reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Elizabeth - PMS skąd ja to znam...:angry: ale szybko przyszło, szybko minie...Zresztą ja ogolnie straszny nerwus jestem i wrażliwiec, a przed @ to juz wogóle lepiej uciekać mi z drogi:-D na szczęscie teraz mam środek cyklu, więc jeszcze kilka spokojnych względnie dni przede mną;-)

reklama
zmienilam fote na nieco mniej widoczna nie chce ebyscie pomyslaly ze sie lansuje hihi jesem tu zebysmy wspolnie sie wspieraly...

Kochane dziękuję, że trzymacie za mnie kciukaski:tak:, ale obudziła sie we mnie ta pesymistyczna częśc mojej natury i czuję, że to jednak nie tym razem:zawstydzona/y:. Boli mnie podbrzusze i krzyż, a śluz mam jakiś taki leciusieńko różowy:baffled:, więc myślę, że jutro to już bankowo dostane @. I jak ma przyjśc to niech przyłazi bo mam dosyc już tego ciągłego latania do wc i sprawdzania co i jak:wściekła/y:.
Dzisiaj jak wracałam z pracy to spotkałam moją ciotkę i zaraz po przywitaniu się walneła pytanie "Magda a wy nad czym się jeszcze zastanawiacie?" i pogłaskała mnie po brzuchu:wściekła/y:. Myśli, że to tak hop siup i już jest ciąża:angry:. Zirytowałam się i zmieniłam temat.

katarzynkak przytulam mocno i ściskam kciuki za piesia, żeby szybko wracał do zdrowia:tak:.

codziennie obserwuję swoje ciało i skrzętnie wszystko zapisuję, temperaturę, śluz itd. i mam nadzieję, ze za kilka miesięcy to mi się przyda...dzisiaj mam prawdopodobnie owulkę, tak wychodzi z długości cyklu i śluzu-ale niestety ten cykl jeśli chodzi o fasolkę to na strarty iść musi - tak jak obiecałam - czekam na Ciebie Kingus! a Mężowi i tak dziś nie odpuszczę:tak::-D bo mnie noooosi!
Dopinguję Wam dziewczyny i śledzę wasze wpisy codziennie...Mąż już uznał mnie za uzależnioną od BB i mówi, ze boi się jak to będzie wyglądało jak już zafasolkujemy-skoro teraz już się tak wciągnęłam
No to super, że cera się poprawiła. Ja też mam wielką ochotę na przytulanki ale muszę poczekać aż 2 tygodnie ale my pościmy od zapłodnienia bo baliśmy się żeby się ciąża utrzymała ale i tak nasze starania poszły na marne.
Co do BB to mój M straszy mnie, że mi odłączy internet :-p

zmienilam fote na nieco mniej widoczna nie chce ebyscie pomyslaly ze sie lansuje hihi jesem tu zebysmy wspolnie sie wspieraly...
Nie chciałam do takiego efektu doprowadzić :zawstydzona/y: To był szczery komplement

Dzisiaj jak wracałam z pracy to spotkałam moją ciotkę i zaraz po przywitaniu się walneła pytanie "Magda a wy nad czym się jeszcze zastanawiacie?" i pogłaskała mnie po brzuchu:wściekła/y:. Myśli, że to tak hop siup i już jest ciąża:angry:. Zirytowałam się i zmieniłam temat..
Niestety Ci którym udało się szybko zajść w ciąże wydaje się im, że to takie proste no ale nie przetłumaczysz.

Elisabeth Ty też jesteś śliczną kobietą a jakiego masz przystojnego synka, w przyszłości nie jedno serce złamie ;-)

Witajcie kochane,
Piękne słoneczko świeci na niebie i wiecie co...az chce się żyć....

Życze wszystkim cudownie udanego weekendu...

a co do sluzu to w pierszej ciąży go nie małam - ani deka, w drugiej miałam...ciekawe od czego to zalerzy...

reklama
Do góry