adolfina
Fanka BB :)
kurcze a ja dokonalam chyba dziwnego odkrycia , chyba zle liczylam swoje owulki bo jak teraz sprawdzilam to zawsze kolo 23, 24 dc mialam kolejny wzrost tempki , jejku to byla by eureka , hehe nic dziwnego ze nie moglam zajsc bo w tym okresie juz prawie testowałam hehe a nie przytulałam sie , a teraz mnie boli brzuszek tak jak kiedys kiedy udalo mi sie zajsc , oby to byla owulka
jutro sie pokaze jak skoczy tempka , dzis wieczorem nie odpuszcze hehe tylo ze tak jak ktoras z was zauwazyla mam za krotka faze lutealna i co teraz ?? ratujcie 

jutro sie pokaze jak skoczy tempka , dzis wieczorem nie odpuszcze hehe tylo ze tak jak ktoras z was zauwazyla mam za krotka faze lutealna i co teraz ?? ratujcie 

czy po zafasolkowaniu mozna miec takie same objawy jak prze @ caly czas mam bole brzucha nie takie silne ale czuje sie jakbym miala jutro dostac @ a to jeszcze 8 dni
nie ma testow ciazowych ktore mozna zrobic wczesniej juz nie moge sie doczekac najgorsze jest to ze jak bedzie jedna kreska to znowu bede sie na siebie wkurzac ze sama sie nakrecam