katarzynak83
Majowe mamy'09
Kochana, bardzo mi przykro, dla mnie to też "płaczący weekend"Calla, Aklona kciukasy zaciśnięte!:-)
Lilu widać, że imprezka była udana! Wracaj szybciutko do siebie!
A ja kochane nie mam już złudzeń! Wredna @ przylazła. Oczywiście przywitałam ją łzami.Jest mi bardzo źle. Ehhh szkoda gadać :-
-
-( M przerażony. Boi się, że ja w jakąś chorobę przez takie przeżywanie wpadnę.... ale co ja poradzę na to, że tak pragnę Dzidziusia
![]()
.No ale nie możemy sie dać zwariować, uda Wam sie niedługo! Trzeba w to wierzyć i działać ;-) No i oderwać sie troche od złych mysli... ode mnie właśnie wyszli znajomi męża i troche mi to pomogło mimo że chciałam odwołać spotaknie z powodu mojego mega beznadziejnego humoru... trzeba zajac czyms swoja glowe

Postanowiłam nie czekać kolejnych 2 dni na @ i pojechałam do szpitala zrobic sobie bhCG... niestety wynik < 0,001 czyli padaka. Dzisiaj 28/32 dzień cyklu, teoretycznie 12 dni po owulacji. Nie mam juz nadziei ale nie będę się załamywać. Jak to mówiła moja Babcia POZYTYWNE NASTAWIENIE TO POŁOWA SUKCESU !!!!!!!!!!
Przed nami same miłe chwile z przyszłymi tatusiami, trzeba też zrelaksować ciało i umysł. Dla bardziej zestresowanych polecam Mamma Mia.... boskie!!!!! Musimy byc uśmiechnietę i pozytywnie nastawione do sprawy. Nasze dzieciaczki maja mieć piękne uśmiechniete mamusie;-) Chciałybyscie zafasolkować w brzuchu jakieś marudy
BĘDZIE DOBRZE NASZE FASOLKI JUŻ CO RAZ BLIŻEJ
, no ale to przecież dobrze
Druga kreseczka wyszła bbaaaaaaarrrdzo słabiutka, Jeszcze słabsza niż widać na zdjęciu u