reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
czy jest mozliwe, ze cos mi sie poprzestawiało z hormonami:confused:
i mam tradzik badz jak kto woli krosty
i juz drugi raz w czasie @ wymiotuje jak kot(wczoraj za jednym razem ''nic nie było w poblizu:zawstydzona/y:'' cały nocnik:zawstydzona/y: a nic nie jadłam:baffled::confused:)
i boli mnie juz 3 miesiac głowa

Agusia musisz to sprawdzić , niedobrze ze boli Ci glowa juz 3msc.

A co do tradziku to mnie też wysypało :/ jak sie tego pozbyć cholerstwa :/ macie jakies sposoby ?:sorry2:

czy jest mozliwe, ze cos mi sie poprzestawiało z hormonami:confused:
i mam tradzik badz jak kto woli krosty
i juz drugi raz w czasie @ wymiotuje jak kot(wczoraj za jednym razem ''nic nie było w poblizu:zawstydzona/y:'' cały nocnik:zawstydzona/y: a nic nie jadłam:baffled::confused:)
i boli mnie juz 3 miesiac głowa
To może być na tle nerwowym,tyle stresu masz z chorą Sarą.:baffled:

Agusia, to może być na tle nerwowym, ale ja bym się gruntownie przebadała na Twoim miejscu.
Moja koleżanka na tle nerwowym nabawiła się trądziku różowatego...

Umieram, wyglądam jak upiór. Głowa mnie goli, z nosa mi się leje. Staram się chować za monitorem. Ale bym się położyła..... Moje największe marzenie to łóżko i chwila sdpokoju. A w domku ..... ach, szkoda gadać.

Ewamat, duzo zdrowia Ci zycze. Sama w zeszlym tyg. umieralam. Na szczescie maz i Milusia zdrowi (odpukac). Trzymaj sie kobieto - a jak mozesz to uciekaj do domu, bo musisz byc zdrowa.

Agusia,
Tobie tez duzo zdrowia zycze. No i koniecznie zrob sobie badania. Bo te Twoje objawy to bardzo nietypowe i meczace Ciebie.

reklama
AGUSIA marsz do lekarza, zrob wszystkie mozliwe badania!!!!! tak dlugo sie meczysz!!!1

EWAMAT wspolczuje, sil zycze!

Do góry