reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam:-)
Podczytuje co piszecie od rana, ale cos nie mam czasu pisac:zawstydzona/y:
Agawar ja tez mam takie kłucia w pochwie czasami - trwaja chwilke, ale to takie dziwne uczucie nawet nie wiem do konca czy to klucie czy moze jakis skurcz:baffled:

co do listonoszy mam dokladnie to samo, mieszkam na 4 piętrze i wiecznie awiza w skrzynce, bo listonoszowi nie chce sie wchodzi na gorę a ja siedze jak glupia w domku i nie wychodze nawet na zakupy, bo nie cierpie stac pózniej w kolejce na poczcie a i tak w koncu tam musze isc, no coz taki system naszej polskiej poczty

Aniamanu daj koniecznie znac po wizycie, trzymamy kciuki z moim brzdącem;-)

Agatkas , ale mi zrobiłas smaka na murzyna:-D choc to przy mojej wadze nie wskazane, ale co tam:-)

A ja kupilam sobie w koncu wczoraj praleczke ( na raty oczywiscie) i tak sie ciesze, bo ta moja stara nawet wody nie grzala:-D a jak tu w takiej pralce prac ciuszki dziecku .
Niom po malu do przodu, chcialabym zalatac wszystkie "dziury" przed przyjsciem na swiat malenstwa a jest ich jeszcze troche...ach ta kasiora..:zawstydzona/y:

ale miałam dzisiaj akcje - śmiać mi sie chce bo kurier przywiózł przesyłkę za 200 zl więc nie byle ile!!! BYŁA za pobraniem a kasy nie wzioł juz zaczełam się głowić czy czasem jakieś warynki płatności sie nie zmieniły
a przesyłkę odbierał nasz pracownik wiec nie wiedział czy ma płacić zresztą nie wiedział ze ma przyjść przesyłka
no i teraz wróciłam i się pytam czy przypadkiem kurier się nie wrócił po kase~! no i po 5 min telefon - dzwoni kurier że nie pobrał pieniążków
widocznie jak się rozliczał to się dopiero zorientował
"sierota" jakaś żeby o takiej kasie zapomnieć

Dziewczyny widzę że większość z nas nie ma najlepszych humorków...

pytia mam nadzieje, że jak Cie mąż zastał w tym stanie to przytulił Cie mocniutko...
głowa do góry a jak masz ochotę popłakać to się tym nie przejmuj... to normalna rzecz w tym stanie... ja też tak mam i wydaje mi się że nikt mnie nie rozumie....

Marzycielka uważaj na siebie... kiedyś wspomniałaś na temat tych swoich dolegliwości i nie jestem na 100% pewna ale chyba mówiłaś też o skurczach... ja polecam "krem chłodzący na opuchnięte i zmęczone nogi z firmy Perfecta Mama"... zawsze smaruje go w dużych ilościach przed samym snem i mi BARDZO POMAGA

po za tym blizniaki trzymajcie się cieplutko...

pozostałym dziewczynom również życzę wiele radości i dobrego samopoczucia... dobranoc kochane

aniamanu - napisz jak wizyta, mam nadzieję, że to tylko niepotrzebny stres i wszystko jest dobrze!

Myszqa - no ja też tak miałam często wrrrr!!

A ja dziś nie mam cierpliwości zupełnie, jestem przemęczona jakaś... do tego popsuł nam się piecyk i czeka nas weekend bez ciepłej wody i ogrzewania... jestem wściekła, a agencja nie odpowiada na telefony, a już od 2 misięcy zgłaszamy przeciek z dachu i już się zaczyna robić grzyb, normalnie zabić ich to mało....

Mam nadzieję, że mi trochę przejdzie do jutra...

Widzę, ze niejedna z Was ma problemy z pocztą, u nas na szczęscie jest jako tako. Urok małego miasta, większość ludzi sie zna, do mnie do domu, to nawet listonosz nie zachodzi (do południa nikogo nie mozna zastać), tylko wszystko przynosi mi do pracy.
Też dzisiaj dostałam przesyłkę: przewijak na łóżeczko, staniki do karmienia, wkładki do stanika, kombinezonik i jeszcze inne pierdółki, na chwilę mi to poprawiło nastrój.
była u mnie koleżanka z Dzidzią i trochę mi sie polepszyło, ale cos czuję że znów zły nastrój powraca.
Wywaliłam z szafy wszystkie ubranka, żeby poprać, ale jakos nie wiem od czego zacząć, chyba zostawię to na jutro, moze będe miała lepszy dzień.

Wrocilam zrobili mi monitorink i sa skurcze w ciagu 30mn 3 skurcze sprawdzil szyjke macicy nadal zamknieta dziecko wysoko kazal lezec i odpoczywac i powiedzial zeby pani chociasz wytrzymala do 36 tygodnia to bedzie dobrze.

reklama
Wrocilam zrobili mi monitorink i sa skurcze w ciagu 30mn 3 skurcze sprawdzil szyjke macicy nadal zamknieta dziecko wysoko kazal lezec i odpoczywac i powiedzial zeby pani chociasz wytrzymala do 36 tygodnia to bedzie dobrze.

No to kurcze nie fajnie. Obyś wytrzymała te kilka tygodni.

A u mnie skurcze są nadal ale troszkę mniejsza ilość po Nospie.
Zobaczymy co powie mój lekarz we wtorek.

pwa83 dzięki za radę ale ja nie mam skurczy tylko ucisk dziecka na nerw w nodze i na to jest dobry tylko poród ;-)

Do góry