reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ciekawe co u Marzycielki:confused: mam nadzieje że dobrze się już czujesz kochanie:tak:

a ja uciekam laseczki spać
rano trzeba wstać i pędem do lekarza diabetyka:sorry2:
dobranoc mamuśki;-)

reklama
Jestem już:-)

Wzięłam Nospę i skurcze zaczęły pojawiać się rzadziej.
Byłam na Szkole Rodzenia dlatego do Was nie mogłam zajrzec wcześniej;-)

A wogóle to taka jestem zła , że zaraz mnie strzeli. Jakoś tak wkurzają mnie niektózy!!:wściekła/y:

Cześć!!!
kiedy macie dokładnie USG - czy są jakieś zalecenia że to ma być np. 33 tc czy może być i 30 tc???? bo mi wypada dzisiaj ale nie wiem czy to nie za wcześnie???? :confused:

Witajcie Mamuśki

Agatkas, co Ty spac nie mozesz?

Misiówka, dzięki za tą meliskę , jakoś o tym nie pomyślałam,a na pewno przyda się nieraz, bo dzisiaj od rana znów siedzę jak na bombie zegarowej.

Marzycielko, ja mam to samo, szczególnie jeśli chodzi o teściową. Tyle, ze ja mam z nią kontakt ograniczony, mimo, ze mieszka na sąsiedniej ulicy, to ostatnio widziałam ją 15 sierpnia na jej urodzinach, Jakoś mi się nie tęskni:-)

Witajcie brzuchatki:-D

Ja juz od 6,30 nie spię bo prace remontowe w toku od prawie 7.30, a teraz wiercą czy kują w każdym razie sąsiedzi nie pośpią:-p

My dzisiaj spaliśmy w salonie, o rany jaka ta kanapa niewygodna...:sorry2:ale jeszcze 3 noce jakoś przeżyję...

Tyle że nasze rybki zostały wyniesione do kuchni:tak:bo bulgotanie filtra w nim powodowało że non stop chciało mi się siku:-Di nie mogłam usnąć, niestety mój mężulek musiał w nocy przenosić akwarium....

Cieszę się że Wasze wizyty udane i bobaski rosną jak na drożdżach:tak:
Ja mam wizytę 2 pażdziernika i już nie mogę doczekać się...niestety usg dopiero 11 pażdziernika:-(

Co do badań usg to ok. 30 tygodnia może być obligatoryjne badanie :tak:tak wyczytałam w necie, a to trzecie usg podobno robią 4 tygodnie przed planowanym porodem:shocked2: tak też mówiła mi moja ginka:tak:

Asiulka trzymamy kciuki za sobotę:-Dteraz juz musi byc dobrze...bo inaczej to te myszki odwiedzą pana egzaminatora...

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka...

U mnie niestety pogoda popsuła się i dzisiaj słoneczko próbuje przedostać się za zachmurzonego nieba:tak:i na dodatek mokro:sorry2:

reklama
A co do poziomu cukru to oglądałam dzisiaj jakis program i mówili tam że herbatka rumiankowa pomaga unormować poziom cukru we krwi, tylko czy da się ją wypić??:szok:

Do góry