reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

marciag: cieszę się, że już masz z głowy sprawę obiadu, to teraz możesz się już nad kreacją zastanawiać:tak:

no dziś nasz synek nie próżnuje, wyleciał na podłogę przez oparcei sofy, prosto na głowę a potem jakimś cudem(chyba siostra mu pomogła) wszedł na parapet i skakał po nim:wściekła/y:prawie zleciał:szok:ale dałam radę go złapać.no, i na koniec żeby mi za lekko nie było, Rita wrzuciła moje wkłdki hig do kibelka:baffled:dobrze, że wody nie spuściła:dry:

:szok::szok::szok::-D:-D:-D wesolo masz Cris, a tutaj lada dzien 3ci Muszkieter sie szykuje do kopletu, oj imprezowo sie szykuje:tak:
Lukasz wpszedl z Nadinka na spacer, ja mam @ potrzebuje troche spokoju i relaksu a dzis malenstwo ma kiepski humor:baffled:

wracalysmy dzis z mama z cmentarza, bo jest 2ga rocznica seirci mojego taty, poslizgnela sie na lisciu i tak rozwalila kolano, ze musialam zrobic male ER na parkingu, dobrze,ze w samochodzie miala apteczke, ale kolano balon i rozciete w 2ch miejcach

smutek dzisiejszej rocznicy rozwiewal zawadiacki usmiech mojego szczescia, gdyby nie moj tata nie poznalabym lukasza...taki gest zrobil kilka msc przed smiercia, bym juz nigdy nie byla sama :)

Ostatnia edycja:
reklama
a co dziś tak cicho??no, moja koleżanka poszła, teraz dzieci jedzą kolację, a zaraz mężuś przyjdzie:tak:a jutro znów cały dzien sama...mam ndzieję, że dzieciaki nie będą takich cudów wyczyniać, jak dzisiaj, bo joba dostanę:wściekła/y:

uciekam, zyczę wszystkim spokojnej nocy i dobrych snów:tak:

Witam się wieczorową porą...

To był dłuuugi dzień. Pati zaliczyła pierwszą marchewkową kupę (nareszcie) i tarte jabłuszko. Strasznie się krzywiła, więc zmieszałam z marchewką i jakoś zjadła.
Ale ogólnie dzisiaj marudna i śpiąca non stop. Najciszej była jak jadła, piła, lub szurałam jej gryzakiem w buzi. Machała łapkami przy uszach i jakaś taka gorąca była (ale czoło chłodne). Może ząbek...? A może złudne nadzieje mamci heh.

A jak tam Wasze ząbkujące pociechy? Julcia, Nadia, Martynka? Ktoś jeszcze?

Cris - ale zaskok!Wow!!! No to pozwól, że pogratuluję kolejnych klejnocików w rodzinie :-) Mam nadzieję, że ubranek w różowościach nie kompletowałaś? No i kolejny urodziwy Antoś nam przybędzie na 3mieście.

Ania - nie mogłam przystanąć bo jechaliśmy na sygnale, moja syrenka alarmowała wszystkich że zły humor ma.

Działo sie tam u Was ale jakoś nie mam sił pisać więc wybaczcie... Pozdrawiam tylko bardzo serdecznie.

PS: Anja - gdzie masz hacjende że na serową imprezkę do siebie zapraszasz? Mam nadzieję, że nie gdzieś na granicach 3miasta?

A jak tam Wasze ząbkujące pociechy? Julcia, Nadia, Martynka? Ktoś jeszcze?

tak, my :)
malej idzie druga piatka i jest marudna ... wczoraj w nocy wstawalam do niej co godzine b osie budzila (a normalnie przesyypia cala noc )

mama w boju ale masz rozrabiaki ...
marciaag to super ze juz wszystko zalatwione :) kanjpka wyglada ciekawie :tak:
izabelinda ja tez czasami mam wrazenie ze dzieci jakby cieplejsze a czolo chlodne ... zazwyczaj nic nie jest ;-)

Dziewczyny, mam ogromną prośbę - czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego ortopedę dziecięcego z Gdańska dla mojej 3-letniej córeczki? Chodzi mi o wizytę prywatną. Byłabym dozgonnie wdzięczna za namiary. :happy2:

dzień doberek:tak:
jak tam miewacie się po nocy??u nas było zasypianie z przebojami, ale noc spokojnie minęła:tak:męzuś już do szkoły pojechał, a póżniej na noc do pracy i zobaczymy się dopiero jutro wieczorkiem, jak szkołe skończy...buuu. dziś może wybiorę się z moją ciocią na wycieczkę, jeszcze nie wiemy gdzie, ale pewnie gdzieś na spacer pójdziemy:-D

u nas też ząbki, są w temacie-ale raczej bezboleśnie to przechodzimy:tak:całe szczęście.:cool2:
iza: nie zaczęłam jeszcze kompletować, bo czekałam aż zrobię usg żeby się upewnić. raczej moja teściowa się rozpędziła, i kupiła parę malutkich różowych rzeczy:sorry2:ja dopiero teraz zaczęłam, rzeczy kompletować, więc nie poniosłam wielkich strat:-D

nathalie: wysłałam namiary na ortopedę n priv.

dziś mam dzień bolących bioder, jak mnie to zaczyna wkurzać:no:nic nie da rady zrobić i ten katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobra, zmywam się na chwile zrobić małe porządki:sorry2:

mam jeszcze pytanie do Was, ponieważ chcemy kupić łóżeczko turystyczne(kojec) dla maluszka, i chciłam spytać czy któraś z Was ma jakiś sprawdzony model??

Ostatnia edycja:
idzia: właśnie myślałam o takim łóżeczku. a czy ono sprawdza się lepiej niż tradycyjne??

mam chwilkę spokoju, mały poszedł spać, więc sobie trochę odpocznę a Rita obok mnie:tak:

a przepraszam, gdzie wywiało całą reszte??:confused:ładna pogoda, to pewnie wszyscy w terenie:tak:to dobrze, trzeba korzystać, póki można:-D

Hej hej

Wpadłam na chwilkę, bo dziś goście więc trzeba domek, dzieci i siebie do porządku doprowadzić. A jeszcze pospaliśmy sobie dzisiaj do 8 rano, bomba :-)
Jak Pat się obudzi z drzemki to lecimy po zakupy sobotnie, ech te ogromniaste kolejki, bleee.

Cris - korzystaj z każdej wolnej chwili by wypocząć troszkę, bo ten wspaniały maraton coraz bliżej i potem będziesz już miała Wielką Trójcę do upilnowania :)

Kasia - fajna zabawa dla ciasteczkowego potworka :) A Maciuś rośnie w oczach. Już ma ponad tydzień, jak ten czas leci, szok.

Miłego weekendu wszystkich kobietkom!

reklama
ja mam takie lozeczko bo czesto wyjezdzamy ... sprawdza sie super ... zajmuje malo miejsca ... mala do tej pory go uzywa ... jednak do domu mam tradycyjne jesczze po michale ...
nasze dzieci nigdy z nami nie spaly - zawsze w swoich lozeczkach wiec taki zakup byl niezbedny ... bierzemy je nawet jak jedziemy gdzies na jedna noc ...
oczywiscie ma ono swoje wady ... lozezko ma usztywnienie na dole ale dla mnie jest ono za twarde wiec pod przesciereadlo klade zawsze koc zeby bylo bardziej miekko (ale bez przesady :) ) ... poza tym ta siatka na sciankach lozeczka jest taka trzeszczca ... nie wiem czy potrafie to wytlumaczyc ale jak mala sie krecila w lozeczku to zawsze gdzies tam stuknela reka czy noga i to wydaje taki specyficzny dzwik ... ale jak sie juz przyzwyczaila to jest ok :)
bardzo sobie chwale regulacje wysokosci dna ... jak mala byla mala to bylo bardzo wygodnie ... do kompletu do tego lozeczka jest tez przewijak ... calkiem wygodny na wyjazdach chociaz dzieci szybko z niego wyrastaja ... nie starczy na dlugo ...
ale sie rozpisalam

a teraz zmykam bo zaraz ide z dziecmi na urodziny w plener :) pogoda cale szczescie dopisuje ... musimy tylko do zukowa dojechac :)

Do góry