reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

to i ja dobrej nocki zyczę

agutka - nowy suwaczek widze:tak: ale Ty młodziutka jestes!!!
tafojka - i jak tam - mocno samotna się czujesz - pewnie nie bo przeciez dzieciaczki są...
niunia - co tam u Ciebie
czesc basiu:-)
sofi - ten torcik ------mniam--- zjadłabym:-p
papa

reklama
Dobry wieczór,
o widzę, ze Wszyscy już słodko spią :-)
no cóż, ja jutro jadę w delegację..............a tak mi się nie chcę

Dzień dobry z rana. :-)

Agutka nie za szybko do wyrka:confused:dobranoc;-)

Niunia,Zuzia wczoraj wstała o 5 rano :sorry2:,więc wieczorem szybko byłam padnięta. :-p :zawstydzona/y: ;-)

agutka - nowy suwaczek widze:tak: ale Ty młodziutka jestes!!!

No powiedzmy,że jeszcze jestem młoda,hehehehe. ;-) :sorry2: :-p :-D Ten suwaczek,to,chyba,taki chiwlowy. ;-) :-)

Idę na kawkę. :-) Będę później. :tak:

Cześć

Sofi ale masz czaderskie zdjęcie malutkiej - jest niesamowite.:tak:

mi też się podoba :-)

Ja już po kawie, teraz czas na zieloną opuncjową herbatkę.

Wczorajszy wieczór minął barrrdzo spokojnie (czyt. zasnęliśmy przed tv :-)) o północy się przebudziłam, ściągnęliśmy ciuchy i poszliśmy spać dalej :tak::tak::tak: (przecież nie pozwolę mu jechać do domu gdy taki zaspany jest ;-) - każdy argument jest dobry) :-):-)

Coś tu ostatnio znowu ucichło - mało nadrabiania mam ;-)

Agutka - ja też myślałam że Ty trochę starsza jesteś

Czechow - jak w pracy??

W pracy cicho - to chyba najlepsze określenie. Poza tym duuuużo pracy. Ale tak na luzika - robie ile mogę.

Wczoraj w sumie miałam lekką satysfakcję i to całkiem przypadkowo. ale o tym na zamkniętym

reklama
Do góry