reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Ojjj, szykuj sie mamuska na pozytywny tescik :laugh2::laugh2::laugh2:
Ojjjjjjj mam nadzieję......:-D Teścik w dłoń we wtorek!!!!!!!!!!

nie wiem co sie stalo ale dzis w trakcie pracy w srodku dnia dostalam krawawienia.boli brzuch jak na @ a przeciez powinnam miec dopiiero 24 w srode.jesatem w szoku i caly czas placze.:szok::-:)szok::-:)szok:
nie mam pojecia czy to zwykla wczesniejsza @ czy cos powazniejszego? a jak tylko @, to co sie stalo z moimi cyckami,cos tam w srodku jest- torbiele?cos gorszego?
o boze-zwariuje ze strachu i niepewnosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ojej Kochana mam nadzieję że wszystko się szybko wyjaśni. Idź do lekarza a dowiesz się szybko wszystkiego :tak: Na pewno będzie dobrze... Trzymam mocno kciuki i pozdrawiam

Witajcie dziewczynki :-)
Za chwilkę już ruszam do tego ginekologa, z nadzieją, ze zostanę jednak przyjęta, więc trzymajcie kciuki....;-)
Mam nadzieję, że zobaczę zaczątki mojego dzidziusia... Dziś ok.20 dzień ciąży, więc lada dzień zacznie bic serduszko... mam więc nadzieję, ze dziś już choć pęcherzyk zobaczę...
Całą noc nie spałam:-( denerwuję się i martwię tą wizytą... Boję się,czy wszystko będzie dobrze...:baffled:
dlatego wręcz błagam o 3manie kciuków... Napiszę potem co i jak... paaa:sorry2:

patti23 witaj w naszym gronie i powodzenia

imagination kciuki zaciśnięte i czekamy na wieści z wizyty:tak:

a ja mam dziewczyny do was pytanie, po jakim czasie zazwyczaj spada wam tempka po owu? czy zawsze dopiero przed samym @?

Kciuki mocno zaciśnięte! Kiedy testujesz?

u mnie do testowania jeszcze sporo oj sporo czasu:tak: w zasadzie 5 pazdziernik....no chyba ze na dwa dni wczesniej pojawia sie plamienia, to w ogóle go nie bedzie, ale owu tym razem miałam 13 dc na 29

póki co tempka bez zmian od dnia po owy 37,1, no i mam mdłości...no chyba, że one siedzą w mojej głowie...

nie wiem co sie stalo ale dzis w trakcie pracy w srodku dnia dostalam krawawienia.boli brzuch jak na @ a przeciez powinnam miec dopiiero 24 w srode.jesatem w szoku i caly czas placze.:szok::-:)szok::-:)szok:
nie mam pojecia czy to zwykla wczesniejsza @ czy cos powazniejszego? a jak tylko @, to co sie stalo z moimi cyckami,cos tam w srodku jest- torbiele?cos gorszego?
o boze-zwariuje ze strachu i niepewnosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co do bólu w piersiach to zazwyczaj jst tak, że jesli bolą równomiernie całe piersi- czuje się takie cięższe..to jest to zespół napięcia przedmiesiączkowego, jeśli ból jest bardziej kłujący w jednym miejscu w jednej piersi to może oznaczać jakąś torbiel itd...ja tak całkiem niedawno miałam...rwało mnie w prawej piersi, a tuż przed @ drętwiała mi z bólu ręka- okazał się mały guzek 4 mm na 6mm, po biopsji wyszło, że łagodny..ale co ja nocy nie przespałam, teraz za to jestem pod kontrolą - zresztą przed ciąża warto skontrolować piersi- co by jakaś mała torbiel nie wyrosła do olbrzymich rozmiarów

Nie zamartwiaj się jednak niepotrzebnie bo może to być nic innego jak zespół napięcia przedmiesiączkowego, a jesli piersi nie bolą już teraz, to tym bardziej to o tym świadczy, ja miałam kłucia w całym cyklu.

Hej Dziewczyny!!!
Kupiłam dziś teścik, położyłam na półeczce i będzie tam cierpliwie czekał na jutrzejszy poranek :tak:
Powiem Wam że nie mam żadnych przeczuć... Kilka razy było mi dane zobaczyć jedną kreseczkę :-( i pewnie dlatego nie wierzę żebym mogła zobaczyć dwie na raz ;-)
No ale co będzie to będzie...
imagination jestem ciekawa jak tam u lekarza. Daj znać. :-)
Miłego dzionka :-):-):-)

lilu19= kochana dzieki za te slowa otuchy jednak ciagle nie moge uwierzyc; uwierze jak zobacze :-D dzis 30dc; malpiszony nie widac no i dobrze; podbrzursze pobolewa jak na malpiszone oby to nie ona :baffled: piersi nadal mam nabrzmiale i obolale sutki takze licze na cud:-D dodam ze ciagle mam biala gesta wydzieline grudkowata bol glowy czasami i apetyt ;)))
powiem wam dziewczynki ze chyba sie od was uzaleznilam ze nawet na wakacjach do was zagladam :-D moj maz chory bo wczoraj za duzo wypil hehehe ja tez wypilam jakies drinki ale nie duzo i nic mi nie jest:-D to buzka kochane
cella=dzieki kochana za pamiec;-)

Ostatnia edycja:
reklama
:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
wiedziałam, ze tak będzie...
przyjęta zostałam, ale...
Babka wogóle nie chciała ze mną gadać, bo to dopiero 3 tydzień... Zapytała tylko czy piersi powiększone i nic więcej. Usiadłam na fotelu, pomacała i powiedziała, ze 'owszem ciąża jest, ale nie będę sie ośmieszać dając pani już zwolnienie'...
Ale mi nie zależało na zwolnieniu, a na jakimś zaświadczeniu, bym mogła w pracy pokazać i by inaczej mnie potraktowali być może:sad::sad::sad::sad:
Dała mi skierowanie na usg, które mam dopiero 7. października...:sad::sad::sad::sad:
Jestem załamana... brałam wolne na darmo...
Zaraz zadzwonię jeszcze do jednego ginekologa, poleconego przez mojego T. bratową i się dowiem, czy byłaby możliwość wystawienia takiego zaświadczenia....Nie chcę wydać kasy w błoto :sad:
Mam umówioną wizytę na 16, więc w ostatecznosci tam pójdę, ale 100zł piechotą nie chodzi i jak znów nic nie uda mi się załatwić, to oszaleje!!! Na słowo nikt mi nie uwierzy :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Poryczałam się jak bóbr...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Do góry