reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mmauski z całego serduszka DZIEKUJE za duchowe wsparcie i gratulacje;* bez tych kciuków by sie nie obeszło:}}}}} Co do miary brzuszka to ja mam 27 cm i mysle,ze to jest bardzo indywidualna sprawa.....zreszta mi polozna jeszcze nigdy nie mierzyła....ostatnio sama jakos tak do tego podeszłam...SEMIKO ja tez jesce nie zaczęłam prania ciuszków...mam pokupowane,ale nic nie prałam jesce...MISIA112 bedziemy trzymały kciuki...dasz rade, jesce troszeczke:*

reklama
WDzisiaj jestem jakaś padnięta.
Kupiłam chłopakom kwiatki do szkoły, całą drogę w aucie uważali, zeby nie połamać, ale już w domu jedną różyczkę złamali i musiałam jechac jeszcze raz do kwiaciarni, a tam kolejka jak cholera, stałam 40 minut:wściekła/y:
wykąpałam się już i zaraz zmykam spać, a jutro wzaięłam sobie dzień wolnego, rano zrobię wyniki, a potem moze poleniu... troszkę, chociaż znając swój charakterek, to znajdę sobie coś do roboty, czemu ja nie umiem się tak po prostu ponudzić, a przy okazji odpoczac:zawstydzona/y:
to życze miłego odpoczynku w ten wolny dzien :tak::-D

Hmmm, czy w takim razie jest oprócz mnie jeszcze jakaś mamusia, która nie zaczęła prania ciuszków dla maleństwa? :szok: Jakoś strasznie szybko to zleciało i przeraża mnie ta myśl, że to tuż tuż... Chociaż nie ukrywam, że fajnie byłoby już przytulać tę małą istotkę :-) I nie pogniewałabym się, gdyby faktycznie to było już z miesiąc :-D

Dzięki dziewczyny za miłe słowa :-) Buziaczki i dobrej nocki :-) Ja pewnie jeszcze posiedzę, bo mam ostatnio problemy ze spaniem:dry:
ja tez jeszcze nie mam popranych ubranek a to dla tego że nie wszystko jeszcze kupiłam, w tygodniu wybieram się na zakupy i jak skompletuje wszystko to zaczne pranie:tak::-D

Witajcie Mamuski wieczorową porą, dopiero teraz mam chwilkę żeby tu zajrzeć.

Kana wielkie gratulacje Pani Magister, a co do ubranek to jeszcze tez nic nie mam uszykowane i raczej na razie nie będę prała, bo kończymy robić pokój do starszego syna i jak jego wyeksmituje to dopiero zwolni mi się miejsce w szafce i wtedy będę mogła poprać i poszykować sobie a to jeszcze potrwa ok 2 tygodni.

Serdecznie witam wszystkie Szcześliwe Grudniowe Mamusie 2008.
Podglądam was tu od jakiegoś czasu :zawstydzona/y: i w końcu odważyłam się napisać.
Ja również w grudniu zostasnę mamusią:happy:. Będzie to moje drugie dziecko (pierwsze dziecko, córeczka Natalka ur. styczeń 2006r)
Termin porodu mam na 15 grudnia 2008.
Mam cichutką nadzieję, że mogę przyłączyć się do waszego grona.

Serdecznie witam wszystkie Szcześliwe Grudniowe Mamusie 2008.
Podglądam was tu od jakiegoś czasu :zawstydzona/y: i w końcu odważyłam się napisać.
Ja również w grudniu zostasnę mamusią:happy:. Będzie to moje drugie dziecko (pierwsze dziecko, córeczka Natalka ur. styczeń 2006r)
Termin porodu mam na 15 grudnia 2008.
Mam cichutką nadzieję, że mogę przyłączyć się do waszego grona.

Witamy!!!:):-) Im nas więcej tym raźniej:)

reklama
Do góry