reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Sawka, bardzo mi przykro, że Ci sie oberwało od męża, łączę się z Tobą, jeśli to pomoże, to popłacz, jutro będzie lepiej.
Ja tez sie martwie o swojego, bo nie odbiera telefonu, a nie wrócił jeszcze z tej głupiej Anglii, ale myśleż, że może już śpi, spróbuje zadzwonić jutro. Z jednej strony, to dobrze, że go dzis nie ma, bo na pewno bym się na nim wyżyła za tą moją głupią pracę, do tej pory jestem jakaś rozdygotana i nie wiem czy uda mi się zasnąć.

Sawka, trzymam kciuki, zebys jutro miała bardziej udany dzień i zeby mąż zrozumiał i przeprosił.

Bliźniaki dziękuję za wsparcie..
i nie martw sie o męża pewnie śpi tak jak pisałaś i wszystko jest ok
a ja idę już spać
dobranoc
mam nadzieje że jutro będzie lepszy dzień...

hej wieczorowo !!!

zadzwoniłam do mojego gina w drodze do domu o 18 co by sie umówić na to usg a on mi ze mam juz być :szok: wiec pełną parą szybko do domu i biegi potem gazem do niego i wpadłam do gabinetu zziajana jak rex !! Z moją flegmą 15 min sie wyrobić to sukces :cool2: Dzidzior jest główką do góry a nogi tak pokrzyżowane ze nie szło potwierdzić czy dziewczyna czy nie :-D
Wagowo 1288g czyli klopsik bo pow ze norma jest ok 1kg na te tygodnie wiec ok :blink:

Liwia dzis w przedszkolu miała zdjecia do kalendarza :-D uśmiałam sie jak mi opowiadała no i była oburzona bo pan fotograf zrobił jej tylko jedno zdj a ona mu ponoc powiedziała ze chce jeszcze a on jej na to ze zabraknie mu filmu na inne dzieci :sorry2: moja mała modelka :-D ale z jakim przejęciem mi opowiadała " tylko raz mi zrobił zdjecie a ja chciałam jeszcz tak i tak " i uśmiechy strzela :-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny......
Dopiero usiadłam do kompa...taki jakiś dzisiaj dzień do kitu miałam...:-(

Jeśli chodzi o czkawkę to ja czuje jak Oliwka ma już od daaaawna...:-) a jesli chodzi o kopniaczki to czuję je już rzadziej za to bardzo często moja córa sie rozpycha i przeciąga:-)

Co do ZUS-u to otrzymałam decyzję o czasie po ok. 5 tyg....:-) i już od 1 października jestem na zasiłku rehabilitacyjnym....

Oczywiście jestem za wątkiem "poród"

Myszqa siostrzyczce życzę szybkiego powrotu do zdrówka a tym samym do najbliższych...;-)

Cyprysiowa kuruj sie kochana....:-)

Co do zgagi to po coca-coli jest mi jeszcze gorzej....:-(

sawka mam identyczne podejście do porodu jak Ty....co ma byc to będzie....:-)a swoim facetem sie nie przejmuj...wiem że to przykre,ale każdy ma gorsze dni....jutro napewno bedzie lepiej...:tak:

justyna super że z dzidzia wszystko ok i że tak zdrowo rośnie:-) no i córę to masz boską...:-D

Hejka!
Dziś będzie ciężki dzień, nie spie juz od 4.Obudzilam sie z bolącym gardłem i cos czuję, ze zanosi się na jakies choróbsko.
Trochę przezywam bo w poniedziałek zaczynamy remont, a fachowca mamy "z ulicy"a nie z polecania i stresuje się jak on to zrobi. Poza tym nie wiedziałam, ze tacy fachmani tyle kasy chca. Ech.... mówie do męża, ze powinien zmienic zawód!!!

reklama
Misiówka, może rzeczywiście masz rację z tą pupcią, nie pomyślała bym, że to może być ona, a nie główka:tak::-D:-D, ale to mi bardziej pasuje do tych moich skopanych i obolałych żeber:baffled::tak::-D, dzięki za przybliżenie mi mojej i małego anatomii;-):-D:-D

Witam z ranka resztę mamuś :tak:

Do góry