Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Pytaja imie ale nazwiska nie pytali mnie tylko w wywiadzie czy jestem mezatka. Jesli nie to automatycznie moje nazwisko, no chyba ze jest uznanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana nie przejmuj :-)się zdasz następnym razemI juz po egzaminie:/ Niestety ze skutkiem negatywnymOblalam na tym czego balam sie najmniej, czyli na swiatlach:/ Przy pokazaniu swiatla stopu zamiast hamulca wcisnelam gaz ... nie wiem jak moglam to pomylic i popelnic tak glupi blad
Jestem strasznie zla na siebie tym bardziej, ze po tym bledzie zrobilam normalnie plac i wyjechalam na miasto, bo moglam to zrobic tak dla sprawdzenia siebie i tam wszystko bylo ok, ale wynik egzaminu i tak negatywny
Mam strasznego dola, nawet nie spodziewalam sie, ze tak mnie zdoluje ewentualne oblanie ... Przynajmniej teoria do przodu i drugie podejscie juz w sobote.
Coz... mam nadzieje, ze Wam dzien minal przyjemniej, dla mnie moglby sie juz skonczyc![]()
z tego co się orientowałam to w szpitalu w którym ja będę rodzic to nie dają podpasek, trzeba mieć własne zaopatrzenieBlizniaki a u Was w szpitalu nie daja podpasek? U nas nie ma z tym problemu, dostajesz ile chcesz i jeszcze do domu mozesz zabrac jak Ci zostaną, bo daja paczkami po 10 sztuk
Dziewczyny, muszę wam napisać jaki mój mąż jest "fartuch"... ostatnio startował w trzech konkursach przez internet, z czego w pierwszysm wygrał taki super gadżet do gitary elektrycznej, który zastępuje wszystkie istniejące na rynku wzmacniacze, nawet te, których się już nie produkuje i jest wielkości dłoni (jego wzmacniacz jest wielkości szafki nocnej) i teraz tylko z niego korzysta, w drugim nie wygrał, ale było bardzo dużo startujących i tylko jedna super nagroda, a dziś roztrzygnęli trzeci konkurs i wygrał gitarę elektryczną Fendera! Co prawda ma lepszą, ale i tak tamta jest fajniutka. No nie mogę jaki farciarz z niego....
Aj Madzienka staram sie,ale ostatnio nie dosc,ze wszystko mi leci z rąk, trace równowage,wchodze w futryny od drzwi...to jesce komp mi nie działa tak jak powinien i na koniec ta wstretna baba z urzedu,z wzrokiem takim jakims załosnym.....masakra....
I juz po egzaminie:/ Niestety ze skutkiem negatywnymOblalam na tym czego balam sie najmniej, czyli na swiatlach:/ Przy pokazaniu swiatla stopu zamiast hamulca wcisnelam gaz ... nie wiem jak moglam to pomylic i popelnic tak glupi blad
Jestem strasznie zla na siebie tym bardziej, ze po tym bledzie zrobilam normalnie plac i wyjechalam na miasto, bo moglam to zrobic tak dla sprawdzenia siebie i tam wszystko bylo ok, ale wynik egzaminu i tak negatywny
Mam strasznego dola, nawet nie spodziewalam sie, ze tak mnie zdoluje ewentualne oblanie ... Przynajmniej teoria do przodu i drugie podejscie juz w sobote.
Coz... mam nadzieje, ze Wam dzien minal przyjemniej, dla mnie moglby sie juz skonczyc![]()
na tej diecie mogę jeść codziennie białe pieczywo, do tego wedliny drobiowe, kasza, ryz, makaron lub dwa ziemniaki dziennie, ryby mięso drobiowe i wołowe(gotowane, duszone, pieczone) biały chudy ser, jogurty i kefiry naturalne, z owoców: małe jabłko, pół grejfruta, dwa kiwiSawka napisz proszę co możesz jeść bo ja się trochę martwie że mi pewnie cukier wyszedł a do lekarza ide dopiero w piątek. Najbardziej denerwuje mnie to że słodyczy jeść pewnie nie moge a bez nich życ nie umiem.![]()
Nie wiem czy daja podpaski, wiem, ze dają podkłady, ale wole mieć na wszelki wypadek niż sie potem martwić, planuję tez kupić kilka sztuk majtek jednorazowych, tylko jeszcze nie wiem ile tego wziąc.Blizniaki a u Was w szpitalu nie daja podpasek? U nas nie ma z tym problemu, dostajesz ile chcesz i jeszcze do domu mozesz zabrac jak Ci zostaną, bo daja paczkami po 10 sztuk