reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

kochane opuszczam Wasze szacowne grono dzis ujrzalam dwie kreseczki juz sie pogodzilam ze moze nie jest nam pisane a tu prosze zostane mamusia po raz 4 cudowne uczucie moja rada przestancie liczyc patrzec na wózki słuchac zapomnijcie jak bardzo chcecie miec fasolke ale pamietajcie słuchac wlasnego serca przestancie meczyc siebie i swoich facetów nic na sile reszte młotkiem Zycze wam fasolek spokojnej ciazy i wspanialego macierzynstwa :)

reklama
Kurczę , mam nadzieję, że już niedługo nam się uda! WidaC nie tylko my wyczekujemy na maluszka. Ale byłaby radość w rodzinie. Moi rodzice też strasznie by sie cieszyli. A ja byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie....rozmarzyłam się :-D
Uda się na pewno tylko niestety nie którzy muszą troszkę poczekać. Trzymam kciuki za ten cykl ;-);-);-)

O rany jak mnie zaczelo bolec podbrzusze wraz z
jajnikami:szok: nawet nie moge sie doktknac w brzuch tak promieniuje :baffled: kurde co to moze byc :wściekła/y: mam nadzieje ze nic zlego :no:
Ja mam nadzieje, że to coś(ktoś) dobrego ....;-);-);-)

kochane opuszczam Wasze szacowne grono dzis ujrzalam dwie kreseczki
Gratuluję spokojnej ciąży życzę :-D:-D:-D:-D

A ja na nowo zaczęłam pracy szukać ;-);-) zobaczymy jakie będą efekty :-D

Uda się na pewno tylko niestety nie którzy muszą troszkę poczekać. Trzymam kciuki za ten cykl ;-);-);-)

Ja mam nadzieje, że to coś(ktoś) dobrego ....;-);-);-)

A ja na nowo zaczęłam pracy szukać ;-);-) zobaczymy jakie będą efekty :-D

efekty fasolkowe, tak jak poprzednim razem jak zaczelas szukac pracy :tak::-D

Dobranoc dziewczynki...

:no:Witam
Byłam w sobotę u lekarza Pani doktor stwierdziła że najprawdopodobniej ciąża jest martwa. Wywnioskowała to ponieważ plamię, nie bardzo i plamienia się nie nasilają. Może któraś z Was ma pojęcie o obumarłej ciąży i mogła by mi coś podpowiedzieć. Jutro postaram się dostać do innego lekarza, ale stres jest ogromny. :no: A no i gorączkę mam średnio 37 stopni, a podobno przy martwej ciąży jest dużo dużo wyższa :no:

AniaB - czy ginka robila ci usg skoro stwierdziła martwa ciażę?...plamienia niestety często sa na poczatku ciaży i nie zawsze oznaczaja martwego dzidziusia....nie zawsze oznaczaja najgorsze, mam kolezanki na BB ktore plamia non stop a sa już w 18tc....więc głowa do góry
trzymam kciuki za wizytę....
u nas staranek nie bedzie już, w piątek ich nie było, sb też a wczoraj małam taki okropny wieczór, że szkoda gadać...chce zapomniec i oby nigdy juz mi sie taki nie powtórzył...może jutro...bo dzis mojego m nie ma...

dobrze, ze juz w pracy jestem

agata 007 - gratuluje ciaży, życze udanych 9mies...ale z tym by ne meczyc meża się nie zgadzam :-)) trzeba pomęczyć....

AniuB ja w pierwszej ciazy miałam plamienia w dniach, w których powinien wystepować @- nigdy nie usłyszałam od lekarza, że może ciąża obumarła...raczej od razu sprawdzał na usg co i jak i tyle, brałam duphaston, mam nadzieje, że u ciebie jednak też będzie dobrze:tak:

buterfly u mocih rodziców tylko gadka o braciszku dla Otylki, co jesteśmy na wizycie, to słyszę, Otylko chcesz już mieć braciszka;-) nic na razie nie mowiłam, powiem dopiero jak będzie serducho, nie chcę ich na razie stresować i mysle, że dobrze robisz mysląc o badaniach, ja też nei czekałam przysłowiowych 12 miesięcy dla zdrowych par:baffled:

kinguś a ja póki co kibicuje Twoim dwóm @ a potem będę czekać już na Twoje testowanie

agata077 gratulacje

pixella a może się udało jeszcze przed piatekiem,stad złe samopoczucie

ell przed piatkiem było 5 dni postu bo m zacztynał nowa pracę i był bardzo zmeczony i nie miał nastroju :-( ostatnie przytulanka ponad 8 dni temu, nie ma szans....

PoprostuAniaB - czy ginekolog może postawić taką diagnozę tylko na podstawie plamień? :confused: Bez dodatkowych badań? :confused: Nie znam się na tym ale wydaje mi się to dziwne.:eek: Koniecznie wybierz się do innego lekarza. Trzymam kciuki, żeby diagnoza się nie potwierdziła

Ell - szybkiego powrotu do zdrowia!:tak::tak::tak:

Adolfina, za Ciebie też trzymam kciukasy, żeby okazało się, że to fasolinka ;-):-):-D

Agata007 serdecznie gratuluję !!!!!!!!!!!!!!! Oby Maleństwo rosło zdrowe :-):-):-)

Wszystkim Dziewczynom życzę owocnych cyklów, oby w październiku posypały się pozytywne testy ;-);-);-)

A u mnie bez zmian, poza tym, że doszły nowe objawy ciążowe. Częste siusianie i te nudności... Ale nie narzekam, bo przecież to nie będzie trwać długo (tak myślę), i przypominam sobie jak z utęsknieniem czekałam na te objawy hi hi :tak::-):tak:

kochane opuszczam Wasze szacowne grono dzis ujrzalam dwie kreseczki juz sie pogodzilam ze moze nie jest nam pisane a tu prosze zostane mamusia po raz 4 cudowne uczucie moja rada przestancie liczyc patrzec na wózki słuchac zapomnijcie jak bardzo chcecie miec fasolke ale pamietajcie słuchac wlasnego serca przestancie meczyc siebie i swoich facetów nic na sile reszte młotkiem Zycze wam fasolek spokojnej ciazy i wspanialego macierzynstwa :)
Gratuluję!

wpadłam zeby sie przywitać, zebyscie o mnie tu nie zapomiały:)

Teraz czekam na @ pojawi się za kilka dni, a później do roboty:) miesiąc odpoczęłam więc z nowymi siłami przystąpie do pracy:):)

reklama
ell przed piatkiem było 5 dni postu bo m zacztynał nowa pracę i był bardzo zmeczony i nie miał nastroju :-( ostatnie przytulanka ponad 8 dni temu, nie ma szans....

ja tez to kilka razy przerabiałam, zmęczenie i brak nastroju męża... a pozniej kolejne czekanie na nowy cykl i znowu zmęczenie:) ale moze teraz bedzielepiej

Do góry