoną coby się nie spalił, bo jak mogłabym nie mieć dostępu do BB ;-)
gosia ale fajnie, cały tydzień z M :-)
wyprałam wreszcie pierwszą partię ciuszków, dziewczyny wkładacie je po praniu i prasowaniu w woreczki takie większe spożywcze czy jakieś specjalne, np. próżniowe?
W zasadzie to nic nowego nie wiem, jeśli chodzi o Jaśkowe uczulenie.
3 lekarki go oglądały i dziwiły się co mogło go tak uczulić.
W konsekwencji dostał maść ze sterydem raz na dwa dni, i Zyrtec w płynie dwa razy dziennie. Czarne, bordowe i czerwone ciuszki odpadają! Tzn tylko te, które przylegają bezpośrednio do skóry. Prać tylko w jeelpie i odstawić potencjalne alergeny. Mleko krowie, kako, czekoladę i takie tam.
Pozostaje nam tylko czekać i obserwować. Mam nadzieję, że zaczną te leki działać!! A jeszcze powiedziała, że jego to na pewno swędzi, jakoś nie zauważyłam tego...
Ja już leżę, dziwnie się jakoś czuję. Może przez tę pogodę...
Zobaczę jaka będzie reakcja po tym co mu dzisiaj zapisali. Obym nie musiała jechać do alegrologa.
Spokojnej nocy dziewczynki!
DO jutra.
3 lekarki go oglądały i dziwiły się co mogło go tak uczulić.
W konsekwencji dostał maść ze sterydem raz na dwa dni, i Zyrtec w płynie dwa razy dziennie. Czarne, bordowe i czerwone ciuszki odpadają! Tzn tylko te, które przylegają bezpośrednio do skóry. Prać tylko w jeelpie i odstawić potencjalne alergeny. Mleko krowie, kako, czekoladę i takie tam.
Pozostaje nam tylko czekać i obserwować. Mam nadzieję, że zaczną te leki działać!! A jeszcze powiedziała, że jego to na pewno swędzi, jakoś nie zauważyłam tego...
Ja już leżę, dziwnie się jakoś czuję. Może przez tę pogodę...
to rzeczywiście jakieś dziwne. Musisz zapytać w tej erze jaki masz limit.BEZA wlasnie ja i M nic nie sciagamy kompletnie nicJa wchodze tylko na BB i czasem na google cos poczytac i nic wiecej a M tez zadko wchodzi cokolwiek ostatnio gral tylko na grze z plyty A ciekawa jestem czy jak jest tak jak piszesz bo ja tez wlasnie myslalam ze tak jest to czy da sie jakos to sprawdzic czy cos sciagalismy czy nie
A ja nawet sciagac nie umiem
beza to zupełnie co innego niż miał mój Seba, a może powinni Was skierować na testy i do alergologa, a jak nie to sami spróbujcie z alergologiem. Jedno szczęście że go nie swędzi
Zobaczę jaka będzie reakcja po tym co mu dzisiaj zapisali. Obym nie musiała jechać do alegrologa.
Kochana za wcześnie jeszcze dla Ciebie. Leż grzecznie i się nie ruszaj!!!ja poszłam się przejśc do stajni, jak przyszłam patrze krew ciemna na papierze, dzwoniłam do gina powiedział ze nie powinno byc po badaniu, ale mam sie położyc i obserwowac co się dzieje czy nie idzie swieża, już się boje
Ja tak sobie mówię codziennie, ale chyba naprawdę powinnam już to zrobić!chyba jutro wezme sie za spakowanie torby
Spokojnej nocy dziewczynki!
DO jutra.
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'

http://www.kobiecarewolucja.pl/myszki.html
Fajne gadżety do kompa
Ostatnia edycja:
ja mam w komodzie poukładaneppatqa odpoczywaj, też myślę że to po badaniu
Antuanet super że spotkanie i ploteczki udane :-) a z kompem coś czuję że nie tylko wiatrak do wymiany, korzystam ze zdjętą boczną osłoną coby się nie spalił, bo jak mogłabym nie mieć dostępu do BB ;-)
gosia ale fajnie, cały tydzień z M :-)
wyprałam wreszcie pierwszą partię ciuszków, dziewczyny wkładacie je po praniu i prasowaniu w woreczki takie większe spożywcze czy jakieś specjalne, np. próżniowe?

Beza kurde ale jak odstawicie wszystkie produkty które moga uczulac to skad bedziecie wiedziec od czego to????? hmmmmm a spróbuj w jakims małym miejscu gencjana na wodzie posmarowac????? moejej niuni to wlasnie pomogło
blond_20
Czarownica
Witam wieczorowa pora
ja po SR. dzsiaj bylo ostatnie spotkanie wiec dlugo siedzialysmy. no i bylo o karmieniu. roizne ciekawe rzeczy nawet. duzo tego wiec jakos teraz nie chce mi sie juz pisac. ale po zajeciach pytalam sie tej poloznej co powinnam zrobic z moimi skurczami, bo ten od USG nic mi nie powiedzial. no wiec jutro po okuliscie mam od razu przyjsc do gin i nie czekac do piatku, ze pewnie zmieni mi leki i ze to rzeczywiscie troche za wczesnie a symptomy takie ze prawie juz
ze ten koles od USG jest nienormalny i ze wiele razy go prosily zeby byl mily i nie olewal pacjentek i ze znowu musi do niego pojsc bo jak widac nic nie dalo bo dalej szyscy sie skarza. i ze jakis niepowazny jest ze mi nie powiedzial co mam robic.tak wiec jutro ktos mi wreszcie cos powie mam nadzieje bo takie domyslanie sie co jest to juz nie wkur...
.
Minisia ciesze sie ze sie udalo
sama tez mam zamiar w koncu cos wystawic tzn ciuchy, bo mam duzo w ktorych nie chodze a moze akurat ktos kupi. ale to jeszcze nie teraz.
Ppatqo to niezle sie strachu najadlas, tez mysle ze po badanku.ale dziekuje za takie wrazenia. lez lepiej
ja juz dobranoc mowie bo ledwo widze

ja po SR. dzsiaj bylo ostatnie spotkanie wiec dlugo siedzialysmy. no i bylo o karmieniu. roizne ciekawe rzeczy nawet. duzo tego wiec jakos teraz nie chce mi sie juz pisac. ale po zajeciach pytalam sie tej poloznej co powinnam zrobic z moimi skurczami, bo ten od USG nic mi nie powiedzial. no wiec jutro po okuliscie mam od razu przyjsc do gin i nie czekac do piatku, ze pewnie zmieni mi leki i ze to rzeczywiscie troche za wczesnie a symptomy takie ze prawie juz

Minisia ciesze sie ze sie udalo

Ppatqo to niezle sie strachu najadlas, tez mysle ze po badanku.ale dziekuje za takie wrazenia. lez lepiej

ja juz dobranoc mowie bo ledwo widze
Antuanet24
Październikowe mamy'08
ppatqa ja też któregoś dnia miałam w planach spakować torbę ale jakoś się zeszło i skończyło się na uprasowaniu koszulekchyba jutro wezme sie za spakowanie torby

mirabelka73 ja wszystkie ubranka włożyłam do szafy, w sumie większych niż na 74 to nie mamwyprałam wreszcie pierwszą partię ciuszków, dziewczyny wkładacie je po praniu i prasowaniu w woreczki takie większe spożywcze czy jakieś specjalne, np. próżniowe?

beza mam nadzieję że Jaśkowi przejdzie to uczulenie po tych smarowidłach

Ja pooglądałam tv, w między czasie dokończyłam prasowanie Kubusiowych ubranek, tak więc ubranka już ułożone, jutro jeszcze muszę pościel wyprać. A od łóżeczka dalej się nie odzywają

A tymczasem lecę spać, miłej nocki.:-)
wanilia79
Entuzjast(k)a
Ojej, już ta godzina?
Ale ze mnie zawziętuch, prawie jak czarna
;-), podpisałam dziś umowę na tel komórkowy i wzięłam nowy aparat i zamiast zabrać się za niego jutro, to ja już dziś musiałam rozpracować nowy sprzęt. Stara a głupia jestem
.
Nie dam rady Was dziś już nadrobić, a jutro mam rozpierdzioche na chacie, bo mi meble przywiozą od rana, a starych nie ma kto wynieść, więc najwyżej z kompem wyniosę się na korytarz
.Ale i tak się cieszę, w końcu może się coś ruszy, bo tyle czasu czekałam na te mebelki. Jak już wszystko będzie na swoim miejscu to obiecuje focie.
To dobranoc babeczki. :-)
Ale ze mnie zawziętuch, prawie jak czarna

Nie dam rady Was dziś już nadrobić, a jutro mam rozpierdzioche na chacie, bo mi meble przywiozą od rana, a starych nie ma kto wynieść, więc najwyżej z kompem wyniosę się na korytarz

To dobranoc babeczki. :-)
ja jeszcze szaleje

Wanilia foty to obowiazkowo
a pochwal sie jaki masz aparacik nowy. Bo ja chyba znow wchodze w MIXa musze najpierw poczytac co mi oferuja i tez pewnie nowy fon sie trafi
Anetko czy twój szkrabek bedzie miał Kubuś na imie???? bo brakuje mi jego imienia na liście
)) a tak piszesz kubusiowe

Wanilia foty to obowiazkowo

Anetko czy twój szkrabek bedzie miał Kubuś na imie???? bo brakuje mi jego imienia na liście

reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam porannie:-)

wanilia79 i jak się nowy aparacik sprawuje? Już rozszyfrowałaś go?Wklejaj foty jak już sobie te mebelki ustawicie:-)
blond_20 cieszę się że zajęcia w SR udane:-) A ten Twój gin to naprawdę jakaś "wybitna" jednostka jak wszyscy go tak znają
Idę posprzątać w kuchni, a potem może jakoś sałatkę zrobię. Miłego dnia.:-)
czarna79 wooow ale długo nie śpisz...Mnie to prasowanie wczoraj zmogło i poszłam spać po 23;-)A synek będzie Kubuś. Bo wszystkie imiona męskie co mi się podobały już są w rodzinieAnetko czy twój szkrabek bedzie miał Kubuś na imie???? bo brakuje mi jego imienia na liście)) a tak piszesz kubusiowe
![]()

wanilia79 i jak się nowy aparacik sprawuje? Już rozszyfrowałaś go?Wklejaj foty jak już sobie te mebelki ustawicie:-)
blond_20 cieszę się że zajęcia w SR udane:-) A ten Twój gin to naprawdę jakaś "wybitna" jednostka jak wszyscy go tak znają

Idę posprzątać w kuchni, a potem może jakoś sałatkę zrobię. Miłego dnia.:-)
Podziel się: