reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie!!!:tak:

Ja już po wizycie w laboratorium:-D bo jutro mam wizytę u ginki i musze mieć wyniki a w sobotę USG:rofl2: i juz nie mogę doczekać się;-)

Mam nadzieję że wszystko jest ok i nasza Julcia nie zmieniła płci:sorry2::shocked2:wszystko okaże się już w sobotę!!!!!:happy2:

Zycze wam miłego dzionka, u nas bardzo słonecznie:-)

Idę do sklepu po pędzelek żeby zamalowac dziurke za łózkiem:-p

reklama
Oj, jak cię dobrze rozumiem! Nie wiem, co się ze mną dzieje, ale sama z sobą nie mogę wytrzymać:sorry2: Wczoraj wieczorem też się poryczałam, praktycznie bez powodu, a mój mąż tylko bezradnie rozkładał ręce, bo nie miał pojęcie, o co mi chodzi:dry: Jakoś ostatnio tak dłuży mi się czas, mimo że zajęć mogłabym mieć sporo w domu, ale ten nastrój, który mnie dopada, powoduje, że na nic nie mam ochoty, nic mi się nie chce. Mam nadzieję, że to minie wkrótce, bo jak tak już będzie do końca ciąży, to wykończę siebie i wszystkich wokół tymi moimi dołami.
I pomyśleć, że w poprzedniej ciąży tą końcówkę właśnie wspominam jako taki czas spokoju, wyciszenia i radosnego oczekiwania...

Ja mam dokładnie tak samo!

Witajcie kochane Ciężaróweczki!
U nas dzis mglisty poranek co nie sprzyja dobremu nastrojowi. Tez ostatnimi czasy miewam doły i najchetniej bym się zamknęła w pokoju i non stop ryczała.Tak że moje drogie....nie wiem co zrobić z tym dołami...ale...najlepiej było by wziąć łopate i zakopać....

Witajcie Grudnióweczki:-)

Pogoda wyśmienita-cieplutko i słonecznie achhh...A ja z Mężem wczoraj mieliśmy wybrać się na zakupy dla Małej, ale mechanik nie zrobił samochodu-du... i nici:-( Już ponad dwa tygodnie robi zderzak i biedny nie może dokończyć.heh Za to ja to już żyje tymi zakupami-normalnie planoane są od miesiąca i co???Normalnie zła jestem:baffled:

Widzę moje kochane, że humorki u Was nie zaciekawe-głowy do góry za dwa miesiące minie:tak: U mnie jak narazie nie mogę narzekać - nie mam żadnych huśtawek nastroju, ale zapewne wszystko przede mną...

A najlepiej wczoraj wieczorem naszło mnie na sprzątanie kuchni-no i ogarnęłam trochę pozmywałam górę naczyń, powycierałam regał i podłogę-normalnie błysk:-):-):-)A wiecie co jest najśmieszniejsze jak skończyłam sprzątać to się przestraszyłam-bo podobno przed porodem kobieta dostaje takiej siły wewnętrznej i sobie wbiłam, że to już i w nocy się bałam zasnąć:-D:-D:-D

MIŁEGO DZIONKA;-)

Pogoda wyśmienita-cieplutko i słonecznie
A najlepiej wczoraj wieczorem naszło mnie na sprzątanie kuchni-no i ogarnęłam trochę pozmywałam górę naczyń, powycierałam regał i podłogę-normalnie błysk:-):-):-)A wiecie co jest najśmieszniejsze jak skończyłam sprzątać to się przestraszyłam-bo podobno przed porodem kobieta dostaje takiej siły wewnętrznej i sobie wbiłam, że to już i w nocy się bałam zasnąć:-D:-D:-D

MIŁEGO DZIONKA;-)

:-D:-D:-D:-D jak Wy mi humorek potraficie poprawić:-D:-D:-D

A ja już od rana mam przejścia z bankami , kartami , pinami ehhh :wściekła/y::-D
Ważne , że już wszystko załatwiłam a przy okazji rodziców opieprzyłam za nie dopilnowanie moje korespondencji:wściekła/y:

A teraz jem pyszne kanapeczkiiii a potem czekoladkę mniaaam;-)

pytia trzymaj sie Kochana!

Witajcie dziewczyny:-)

W kwestii rozstępów to ja nie znalazłam specyfiku, który by je powstrzymał. Używałam różnych specjalnych, oliwki, balsamu. Wszystkiego regularnie, a i tak mam brzuch w całości usiany. Szczęście że tylko brzuch.

Pogoda mnie dobija:-(, dookoła jest mglisto i szaro.

Powiedzcie mi czy można nie czuć, albo nie rozpoznać tych skurczy przepowiadających?

Witajcie :tak:

No to nie jestem sama z tymi humorkami, wczoraj przeryczałam pół wieczoru, ale po co to nie wiem. trochę mnie wkurzył ten mój, ale nie aż tak żeby ryczeć achh :baffled:.

Madzienka jak ja ci zazdroszcze po remoncie ja jeszcze trochę, ale juz prawie ku koncowi.

Dzisiaj idę na 16 do mojej ginki, zobaczymy czy nic mi się tam nie powiekszyło :shocked2:, Już od samego rana chodzę i się o to modle :-(, żeby tylko rozwarcie nie było wieksze i nie kazała mi cały czas lezeć :-(.

Miłego dnia

Agacia ja się tak tym twoim rozwarciem przejęłam, że dziś jak pójdę do lekarza to pioerwsze co każe mu sprawdzić czy nie mam rozwarcia:) Bo tez miałam takie dziwne skurcze i "ciężki brzuch".

A szyjka Ci się skróciła też?

reklama
witajcie
właśnie wróciłam od lekarza diabetyka, wyniki po insulinie powoli sie normują, dalej mam sie kłuć i utrzymywać dietę:blink:
była dziś na zakupach i tak mi sie czekolady zachciało że omało nie kupiłam sobie i nie zjadłam :szok: w ostatniej chwili odezwał się we mnie głos wewnętrzny że przecież mi nie wolno:dry: dobrze że się opamiętałam...
zaraz uciekam na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia :tak::-D
buziaczki dla wszystkich

Do góry