reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam :) ja co jakis czas jakis czas temu tutaj zagladalam nie wiem czy mnie pamietacie :)

przyszlam wam wyslac ogromna moc fluidkow, od wczoraj mnie mdlilo i dzis test wyszedl pozytywny :)
wiec trzymam kciuki za kolejne a tym co im rowniez sie udalo grauluje!

reklama
Witam...

Netgirl GRATULACJE!!! szybko poszło cio? fluidki wyłapane...

Elisabeth to pecherzyk dobrze rośnie..średnia to 0,6mm dziennnie :-) ... a ginkowie przy 19 mm daja czasem leki jak pęcherzyki nie pekają więc juz przy takich wymiarach sie udaje....działajcie dziś.......jeśli owu jutro (i pewnie stąd te bóle u ciebie) to bedzie miał 21 mm i mu wystarczy i moze wam się córeczka trafi...a potem może jakies leki na wydłużenie faz lutealnej dostaniesz by sie dzidziuś zagnieździł?...
....
Pixellko, dziekuję... Ty to jak mój lekarz osobisty he he...
Dziś jestem po trzecim usg i ... pęcherzyka już nie było, więc prawdopodobnie pękł... wydaje mi się że było to wczoraj wieczorem, bo jajniki mnie bolały... działaliśmy i w sobote i w niedzielę, więc może uda się dziewczynka... dosatałam luteinę, mam ją brac przez 10 dni, po jednej tabletce rano i wieczorem pod język... no, czyli teraz czekanie...
A jak Ty się czujesz?

Pozdrawiam

Netgirl gratulacje

Elisabeth..no to tym razem na pewno się uda:tak: no ale nie zapeszamy, tylko trzymamy kciuki

NetGirl..Gratulacje :-)

Elisabeth..ten kto mówi, ze ciąża tos tan odmienny sie myli... ja tam nic innego niż codzień nie czuje jeszcze....może tylko powrót do drzemki popołudniowej....i ziewanie od 20-tej...gdyby nie przyrost betki to wcale bym nie wiedziała, że może zostane mamusią....hihihi....

przyszlam wam wyslac ogromna moc fluidkow, od wczoraj mnie mdlilo i dzis test wyszedl pozytywny :)
wiec trzymam kciuki za kolejne a tym co im rowniez sie udalo grauluje!

wielkie gratulacje, szczęśliwych chwil z maluszkiem pod seruszkiem........ a wogóle to chyba marzyłaś o bliźniakach ???? oby, oby .... :tak::-D:tak:

pozdrawiam i miłego dnia życzę ... :tak::-D

a ja juz czekam na efekty ..........:-D:-D

Bry...

A ja od wczoraj mam mega ból gardła... a leków nie chce brać... paracetamol mogę chyba cio? tak w razie czego, gdyby mi się pogorszyło...
Od dziś Luteinka, ale czytałam na ulotce o objawach i stwierdzam, że bardzo przypominają te ciążowe, czyli pewnie dowiem się czy się udało jak ją odstawię...

Pixella, to ja w sumie tak bezobjawowo miałam z pierwszą ciążą, tylko cycorki się powiększyły... ale to dobrze, że się świetnie czujesz, bo po co się niepotrzebnie męczyć, wystarczy, że poród jest męczący;-)

Gwiazdeczko no to 3mam kciuki i za Was...

Bodzinka ja też nie celuję specjalnie w dziewczynkę, tylko teraz jakos tak wyszło samo z siebie. ja chcę zdrowe dziecko i spokojną ciąże...

Edit- Jarzebinko to ja czekam razem z Tobą!

reklama
Własnie przeżyłam chwile grozy!!!!!!!!!
Obudziłam sie a mojego osobistego małża brak w łóżku i w mieszkaniu!!!!!!!!!!!
Dobrze,że tel ma przy tyłku...Po No-spe poszedł..Ja wszystko rozumiem ale czmu mi nie powiedział???????
Mało na zawał nie zeszłam...No i nadal go nie ma....:angry::angry::angry:

Do góry