reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra wkoncu moge odpisac
my teraz z malym luzik jemy nasza salatke juz popsrzatane po zakupach i git :-D
aluska - u ans tez sie obiadku nie oplacalo robic bo nikogo w domku nie bedzie moj m jedzie dzis znajomemu pomagac na targu z buda ... tesciowa u szwagierki pilnuje jej malej bo ona jest w robocie no a ja z malym pojdziemy w kimono jak tak sie bedziemy dalej nudzic :tak:
j - masz racje ludzi dzisiaj opetalo tak chocby nie robili zakupow przez tydz czasu a dzis musza to nadrobic porazka:wściekła/y::no: a to ci mlody pan gentelmen :-D:-D:-D
iwonka2006 - wlasnie najgorsze jest to ze za drogie bym powiedziala moj m nie da mi tyle kasy na zwykle sanki :wściekła/y::angry:
inna_22 - witam :-D wlasnie cena hmmmmmm :sorry2::dry:

tak wiec teraz nie mamy co robic chyba jak mlody pojdzie spac to pofarbuje sobie odrosty albo jutro na spokojnie bo dzis moze tez bym sie zdrzemla :oo:

reklama
Witam przy sniedanku i kawusi.
jakos nie mialam kiedy wczesniej

-j- moze wpodlas mu w oko?? Co do tego ze kobiety sie nad ciezarna zlituja to zapomnij one to tylko obgadaja co do kolejek to wydaje mi sie ze dodatkowym czynnikiem jest fakt ze ludzie podostawali wypłaty i takie tam

co do szalenstwa jutrzejszego swieta to ja kupie 4 znicze przed cmentarzem i styknie nam. co do zapasów zywnosci to zawsze mam jakies konserwy w szafie gorzej tylko z pieczywem.

patrysia to pracowity dzien przed Toba albo juz za Toba.Sałatka hmmm .... co do pobudek w nocy to ja bym oszalala tak czesto wstawac mały obudzil sie o 5 i byłam zła bo powinien o 6 a poszedł spac o 21.A mialam napisac kurtałka super ja jakos nie moge sie przekonac do zakupów ubran w necie.zdjecia z lasku super ładniutka z Ciebie mamuska.

aluska to nieciekawie z tm dowodem radziła bym szybko zgłosic jego znkinięcie nim ktos kredytów nabierze na twoje kato. skoro do tej pory nikt nie odeslał.

dziekujemy za wszystkie miele słowa do nas i za wsparcie. ja trzymam sie bo przybrałam oze obojetnosci poprostu co ma byc musi byc.. ja nic nie poradze.... no i wypielam sie i zaczełam ganiac mego m. ja nie jade i nie dzwigam wiec sporo spadlo na niego tym samym sie wscieka i awanturki... ale jak ja robilam wszytko to nie robiłam nic i zaden to był wysilek.... to teraz ma.

kurcze dziewczyny ja dzis jak wszystko skonczylam porzadkowac i wogole to jak siadlam to nic innego nie robie tylko jem jem jem i jem masakra.....zaraz z krzeselka nie wstane ... :dry::dry::tak::tak::-D:-D

agatulka - witam :-D

ja zmykam do mojego malego on pewnie zaraz cos jeszce zje i pojdzie spac a ja pewnie z nim chyba ze nie bede spala to Was nawiedze hihih :-D:-D:-D:-D

aluska to nieciekawie z tm dowodem radziła bym szybko zgłosic jego znkinięcie nim ktos kredytów nabierze na twoje kato. skoro do tej pory nikt nie odeslał.

dziekujemy za wszystkie miele słowa do nas i za wsparcie. ja trzymam sie bo przybrałam oze obojetnosci poprostu co ma byc musi byc.. ja nic nie poradze.... no i wypielam sie i zaczełam ganiac mego m. ja nie jade i nie dzwigam wiec sporo spadlo na niego tym samym sie wscieka i awanturki... ale jak ja robilam wszytko to nie robiłam nic i zaden to był wysilek.... to teraz ma.
Heksa już zgłosiłam na policji jego zaginięcie jakiś miesiąc temu:-( powiedzieli że pewnie już się nie znajdzie i żebym sobie następny wyrobiła ale ja miała jeszcze małą nadzieję że gdzieś jednak się odnajdzie:zawstydzona/y:

Dobrze że m. do roboty zagoniłaś niech poczuje jak to jest to niby nic:dry:

Hejka ;)

Dziewczyny a ja to mam dziś wrażenie , że ludzie to poszaleli.Jutro Wszystkich Świętych i sklepy pozamykane.Wychodząc dziś po zakupy przeszyłam szok.:szok:Tłum ludzi pod sklepami jak mrówek w mrowisku. Kolejki megastyczne jak gdyby przez tydzień nie były czynne zadne sklepy . A ludzie zachowują się kupując produkty, tak jakby jakaś zagłada miała przyjść na nasz kraj.:szok:i trzeba było zrobić zapasy żywności.Szok normalnie. :szok:I postanowiłam stanąc w takiej kilometrowej kolejce ( bo wyjścia nie było) by kupić chociażby troszkę wędlinki:tak:.Na szczęście ludzie okazali się na tyle wyrozumiali, że nie stałam w niej długo. Zostałam wepchnięta na sam początek kolejki przez miłego młodego pana.:tak: :biggrin2:I tu moje drugie zdziwienie, że to nie kobiety ( które non stop odwracały sie w moim kierunku) a młody mężczyzna okazał się tu wielką dobrocią.:biggrin2::tak:

A u nas dziś cieplej niż wczoraj. Przynajmniej nie wieje aż tak:tak:. Ja wzięłam też się za pranie, ale malutkich ubranek. :tak:Jeszcze nigdy z prania nie byłam tak zadowolona jak dziś.:-D:-D:-D

miłyy ten pan musiał być:))
ale to fakt trabia o tych sklepach ciągle w radio itp
kurcze to tylko jeden dzień bo jutro sporo sklepów otwarteeeee

Heksa już zgłosiłam na policji jego zaginięcie jakiś miesiąc temu:-( powiedzieli że pewnie już się nie znajdzie i żebym sobie następny wyrobiła ale ja miała jeszcze małą nadzieję że gdzieś jednak się odnajdzie:zawstydzona/y:

Dobrze że m. do roboty zagoniłaś niech poczuje jak to jest to niby nic:dry:

kurcze to ześ posiała dowód kurczę wspólczuje
ale nie fart
dobrze ze ci na razie ze tak powiem jakoś bardzo nie potrzebny ten dowód bo chyba nie potrzebny??

reklama
Witam przy sniedanku i kawusi.
jakos nie mialam kiedy wczesniej

-j- moze wpodlas mu w oko?? Co do tego ze kobiety sie nad ciezarna zlituja to zapomnij one to tylko obgadaja co do kolejek to wydaje mi sie ze dodatkowym czynnikiem jest fakt ze ludzie podostawali wypłaty i takie tam

heheheh :-D, ja poszłabym raczej tropem, że on pewnie ma ciężarówkę w domu albo już rozpakowaną żonę.:tak:
A o wypłacie to całkiem zapomniałam:szok:

A ja sie nie ruszam z domu przez te dwa dni. Postanowiliśmy, że pojedziemy na cmentarze za tydzień, gdy będzie już mniejszy tłok.

patrysia zaraziłaś mnie spankiem. Jakaś trętwa dzis jestem, idę spać.;-):tak:

Do góry