reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

chyba wszystkie teraz jestesmy bardziej podatne na sytacje z bolem...ja dzis bytłma na głupim pobieraniu krwi babka nie mogła sie wbic...bolą mnie rece od tej strzykawki, od samego rana... kopłabym tą pigułę w d... ech...

reklama
Witajcie Kwietniówki, widzę że to nie tylko mnie dopadło takie fatalne samopoczucie - głowa boli, mdłości od rana do nocy i kompletny brak apetytu, a na dokładkę małż przyniósł do domu jakiegoś wirusa i oboje z Czarkiem kichamy i jesteśmy zakatarzeni.:no: No nic trzeba to przeżyć. Miałam wizytę u gina i przepisał mi czopki na złagodzenie mdłości Torecan- faktycznie działają, ale nie można po ich zażyciu prowadzić auta więc biorę co drugi dzień, bo jestesmy w trakcie remontu mieszkania i muszę ciągle coś dowozić na to pobojowisko.

Gabi współczuję zmasowanego ataku chorób - kuruj się bidulko. Tak jak ktoś wcześniej pisał ta rozgrzana sól jest bardzo pomocna na zatoki- miałam okazję sprawdzić w poprzedniej ciąży.

Wszystkim chorym i cierpiącym życzę powrotu lepszych dni!:tak: Szybkiego..

witam się wieczorową porą,
i też się zastanawiam kiedy nadejdzie ten zbawienny przypływ energii i dobrego samopoczucia, bo drugi trymestr się zaczął ale u mnie jak na razie dość kiepsko :-(

miłego wieczorka

Hej Wam, znowu nie śpię od 4.30, mąz w delegację wyjechał i jak wstał to się obudziłam, teraz już kawkę popijam (zbożową oczywiście) i czekam aż dziewczynki wstaną bo do szkoły będę musiała Je zawieżć.
Strasznie mam z tym spaniem w nocy jak się obudzę to już d..., nie zasnę znowu.

Miłego dzionka

witam:-) widze, ze nie tylko mnie meczy bezsennosc i te inne wspaniale dolegliwosci.. spac nie moge, glowa mi peka od rana i jeszcze w dodatku mam mdlosci:-( tez myslalam, zeby tylko do II trymestru doczekac i bedzie z gorki, a tu klapa:-( tak samo kiepsko sie czuje, nio tyle tylko ze juz nie prowadze intensywnych rozmow z kibelkiem.. nio i chyba mnie jakies chorobsko dopada, stan podgoraczkowy, katar:-( brrr.. mam na badania jechac i od 2 dni nie moge sie zebrac, jutro ostatni termin, bo inaczej nie wyrobie sie z wynikami na poniedzialkowa wizyte u pana doktora:-) ciekawe czy jutro uda mi sie zebrac..

no właśnie mam to samo z badaniami, miałam zobić poziom glukozy a u mnie tylko we wtorki i czwartki od 8-10 no i koniecznie na czczo, ale jak mam być na czczo skoro nie śpię od 4??? We wtorek ostatnia szansa bo w następny piątek mam iść do gin. Na szczęście też już nie mam rozmów z wc i nie jest mi tak niedobrze pod warunkiem jak coś zjem szybko rano bo jak nie to wolę nie ryzykować.

nio to widze ze mamy podobnie:-) ja tez nie wyobrazam sobie jak mam isc na czczo na te badania, bo tez wstaje i odrazu cos jem, zanim mnie zdarzy zamulic.. nio nic jutro jakos bede sie musiala zebrac w sobie.. najgorsze jest chyba to, ze moj mezus chodzi teraz na ranki i sama musze jechac na te badania.. z nim byloby mi latwiej.. tymbardziej ze juz raz mi sie slabo zrobilo po badaniach..

reklama
Hej dziewczyny, nawet nie wiecie jak dobrze wiedzieć, że nie jestem sama, która wstaje o 4 rano siku i potem już nie śpi. Myślalam już, że to ze mną coś nie tak, że może to ma podłoże psychiczne hehe bo ja jak juz sie obudzę to myślę ' Bóg wie o czym' i myślałam, że ta bezsenność to ze stresu. Jest to moja pierwsza ciąża i powiem Wam że ta jej cecha mi średnio pasuje. :tak: Ale cóż, w dzień sobie odbiję jakąś drzemką.

Pozdrawiam!!

Do góry