reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Lila, super łożeczko i bryczka :)))

Kaka, ja do fotelika samochodowego kupiłam taki specjalny śpiworek z wycięciami na pasy. Przyda się, kiedy będę musiała jechac z Bartusiem do lekarza czy na zakupy, śpiworek jest ciepły (z misiem i kapturem) i dlatego nie będe musiała ubierać Bartka w mega grube kurteczki, tylkocoś lżejszego, rozepne śpiworek i juz.
Wkleiłabym zdjęcie tego śpiworka, ale nie wiem jak sie wkleja fotki :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam taki kombinezonik na wyjście ze szpitala. A co do śpiworków to jak je widziałam w sklepie to miały specjalne wycięcie na pasy od fotelika. Kaka może twój też je ma?bo inaczej to chyba cięzko bedzie zapiąć pasy.Tak mi sie wydaje.

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    367,4 KB · Wyświetleń: 45
no no sliczne dziewczyny:)a ja nie wiedzialam ze do fotelika to jakies spesjalne trzeba:/

Blond, możesz taki kupic,ale nie musisz. Jak wsadzisz do fotelika maluszka w kombinezonie, też się nic nie stanie,ale śpiworek jest fajny, odpinany na suwak dookoła, kapturek rozkladany, więc powinno byc wygodnie. I specjalnie kupiłam na allegro, bo oryginalne do wózka Quinny Speedi kosztuje ok. 150zł a za ten zwykły, który tez pasuje zaplacilam 50zł, wiec jest róznica. Mam tylko nadzieje, że sie sprawdzi :-)

dziewczyny zakupy ekstra:-)
Można kupowac, kupować, kupować :)

Super rzeczy naprawdę.
Ja mam taki śpiworek-kombinezonik do fotelika - ma taką dziurkę do rzełożenia pasów.
A przedwczoraj widziałam w sklepie takie śliczne polarkowe - zielone, niebieskie, żółte.
Ale mam juz 3 kombinezoniki i nie będę szaleć.

reklama
Do góry