ewamat
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Pada? A w Krakowie świeci słonk. A to przecież obok.ciagle pada...
ale po wczorajszm wieczorku mam dobry humor
Zosia troszke marudzi bo idą jej znowu ząbki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pada? A w Krakowie świeci słonk. A to przecież obok.ciagle pada...
ale po wczorajszm wieczorku mam dobry humor
Zosia troszke marudzi bo idą jej znowu ząbki![]()

ja tak miałam teraz z Patrykiem temperatura nie chciała sie obniżyć i niestety u nas bez antybiotyku sie nie obyłohej
nawet nie wiem jak jest za oknem
mała cała noc walczyła z temeratura 39.5 po 4 godzinach od podania leku znów wraca do takiej samej
miała dreszcze i strasznie płakała ...prawie wogole nie spałysmy
i jakos dziwnie zawsze temperatura spadała w moment od podania a teraz prawie godzine od podania powoli spadała
popołudniu mam zadzwonic czy nas łaskwie przyjma do lekarza![]()

Można popytać w przedszkolach,czasem organizują jakieś zajęcia,ale u nas od 2 roku życia,a najczęściej od 3.a teraz coś na inny temat
ostatnio w pracy przyszła gazetka i widziałam ogłoszenie że jakiś mały klub się ogłasza i są zabawy dla dzieci malowanie granie czytanie i tańce dla dzieci od 1,5 roku do 7 lat itd i dzwonię a tam mi wywaliła cenę 200zł na tydzień 3 dni w tygodniu po 2 godzinya szkoda że tak drogo bo chętnie bym gdzieś poszła z Emilką ale nie na moją kieszeń

Fajne,fajne,ale dla nas za daleko.Rozalka sprawdzałam w różnych są różne kluby nawet o 0M ;-)
kreatywka.pl | - | Harmonogram Poznań
myślałam też o tym iść raz w tygodniu ale akurat tam gdzie są wolne miejsca to mi dojazd nie pasujeno ale zobaczymy może się coś znajdzie jeśli nawet 22zł jak piszą za 60 minut to mogę sobie pozwolić żeby iść raz w tygodniu ;-)