reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

vici - ja byłam raz u Pasternakowej i powiem tyle - PORAŻKA!!! a do Śliwki w życiu bym nie poszła - dzięki niej moja kolezanka ma bardzo chore dziecko. A ona nic nie wykryła na USG :(((

reklama
No wlasnie dlatego mowie,ze nie ma reguly i rozumem za i przeciw kazdego lekarza.Nie bede nikomu na sile mowila jak i co i oczywiscie do kogo tak a do kogo nie.Jest z tym roznie i tyle.Ja moge powiedziec jak bylo u mnie i tyle.
Dzewczyny nie unoscie sie bo nie ma o co :-) Mam nadzieje,ze zle humorki przejda i bedzie oki.

No i zrobilo sie mniej milo :-( Mam nadzieje,ze wam przejdzie i bedzie dobrze :yes:Bo fajnie tu jest popisac z dziewczynami z Klodzka i okolic :-)
Aga znowu milczy :-/

Nie tajemnica!Pracuję w Polanicy w pensjonacie na recepcji i bardzo lubię swoją pracę. A co do Pawłowa to ile ludzi tyle opini. Ja zaliczam się do tych szczęściar które miały z nim dobry kontakt. Wszystkie badania tak jak należy. Do tej pory jak go spotykam na ulicy to zawsze się uśmiechnie i zagada. Śmiejemy się że razem wychodowaliśmy małą przez 9 miesięcy. Fakt przy porodzie go nie było akcja rozwijała się powolutku i jak do niego zadzwoniłam po 23 to stwierdził że to jeszcze potrfa. Uprzedził w szpitalu że się zjawię, ale jak już byłam na miejscu to mała postanowiła się pośpieszyć i jak Pan doktor się zjawił o 8 rano to my już byłyśmy po wszystkim. Na szczęście miałam też umówioną położną także wszystko poszło super. A położna też na medal babka do tej pory jak mam czasem jakiś problem to do niej dzwonie.:tak:

O jak lubisz swoja prace to super bo to najwazniejsze:yes:A co z mala jest w zlobku czy z babcia bo chyba nie pisalas.Wateczek lekko przycichl no ale mam nadzieje zacznie znowu tu wrzec ale tymi dobrymi emocjami:-)

Aneta - fajnie Ci, że masz pracę bo ja szukam i póki co nic nie znalazłam ciekawego. Tyle tylko, że ja jestem bez prawa jazdy - dlatego z dojeżdżaniem byłby problem. A napiszesz gdzie mieszkasz w Kłodzku? Może gdzieś niedaleko mnie? Ja mieszkam w okolicy szpiatala :]

A u mnie przyszła @ i nici z drugiego maluszka :(

Za oknem słoneczko i odrazu aż chce się żyć.

No i zrobilo sie mniej milo :-( Mam nadzieje,ze wam przejdzie i bedzie dobrze :yes:Bo fajnie tu jest popisac z dziewczynami z Klodzka i okolic :-)
Aga znowu milczy :-/
Halo jestem ;-);-)wiem zaniedbalam Was ostatnio:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:postaram sie poprawic:tak: Na naszym wateczku zawialo troszke chlodem,ale mam nadzieje,ze bedzie wszystko OK!!! No i witam dwie nowe mamusie:-):-):-):-)pozdrawiam cieplutko dzieciaczki:tak:

reklama
Mieszkam na Rodzinnej. A jak jestem w pracy to do 14 teściowa z małą a potem tatuś. No ja zrobiłam prawko półtora roku temu. Wcześniej jeździłam autobusem a teraz to sobie nie wyobrażam jak mogłam żyć bez samochodu.

Do góry