D
dominika88
Gość
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła przez 9 miesięcy ;-);-);-);-)
Kiedy testujesz?
No tak myślę żeby zrobić teścik we wtorek... Oczywiście jeśli @ nie nadejdzie.... ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła przez 9 miesięcy ;-);-);-);-)
Kiedy testujesz?
Pixella no to siuuupeeer... do dzieła...dziewczynki melduje, ze upragniony dzień nadszedł :-) jestem nareszcie staraczką :-)
Są takie pozycje... polega to na tym, że nie podnosimy przedmiotu schylając się po niego i zginając plecy, tylko kucamy i podnosimy z prostymi plecami, wstając na nogach, chyba zrozumiale to napisałam?... a i jeszcze jedno, kobieta w ciąży nie powinna dźwigac więcej niz 5 kg, po 2,5 kg na każdą reke...gdzies wyczytalam ze są jakies poycje do podnoszenia ciezkich rzeczy w ciazy zeby nie nadwyrezac miesni i kregoslupa,moze warto poszukac na necie poki na l4 nie pojdziesz
Witaj, życzę powodzenia...Czesc, dziewczyny.
mam nadzieje, ze mnie przyjmienie do swojego grona.
Od tego cyklu staramy sie z NM o drugie baby.
Pozdrawiam.
Dominika, qrcze, to super, a jak długie masz cykle?Dziś 33dc i @ jeszcze nie nadeszła.... I dziś zauważyłam u siebie trochę więcej białego, gęstego śluzu...
a u mnie dzisiaj rano już bez rumieńców, tempka 37, 1( bez zmian), wczoraj zrobiło mi się niedobrze podczas jazdy samochodem, ale ogólnie zobaczymy...
ja mam termin @ na 24 srode.zamierzam testowac jak sie ona nie pojawi kilka dni po , moze 28![]()
dziewczynki melduje, ze upragniony dzień nadszedł :-) jestem nareszcie staraczką :-)
Czesc, dziewczyny.
No tak myślę żeby zrobić teścik we wtorek... Oczywiście jeśli @ nie nadejdzie.... ;-)
Kciuki mocno zaciśnięteczesc dziewczynki testuje 25 czyli to bedzie piatek rano
trzymajta kciukasy oby moje objawy byly ciazowymi
: buzka odezwe sie jak wroce
![]()
Mam taką nadzieję, bo coraz częściej podbrzusze boli mocno, i te mdłości w sumie całodniowe... Cokolwiek zjem, to normalnie ledwo żyje, tak mnie nudności męczą. A dziś od rana tylko leżę, bo słaba jakaś jestem. Nie wiem co mi jest i lekko się boję swojego stanu...imagination takie bóle są czymś zupełnie naturalnym więc niczym sie nie martw, a jutro tylko pewnie lekarz potwierdzi nasze słowa
pixella no to super że przyszła @ ale oby nie na długo :-) powodzenia i trzymam kciuki za Ciebie :-)
Pixella - Trzymam kciuki za ten cykl :-)dziewczynki melduje, ze upragniony dzień nadszedł :-) jestem nareszcie staraczką :-)
Witaj i powodzenia w starankachCzesc, dziewczyny.
Od tego cyklu staramy sie z NM o drugie baby.
Pozdrawiam.
patti23
U mnie dziś zwyczajnie. Dziś 33dc i @ jeszcze nie nadeszła....
czesc dziewczynki = ja pisze z wczasow; dzis ,moj 29dc; zgaga przeszla; temki nie mierze bo sie boje; ale pojawil mi sie objaw jakim jest bol sutkow caly dzien; poza tym bol po bokach jak sie nacisnie; takze razem z mezem jestesmy pelni nadzieji: oby glupia malpiszona nie przylazla
; testuje 25 czyli to bedzie piatek rano
trzymajta kciukasy oby moje objawy byly ciazowymi
: buzka odezwe sie jak wroce
![]()