reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pytia - współczuję - tej sypialni
Kana - niw zamartwiaj się... wszystko będzie dobrze.
Dzień dobry!!!
Dzisiaj jestem sama - mężolo ma służbę do jutra...

reklama
Hejka!!!

U nas z rana piękna jesienna pogoda. Wreszcie pojawilo się babie lato. Niestety ta cudną aure moge obserwowac tylko przez okno:-(. Wczoraj poszlam do sklepu i zaczął twardniec mi brzuch wiec wolę nie ryzykowac i siedzę sobie w domku.

Marzycielko duża ta Waza Oliwka, ja zastanawiam się ile wazy nasz Bartek. Oby nie doszedl do wagi tak jak jego mamusia 4800!!!!

dzien dobry. Ja juz po spacerku ;-) Bylam na badaniach (morfologia, mocz)

marzycielka ale masz duza córe. To moj za tydzien na wizycie pewnie tez z 2 kg bedzie mial.:szok:

pytia nie zazdroszcze sytuacji z sypialnia, zwlaszcza ze ja musze miec wszystko na zaraz i jak by mi sie zdazylo to samo to bym juz pol rodziny oskarzyla o to :-D

Witam babaeczki kochane..... ja jestem załamana...byłam dzisiaj na badaniach i odebrałam wyniki...ponownie spadły mi płytki krwii co bardzo zaniepokoiło moja polozna i ginke... szczerze JESTEM PO PROSTU PRZYBITA....

Kana, będzie dobrze. Na pewno podadzą ci leki, jeśli stwierdzą, że poziom obniżył się niebezpiecznie. Trzymam mocno kciuki.

A My już po USG:-)
Nasza Mała Oliwka waży już: uwaga 2320 kg:szok::tak:
Jest zdwowiutka i ssała sobie całą dłoń nie tylko kciuka aha
Będzie taka pyza jak ja jak się urodziłam, już na samą myśl , że po porodzie zobaczę te jej "pucki" na twarzy to myslę, że od razu walnę ze śmiechu:-D
Termin mam na 23 listopada z USG a z OM na 22 listopada czyli jeszcze 45 dni do porodu:-):-):-) Jestem happyyyyyyyy:-D:-)

To już kawał dziewuchy :) No i poród faktycznie tuż tuż... Pewnie urodzisz pierwsza z nas a potem to już się będzie sypać. Ja Jaśka urodziłam pierwsza na Marcówkach 2006, fajne to było :)

Hejka!!!
U nas z rana piękna jesienna pogoda. Wreszcie pojawilo się babie lato. Niestety ta cudną aure moge obserwowac tylko przez okno:-(. Wczoraj poszlam do sklepu i zaczął twardniec mi brzuch wiec wolę nie ryzykowac i siedzę sobie w domku. Marzycielko duża ta Waza Oliwka, ja zastanawiam się ile wazy nasz Bartek. Oby nie doszedl do wagi tak jak jego mamusia 4800!!!!

:szok: 4800? Nie zazdroszczę porodu Twojej mamie :-DNo chyba że była cesarka.
A mnie też jak więcej pochodzę to brzuszek od razu się stawia.

Moje dziecię się tak wyspecjalizowało, ze jak widzi w ciągu dnia, że kładę sie na chwilę na tapczanie, to się pyta: "Co mamusiu, brzuszek ci się znowu stawia?":-D

Witajcie
U nas dzisiaj strasznie zimno, ale przez mgłę przebija się słonko, więc zapowiada się ładny, ciepły dzionek.

Kana, nie martw się, tak jak mówią dziewczyny, wszystko będzie ok, dostaniesz jakieś leki i wyniki na pewno się poprawią.

Marzycielko, gratuluję takiej dużej Córci. Śniłaś mi się dzisiaj, nie pamiętam dokładnie snu, ale wiem, ze to było coś o porodzie, że zostało Ci do porodu koło 2 tygodni i wszystkie Ci zazdrościłyśmy.

Renia, też fajna waga Córci. Jestem ciekawa, ile waży moja mała

Zrobiłam sobie gorące mleko z miodem i masłem i popijam

Kana, będzie dobrze. Na pewno podadzą ci leki, jeśli stwierdzą, że poziom obniżył się niebezpiecznie. Trzymam mocno kciuki.

To już kawał dziewuchy :) No i poród faktycznie tuż tuż... Pewnie urodzisz pierwsza z nas a potem to już się będzie sypać. Ja Jaśka urodziłam pierwsza na Marcówkach 2006, fajne to było :)

:szok: 4800? Nie zazdroszczę porodu Twojej mamie :-DNo chyba że była cesarka.
A mnie też jak więcej pochodzę to brzuszek od razu się stawia.

Moje dziecię się tak wyspecjalizowało, ze jak widzi w ciągu dnia, że kładę sie na chwilę na tapczanie, to się pyta: "Co mamusiu, brzuszek ci się znowu stawia?":-D

Kochany ten Twoj Jas.

Jesli chodzi o moj poród to niestety urodziłam sie siłami natury!!!

Witajcie;
agawar kawał bobasa byłaś:-D
Marzycielko super, że Oliwka zdrowa:-D

Ja mam dzisiaj kolejną zarwaną nockę:-( i już zaczynam tracić nadzieję na normalny spokojny sen...

hej hej !!!!

Pytia słodki ten Twój mały duży mężczyzna :tak: i jak dba o mame :-)

a dzis Liwicia ma pasowanie na przedszkolaka i idziemy z mężowym, ja oczywiście sie stresuje i przeżywam :baffled: :sorry2: :-)

reklama
Dzień dobry dziewczęta:) Ja dzisiaj miałam ciężką noc:( Za cholere nie mogłam się ułożyć:(
No to wstałam:(

Znajoma urodziła właśnie córeczkę: 4650g i 59cm:) Kawał kobity mówię wam:) Taaaaki bobas, biceps to ma jak pudzian:)

Ja miałam 2500g jak się urodziłam - i nie obraziłabym się jakby moja tak w 3kg się zmieściła;);)

Do góry