reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witaj donag87 ale zawiało optymizmem na tym wątku :-).

Sofiblue ale mi smaka narobiłaś na bigos :cool:, też nigdy jeszcze nie robiłam, a uwielbiam taki ze śliweczkami, podlany winkiem :cool2:. Chyba poszperam w przepisach na necie.

Co do zakręcenia - to mnie ciężko przebić, ale jakoś wybitnie to się z tego powodu nie czuję :-p:-D:-D:-D.

reklama
witam donag87 :-)

moj syn to może i kiedyś wybitny to będzie
ale jak na razie to kiepsko u niego z pamięcią:-D
był wczoraj z klasą na uniwerku na wykładzie a jak wrócił to nie pamiętał o czym owy wykład był :sorry2:
i tak jest ze wszystkim :cool2:

witam donag87 :-)

moj syn to może i kiedyś wybitny to będzie
ale jak na razie to kiepsko u niego z pamięcią:-D
był wczoraj z klasą na uniwerku na wykładzie a jak wrócił to nie pamiętał o czym owy wykład był :sorry2:
i tak jest ze wszystkim :cool2:

ufff już się bałam, ze to tylko nasz 10 latek tak ma ;-)
Pocieszyłaś mnie Basia.J jak nie wiem.
Dziękuje, dziękuje.:tak::tak::tak:

witam wszystkich :)

cześć :-)

oj sofiblue - chyba jutro zrobię już ten bigosik to się na sobotę przegryzie - chociaż przyznam że nie miałam w planach robić nic na ciepło, ale na ten bigosik narobiłaś mi ochoty....mmm....grzybki, żeberka wędzone, kiełbaska, winko czerwone....mmmm
ale i tak jeszcze muszę coś wymyślić. Dzisiaj widziałam krewetki panierowane - tylko na głęboki olej do smażenia :-) może kupię, koreczki to podstawa... i nie wiem co jeszcze.... wrrr

reklama
Do góry