reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

KANKIYA ja oprócz upławów które miałam zawsze innych objawów nie miałam....ale mój lekarz standartowo robi wymaz z pochwy więc można powiedzieć że dowiedziałam sie przypadkiem...bo gdyby ominął to badanie to pewnie do dzis bym nie wiedziała....teraz jestem po skończonej kuracji antybiotykiem i globulek dowcipnych i pod koniec miesiąca znowu będe miała badany wymaz i zobaczymy czy to cholerstwo zabite.....

reklama
Agatkas - dzięki za przepis.... Smaka mi narobiłaś... Poproszę misia, żeby kupił mi twaróg...
Qrcze - wkleiłam imię metodą prób i błędów i nie wiem jak to wyjdzie....

Witam!!
Agawar! Z Herbapolu muszą być te liście malin - bo inne patrzyłam - to podróby - jakieś aromatyzowane lub z owoców i w ogóle.... Także - Herbapol...
Sama jeszcze nie kupiłam, bo ciężko dostać - do jasnej cholery nie mają ich w aptece... Polecę jeszcze do zielarskiego - a jak nie znajdę, to nie szkodzi - już znalazłam w necie...
Proszę bardzo: [URL="http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php?cPath=&products_id=432"]http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php?cPath=&products_id=432[/URL]

Ewelw ja własnie kupiłam w Herbapolu:-D a widziałaś koszty przesyłki jak zamówisz na tej stronce....16zl:szok: a liscie malin 2 zl:-D

Dziewczyny, które pisały o problemach z dzieciaczkami, które "coś przeczuwają", że nie będą najważniejsze:) Znalazlam taką wypowiedź jakby któraś była zainteresowana:)

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Przygotowanie dziecka na przyjście nowego członka rodziny[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]MAŁE PREZENTY [FONT=arial,helvetica]Spróbuj zachęcić starsze dziecko, żeby przygotowało coś na przyjście braciszka lub siostrzyczki - może jakiś piękny obrazek lub figurkę z modeliny. To pomoże dziecku poczuć, że ma własny wkład w przygotowania do pojawienia się w domu nowego członka rodziny. Jednocześnie dobrze będzie, jeżeli dziecko otrzyma mały prezent "od dzidziusia", tuż po jego urodzeniu. Wybierz coś małego, co wiesz, że stanie się cenne dla dziecka i połóż to przy dzidziusiu, tak, żeby starsze dziecko samo zobaczyło prezent, kiedy przyjdzie zobaczyć rodzeństwo po raz pierwszy. Pomoże to dziecku przyjąć to spotkanie bardziej radośnie i upamiętni dzień, w którym także jego życie bardzo się zmieniło. [/FONT][/FONT]

Ewelw ja własnie kupiłam w Herbapolu:-D a widziałaś koszty przesyłki jak zamówisz na tej stronce....16zl:szok: a liscie malin 2 zl:-D
No właśnie!!! :-D:-D:-D Dlatego też pisałam, że polecę jeszcze do zielarskiego... Najwyżej zamówię w zielarskim - poproszę właścicielkę - i odczekam z tydzień - może mi sprowadzi.... :tak:

hej

Ja juz po wizycie i weszlam tak szybko (bo jestem u cioci) zeby napisac co i jak.

Mały ma glowke na dole. Jest duzy wazy 2171g. Lekarz szacuje go okolo 4 kg (Cypi byl 4200 wiec sie spodziewalam)
Maly zdrowiutki i bardzo ruchliwy. Pózniej wstawie zdjecia. Mam zdjecie jajeczek i pisiaka w 4d :-D
Ach i lekarz nie pocieszyl mnie z rozstepami, widzac je powiedzial ze jak juz teraz mam takie to beda duze bo dopiero teraz zaczna sie rozlazic.:zawstydzona/y:

Za 2 tyg. mam ktg i pozniej znowu za 2 tyg wizyta z ktg. Ogólnie jestem zadowolona, maly ma slodkie pultaski. :tak:

YOKA28 dobrze ze bylas u lekarza trzymam kciuki zeby wyniki byly dobrze jestem calym sercem z toba.
Cyprysiowa to wielki chlopak bedzie jednak glowka na dole to dobrze mam nadzieje ze moja się odwróci.
Ja czuje sie dzisiaj lepiej miałam podwyższone cisnienie ale nie jak wczoraj , nie wymiotywalam ale tze nie pilam kawy taka jestem spiaca bo ja bez kawy nie moge zyc ale poswiece sie dla córuni.

reklama
Hej dziewczyny

Jestem w domu ale jutro idę do szpitala....wyniki takie sobie...muszą mnie połozyć i dokładnie przebadać....widziałam dzis moją córcie i waży już 2250g...:-) chociaz to mnie pociesza że z małą wszystko ok.....U mnie najprawdopodobniej jakaś przepuklina która się powiększa....albo co gorsza woreczek żółciowy....:-(

Do góry