ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
19, to do 29 hoho i jeszcze, ale mam nadzieje ze zołza nie przyjdzieoj ale pesymistka a teraz ktory masz dc?
</p>

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
19, to do 29 hoho i jeszcze, ale mam nadzieje ze zołza nie przyjdzieoj ale pesymistka a teraz ktory masz dc?
</p>

My ślubu nie mamy ale mamy już swój kąt i pracęNo ale dzidzi na razie jeszcze mieć nie będę więc więcej na ten temat już pisać chyba nie muszę ;-)

No ;-)To tak samo ja, mieszkamy razem,mamy prace, jestesmy siebie pewni, pragniemy dziecka i bez slubu ;-)
Moje postanowienie, a co ;-):
"NAJPIERW DZIECKO POTEM SLUB "
![]()
Bo najważniejsze to wiedzieć czego się chce prawda??? Gratuluję dojrzałych planów
Trzymaj się cieplutko 
...no ale zanim wpadlismy pojawiły sie plany, my + dom z ogródkiem + 3 dzieci...pierwsze dwa juz są a nad 3 pracujemy, na chwile obecna jest jedno dziecko

Zaręczeni od dawna jesteśmy i wiemy, ze będziemy razem na zawsze
Decyzja od dzidziusiu była już pół roku temu. Mimo iż mam dopiero 21 lat, jestem gotowa na taki krok, zwlaszcza teraz, gdy już bobasek jest we mnie

19, to do 29 hoho i jeszcze, ale mam nadzieje ze zołza nie przyjdzie![]()