reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Imie dla dziecka

Wczoraj zapomniałam dodać ,że moja koleżanka ostatnio dała swojemu synkowi na imię NIKANOR NATANIEL........przemilczę.Ale u nich w rodzinie to lubią dziwaczne imiona.Ona ma na imię Jowita,nawet ładne,jej brat Saturnin...szkoda że nie Mars;-)

reklama
u nas stanęło na Radek (Radosław) - po przyszłym chrzestnym :D ja proponowałam jeszcze Kacper, ale narzeczonemu się nie podoba ;p Radek podoba się nam obu, mam nadzieję że małemu też się spodoba ;)
a dopóki nie wiedzieliśmy jaka będzie płeć i rozważaliśmy też żeńskie imiona to mieliśmy straszny problem bo mi się podobało Oliwia, a jemu Jagoda i żadne z nas nie chciało ustąpić :D ale problem sam się rozwiązał :)

Co prawda płci jeszcze nie znamy ale już z narzeczonym wybraliśmy imiona( o dziwo byliśmy bardzo zgodni:-)) jak chłopiec to Jan, a dziewczynka to Alicja.
Nam bardzo się podobają ale ludzie jak słyszą o naszym wyborze zarzucają nam , że imionka są zbyt zwyczajne...chyba jednak jesteśmy tradycjonalistami bo nie wyobrażamy sobie żeby nasza córka nazywała się Nicola czy coś w tym stylu...

Jeszcze w ciąży pisałam że będzie u mnie Marika lub Tomasz :-) Urodziła się Mariczka i widzę że przez ponad dwa lata wcale to imię nie zrobiło się popularne (przynajmniej tu na forum) chociaż poza forum też bardzo rzadko spotykam się z tym imieniem :-) W sumie to bardzo dobrze bo chciałam żeby córeczka miała mało popularne imię. Dla mnie to najpiękniejsze imię na świecie ;-)

reklama
u mnie typami imion od zawsze były imiona: Filip i Wiktoria

Tydzien temu zmieniłam swój typ i na szczęście mąż się zgodził :-)

będzie Mateusz albo Maja

Do góry