reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielka - wracaj do nas prędko!

Ja sobie też ostatnio uświadomiłam, że powoli, powoli zbliża się końcówka. Jak pomyślę, że Jasia urodziłam w 36 tygodniu, to raptem zostałoby mi teraz tylko 5 tygodni. Szok...
Też jeszcze nie ma wszystkiego, ale w przyszłym tygodniu przywożą nam sypialnię, więc zacznę powoli kompletować wyprawkę :)

Nic mi się dzisiaj nie chce:) Normalnie się od rana snuję po domu i nic konstruktywnego jeszcze nie zrobiłam:)

Przyszedł mi śliczny sweterek, który kupiłam na allegro:) Wieczorem zrobie foto i wstawie na zakupy:)

Marzycielko dobrze że pojechałaś...na pewno wszystko jest ok....ale przybnajmniej będziesz spokojniejsza.

Dziewczyny a Wy kupujecie śpioszki o rozmiarze 56?

reklama
Do góry