reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hej
nawet nie wiem jak jest za oknem
mała cała noc walczyła z temeratura 39.5 po 4 godzinach od podania leku znów wraca do takiej samej
miała dreszcze i strasznie płakała ...prawie wogole nie spałysmy
i jakos dziwnie zawsze temperatura spadała w moment od podania a teraz prawie godzine od podania powoli spadała:baffled::confused:
popołudniu mam zadzwonic czy nas łaskwie przyjma do lekarza:baffled:

hej
nawet nie wiem jak jest za oknem
mała cała noc walczyła z temeratura 39.5 po 4 godzinach od podania leku znów wraca do takiej samej
miała dreszcze i strasznie płakała ...prawie wogole nie spałysmy
i jakos dziwnie zawsze temperatura spadała w moment od podania a teraz prawie godzine od podania powoli spadała:baffled::confused:
popołudniu mam zadzwonic czy nas łaskwie przyjma do lekarza:baffled:
ja tak miałam teraz z Patrykiem temperatura nie chciała sie obniżyć i niestety u nas bez antybiotyku sie nie obyło:no:

Witam!
U nas nie ma choroby (oprócz końcówki katarku), ale Oli też miała niespokojną noc. Budziła się z rykiem 3 razy, w tym 1 raz to była dłuższa pobudka - chciała na ubikację, a potem uparła się, że chce mlećko (o 2 w nocy), nawet piersi odmawiała. Chciałam ją oszukać i podałam wodę w butli, ale jak pociągnęła to wpadła w taką histerię, że wszystkich w domu pobudziła. Więc chcąc nie chcąc, zrobiłam jej to mleko, wypiła butlę i wtedy dopiero zasnęła. Widzę, że te moje deklaracje, że nie będę małej podawała mleka w nocy, można o kant d...y rozbić :zawstydzona/y:

Oj dziewczyny współczuje ciężkich nocek, u na też z przebojami, w koncu Hubek znowu wyladował u nas, wiercił sie niemiłosiernie, wykopywał spod kołdry, ech...szkoda gadać...:dry:

Gosia a gdzie byłas na tej pływalni??:szok:

Dzien dobry:-)

Ja juz po sprzataniu, obiadek sie robi...nawet juz zdarzylam zarobic na pazurkach:-p
teraz chwilka odpoczynku.....

Agusia wspolczuje nocki z Sarcia....oby tylko jej to szybciutko minelo....ta dziw\ewczynka juz dosc ma chorobsk za soba...:sorry2:

Kasiad, niestety tak jest ze chcialo by sie zrobic tak a musisz inaczej ....wiem to sama po sobie...tez nie chcialam Julce dawac mleka w nocy, ale co zrobisz jak sie drze i wola MEKO MEKO:-D:baffled:

a teraz coś na inny temat
ostatnio w pracy przyszła gazetka i widziałam ogłoszenie że jakiś mały klub się ogłasza i są zabawy dla dzieci malowanie granie czytanie i tańce dla dzieci od 1,5 roku do 7 lat itd i dzwonię a tam mi wywaliła cenę 200zł na tydzień 3 dni w tygodniu po 2 godziny :dry: a szkoda że tak drogo bo chętnie bym gdzieś poszła z Emilką ale nie na moją kieszeń
Można popytać w przedszkolach,czasem organizują jakieś zajęcia,ale u nas od 2 roku życia,a najczęściej od 3.:tak:

Witam:-):rofl:
Dzis sprzstalam pol dnia potem moj K pojechal po wykladzine i lozko do Jenni i przyszlo mi wszystko wyniesc i wyglada jak by tornado przeszlo:baffled:

reklama
Rozalka sprawdzałam w różnych są różne kluby nawet o 0M ;-)

kreatywka.pl | - | Harmonogram Poznań

myślałam też o tym iść raz w tygodniu ale akurat tam gdzie są wolne miejsca to mi dojazd nie pasuje:baffled: no ale zobaczymy może się coś znajdzie jeśli nawet 22zł jak piszą za 60 minut to mogę sobie pozwolić żeby iść raz w tygodniu ;-)
Fajne,fajne,ale dla nas za daleko.:tak:

Do góry