reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

BEZA zgadzam sie z Asia ze przepelnienie szpitala bedzie jeszcze pewnie dlugo wiec spokojnie jedz i zobaczysz tam na miejscu jak to bedzie.Zycze ci azbys sie jednak wyspala bo pozniej bedzie nam tego brakowac :-)

reklama
Już powoli zmienia mi się nastawienie w stronę pozytywnego :tak:
co ma być to będzie!
Natanek to już duży chłopaczek, jest gotowy do wyjścia, więc nie ma sensu go tam dłużej trzymać :) Mam nadzieję, że będę mogła go pomimo cc utulić!!

No to przepełnienie w szpitalach jest straszne i mnie tez przeraza, ale przeciez gdzies musimy urodzic, wiec nie ma co o tym myslec. Grunt to myslec pozytywnie... (zeby to było takie łatwe...)
Beza, zazdroszcze, juz jutro bedziesz miała najprawdopodobniej swoje malenstwo... :-)
Teraz wychodza chyba te imprezy karnawałowe i rodzą sie dzieci spłodzone na przełomie roku i w styczniu :-D :-D he he he

Ja w poprzednich tez nie widziałam aby mi sie obnizył. I teraz tez bym niewidziała gdyby nie ten eksperyment z pepkiem na scianie:-p
Beza a ja i tak ci zazdroszcze:-p

cześć Dziewczyny!

Ja już po wizycie... rozczarowana i rozżalona, no i zła...

Ciśnienie OK, waga +15kg :-(

USG nie miałam, więc nie znam wagi Szymka.

Szyjki brak, rozwarcie 1cm, czyli tak jak było, brzuch wysoko, tętno ładnie równo bije.

Nie zapowiada się, że szybko urodzę :-:)-:)-( jak nie urodzę do 3 listopada:szok::szok::szok: to 4-go mam iść na wizytę, i albo od razu do szpitala, albo dopiero w 10-go:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ehhhhh.... do dupy :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry