reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

PYSIA faktycznie wrzuc wyniki tych badan na forum jezeli chcesz,ja niestety jestem zielona w takich sprawach ale pewnie ktoras z dziewczyn Ci pomoze!!!!!!!!!!

reklama
lepiej bym tego nie ujela...pozdrawim Was,sorki,ze ostatnio sie nie udzielam....wpadlam w jakis dol i powoli z niego wychodze....

Ciesze sie, ze juz twoje chwilowe załamanko mija i, ze znow jeses między nami Staraczkami:rolleyes:;-):rolleyes:. Jak dobrze pamietam to chyba zaiwszacie usilne stranak nad poczeciem maleństwa ale nie odkładacie ich zupełnie:happy::happy::happy:.
Kochana a skad jest ten lekarz?

Pinakolada to moze jesdnak to usg przed ciazą ma sens.

Ostatnia edycja:
Ciesze sie, ze juz twoje chwilowe załamanko mija i, ze znow jeses między nami Staraczkami:rolleyes:;-):rolleyes:. Jak dobrze pamietam to chyba zaiwszacie usilne stranak nad poczeciem maleństwa ale nie odkładacie ich zupełnie:happy::happy::happy:.
Kochana a skad jest ten lekarz?

nie staranek nie odkladamy,tylko wrzucam na luz!!!!!!!!! ten lekarz wspolpracuje z klinika bezplodnosci(strasznie brzmi...)w bydgoszczy,ale przyjmuje w prywatnym gabinecie.

ja nie owuluje bez lekow przyczyna tego jest PCO ( zespol policystycznych jajnikow )
ale pocieszajace jest to ze mozna latwo wywolac owu lekami np. CLO na rosniecie pecherzykow i PREGNYL na ich pekniecie :tak:

Badanie na droznosc jajowodow nazywa sie HSG mozecie bardzo duzo poczytac o tym w necie, mnie tez to czeka ale dopiero w maju 2009, bede robic prywatnie wiec wrazie czego wezme znieczulenie dozylne " dolargan "
po hsg nie trzeba lezec w szpitalu, zostajesz tylko na ok 2 godzinki na obserwacji i wracasz do domu :happy2:

Dzieki za informacje...napewno pójde na to badanie tylko nie wiem kiedy bo nie wiem jak beda zapisy na to robili. A ile będziesz płaciła za to badanie prywatnie?? może też bym sie wybrała na to prywatnie??

witajcie

wiecie co... postanowiłam że w tym miesiąci trochę wyluzuje....podobno wtedy sie zachodzi w ciąże gdy się o tym nie myśli...oczywiscie zaczynam staranko ale nie z myślą "musze zajśc w ciąże tym razem bo jak nie to się świat zawali":angry:... poprostu przestaje o tym myslec co ma byc to bedzie...oczywiscie ide do lekarza i na badanie drozności jajowodów....
zyczę pogody ducha ale Was bo ostatnio bardzo zimno się robi - a w takie zime dni to można sie z mężem poprzytulac ;-)

witajcie

wiecie co... postanowiłam że w tym miesiąci trochę wyluzuje....podobno wtedy sie zachodzi w ciąże gdy się o tym nie myśli...oczywiscie zaczynam staranko ale nie z myślą "musze zajśc w ciąże tym razem bo jak nie to się świat zawali":angry:... poprostu przestaje o tym myslec co ma byc to bedzie...oczywiscie ide do lekarza i na badanie drozności jajowodów....
zyczę pogody ducha ale Was bo ostatnio bardzo zimno się robi - a w takie zime dni to można sie z mężem poprzytulac ;-)
I tak trzymaj kochaniutka,ja zrobie tak jak ty.:tak:;-):tak:;-)

reklama
MICHALINA84 trzymam kciuki,relax jak najbardziej wskazany,oby Wam sie udalo!!!!!!! Zmykam do lozia,niestety znowu sama bo moje Kochanie no nocce:-(,spokojnej nocki Laseczki!!!!!!!!

Do góry