reklama
J
justyneczka
Gość
fajny fotelik, no i kolor- super!!
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Super te wasze cuda
mirabelka73
Październikowe mamy'08
minisia super fotelik
natusia ja pościeli do wózka nie będę używała, mam cieplutki kombinezon i do tego gruby kocyk
natusia ja pościeli do wózka nie będę używała, mam cieplutki kombinezon i do tego gruby kocyk
No właśnie ja też mam taki kombinezok zimowy i na to wystarczy kocyk?natusia ja pościeli do wózka nie będę używała, mam cieplutki kombinezon i do tego gruby kocyk
magdziunia
Październikowa Mama'08
Bardzo fajny fotelik i z przykryciem na nóżki.
Ja zauważyłam przy swoim miejsce na przypięcie takiego, ale muszę dopytać sis czy ma to okrycie.
Ja zauważyłam przy swoim miejsce na przypięcie takiego, ale muszę dopytać sis czy ma to okrycie.
J
justyneczka
Gość
Jaką pościel dajecie do wózka? Czy coś w stylu becika czy kocyk czy może coś innego?![]()
żadnej pościeli. nie wiem, może pościel na letnie dziecko??
ja mam śpiwór, wyścielony owczą wełną TAKI:
ŚPIWOREK z owczą wełną - 110 cm - PROMOCJA !!! (433613864) - Aukcje internetowe Allegro
i maleństwo ubrane w kurtkę lub kombinezon- cieńszy/grubszy, zależy od pogody.
ps. ten śpiwór jest akurt fajny bo ma dziurki na szleki np w spacerówce lub super na sanki
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Justynko fajna sprawa taki śpiworek - ja się zastanawiałam nad jakimś cieplutkim ocieplaczem do wózka, bo wiadomo w zimę i tak z dzidziusiem będę wychodziła w miarę ładnej i dość mroźnej pogody na dwór.
No właśnie czy kupujecie jakąś pościel do wózka
?????
No właśnie czy kupujecie jakąś pościel do wózka
?????
Podziel się:

Jaką pościel dajecie do wózka? Czy coś w stylu becika czy kocyk czy może coś innego?