reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

reklama
no ja też w szoku jestem, po takich małych fragmentach postacie poznaje...i od razu pokazuje albo wkłada na odpowiednie miejsce:-)

w chwili obecnej ulubione domowe zabawy Alki: układanie puzzli, rysowanie, czytanie, śpiewanie, dopiero na końcu oglądnie bajek (lumpy najlepsze;-))
co do rysowania: każe sobie odrysować dłoń albo stopę i je koloruje, a w sobotę stopy i dłonie jej się znudziły.... ściągnęła majtki usiadła na kartce i mówi "tata isiuj pupę":-):-):-)
a to na zdjęciu zajęło jej jakieś 7 minut.....

chyba chciałam na innym wątku pisać.... trudno....

Ostatnia edycja:
Bedytko, jestem normalnie w szoku! Wow!! Mnie by to wiecej czasu zajelo ;-):-)
Sara tez lubi puzzle ukladac, ale takie 36elementowe to tylko z moja pomoca zrobi :sorry2:
Sama potrafi ulozyc te 4 czesciowe :sorry2:

bedytko Wy macie malego geniusza w domu!!!!!!!!111 ijaaa :D wielkie uklony i gratulacje!!!!!

u nas z nowosci to to ze mala licznie sie potrafi przezegnac i cala regulke przy tym ladnie i wyraznie po po polsku powiedziec :D

no ja już pisałam, że ona wszystko siama i siama:-p
Domiska z Szantusi to dopiero model:tak:
sandra Sara też pewnie sama układa jak nie widzisz;-)

reklama
Domiska, no prosze jaka Szantusia ulozona, nawer modlic sie potrafi :tak::-)
Sara wie tylko, ze jest "Bozia" i ze mieszka w niebie i kosciolku (ktory btw widziala raz w zyciu jak bylysmy jajca swiecic :-pi nawet zapamietala jak sie do niego idzie).

Bedytko, oj daleko Sarze do ukladania tylu czesciowych puzzli :sorry2: Jak narazie to powoli zaczyna uczyc sie takich z 15 kawalkow (z Kubusiem of course :-p).

Do góry